8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Fala narode. Ima par sitnica da se odradi al sto je najbitnije auto ideee![]()
Bači koju sliku
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Last edited by lazo01; 02-09-23 at 10:50.
Nadam se da je alfa u boljem stanju ali fotke su pokvarene :-)
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bas dobra! Srecna bila!
Autina!!
Prema tome, šta da ti kažem?
Vazda narode![]()
Evo slike i za Tapatalk..
Nasvirane slike...
Poslato sa šivaću mašinu
............ Ż\_(ツ )_/Ż............. using Tapatalk
Alfa Romeo 33 Stradale je zadnji automobil koji je Alfa Romeo izbacio na tržište a ima za pogon samo motor sa unutrašnjim sagorevanjem. Svaki sledeći model će biti ili hibrid ili čisto električni.
V6 radne zapremine 2,9 litara ,,nasviran" je do 641 KS, a snaga se dalje prenosi preko ZF automatskog menjača (ne postoji opcija ručnog) na zadnje točkove. Obimnom upotrebom ugljeničnih vlakana težina automobila je oko 1,5 tona. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje ,,nešto manje od tri sekunde", a maksimalna brzina je (pazi sad) 333 km/h. Da bi automobil bio vozljiv i van piste u modu ,,strada" vješanje postaje mekše, a dio izduvnih ventila se ne otvara prije 5.000 o/min.
Nudi se i čisto električna verzija sa tri motora (ukupne snage 739 KS), a pogon je na sva četri točka. Ubrzanje ove verzije od 0 do 100 km/h je ,,za nešto manje od dvije i po sekunde". Ostale tehnikalije su kao kod benzinske verzije.
Bez obzira koju verziju se odlučili početna cena automobila je dva miliona eura, a biće ih napravljeno 33. Svi planirani modeli su prodati u roku od dvije nedjelje. Prvi će biti isporučen kupcu u decembru 2024 god., a zadnji tokom 2026 god.
Ono što je bitno za obične smrtnike, dizajn prednjeg grila će biti prenesen i na ostale Alfa Romeo automobile.
Sent from my Motorola 8400
još malo fotografija…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidjeh na autodiler giuliu 18000 eura ali ima skroz obicne farove.
https://autodiler.me/automobili/auto...-ad336254461me
Ulazim na google da pogledam motore, dizel ima samo jedan 2.2 jtd ali u 9 razlicitih varijanti od 2015-2019+ znaci za 4 godine:
100kw 380nm - manuelni
100kw 450nm - automatik
110kw 380nm - manuelni
110kw 450nm - automatik
118kw 450nm - automatik
132kw 380nm - manuelni
132kw 450nm - automatik
140kw 450nm - automatik
154kw 470nm - automatik.
Veliki i mali servis s paknama 1500e?mora motor napolje ili sta? Nisu je vodili u ovlqsteni sigurno
Satelitski resiveri/oprema
Kaže ovako, zamjena pločica (uračunat rad i materijal) u ovlašćeni servis 120 €, zamjena u dvorištu me koštala samo materijala (nešto preko 19 €). Ne radi se o luksuznom automobilu, Fiat Panda je u pitanju.
Je*em ti popravku dje ne zamijenise sve hidropodizace... nisu 100 stotina
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja bih da se otvori topik za Buduce klasike (jer ko ce uci u topic Alfa Romeo)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
koga zanima ;-)
https://autodiler.me/automobili/alfa...-ad337528430me
azdaja je nema sta....
ali za ove pare mislim da se moze rari uzet
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks