Drago mi je da to cujem. Ja ih licno ne poznajem osim sto su i meni par puta bili, svaki put bas korektni i po dogovoru, zato ih rado i preporucim.
Pritom normalni i kulturní majstori (ne dodu ofucani, da im viri pola guz*ce dok rade itd), sto je dodatni bonus![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Vodoinstalater i stolar u Nk, ima li ko preporuku?
Vodoinstalater Raco +38268637465, ne znam šta ti treba, meni je završavao neke sitnije stvari.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Da pitam ođe:
Đe ima da se kupi onaj najlon sa vazdušastim džepovima što se koristi za pakovanje lomljivih stvari?
Pade mi na pamet da to obmotam oko ventila i vodomjera na selo da ih zaštitim od mraza zimi,da ne popucaju.Ima li ko bolji predlog?ono,računam vazduh dobar izolator.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 30-08-23 at 15:15.
okov je nekad toga imao
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Imas sundjere za zastitu cijevi od hladnoce,imas ih po ovih radnji za vodoinstalatere
To za cijevi ne znam kolko je praktično,jer su u pitanju ventili od po cola i 3/4 kugličasti sa onim velikim drškama,kao i vodomjer koji je isto gabaritan.
Inače,prije se dok su bili stari ventili sa gumicama,završavalo sa starim krpama.
Ne znam, što kolega spomenu taj termosilent,je li isto strogo namijenjen za cijevi,tačnije za oblik cijevi ili ...?
Last edited by joni; 31-08-23 at 17:08.
a bil pilo vodu pur pjena i folija okolo
Termosilent je folija koja ide ispod laminata isl.
Ovo sto iznad pomenu, ako mozes napraviti neku takvu formu, taman pur pjenom zalij i ljepota. Obmotaj cijevi i sat kakvim tankim najlonom, stavi okolo kakvu kutiju ili sl, da ne bjezi pjena i isprskaj. Samo rijesi nekako poklopac sata, da se moze otvarati. Mozes isto kartonom nekim oiviciti, da ne ode pjena preko. Samo nemoj da je izlozeno suncu.
Koristi se za skidanje starih farbi, tako se koristi i na auto limovima.kad krenes da radis sa njim, ne smijes ostavit nijedan sloj do lima-moras sve skinut, posle se dobro ocisti dio i posle idu razne vrste premaza koje su namijenjene za gole limove
Koje su ono bile preporuke za izradu i montiranje unutrašnjih vrata u stanu? Po mogućnosti okviri da budu sa onim svjetlarnikom iznad i da se vrata naprave i postojeća zamijene po principu ključ u ruke. Da ne moram poslije majstora za vrata da jurim zidare i majstore drugih struka. Znači, da se kompletira posao.
Preporuka za fasadere, neko ko moze neki sitniji posao odraditi.
Radim ja privatno. Sve vrste sitnijih popravki i montaža u stanu, klasičan moleraj I sl. 067 283-324. Pošalji mi poruku sa detaljima ili sliku sa oštećenjem na fasadi, mogu doći ili te posavjetovati kako da sam rijesis problem ako je sitnica.
Pozdrav,
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Zna li neko kako rijesti keder za konbinovani frizider samsung za vrata od zamrzivaca ,da li znate gdje ima da se uzme na metar ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Probaj u moto frigo Vujovic, preko puta Cedisa. Imaju solidan asortiman rezervnih djelova za rashladne uredjaje i bijelu tehniku.
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Nemaju gledao i kod njih i kod onih kod hrama ,ali nema za Samsung .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Ima li ko iskustva sa Stanley multiprocesor aparatima za varenje( tig,mig,mma) trenutno su na nekoj akciji u okovu a ne mogu naći neke informacije na netu.
KOnrektno mi treba za varenje tanjih limova uz upotrebu gasa
![]()
Ima li neko da mi preporuci majstora koji bi mi uradio stazu do kuce popločanu kamenom?
Što rekosmo za hidroizolaciju, imate li mi koga preporučiti? Pominja sam već prije ali eto, imam terasu od 50-60m2 na kojoj su odrađene pločice, ispod terase je velika garaža i kad su veće kiše (ali ne stalno u pm) poplavi dolje u garažu, tj. natopi se plafon vode, e sad tu se takva vlaga stvorila na više strana da više i ne znam đe pušta.
U suštini treba mi neko privremeno rješenje, ne bih da dižem pločice i rušim jer ćemo vjerovatno renovirati taj dio kroz par godina, ono što meni treba sad je (pretpostavljam) da se kompletna terasa pređe hidroizolacijom, sumnjam da neđe pušta vlagu na fuge ili da štokove koji idu na obod terase nije izolacija uopšte odrađena, nešto da je od toga dvoje...
Pa hidroizolacija ide ispod plocica, ne znam kako drugacije.
Nisam se dobro izrazio, neko mi reče da ima neki lijepak ili nešto koji ide preko pločica/podova, premaz neki ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks