Sluzbenom licu sudovi nacelno poklanjaju vjeru u iskaz da je registrovao prekrsaj, naravno ukoliko se pojavi na pretresu.
U Svajcarskoj npr. ne mora ni da se pojavi sluzbeno lice, doboljno je da je u prijavi registrovao ponasanje sa obiljezjima prekrsaja i cim je on to prijavio taj je neko to i ucinio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by joni; 30-08-23 at 15:56.
U slučaju spora dva građanina bio bi u pravu. Sud ne prihvata rekla-kazala kao dokaz.
Međutim u slučaju svedočenja službenog lica tj više od jednog sud često zna da uvrsti kao legitiman dokaz izjavu dva službenika. U tvojem slučaju tašta je službeno lice.
Šta god da uradiš ona je u pravu
Poslato sa šivaću mašinu
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Na sud prelagano padaju ovakve kazne, samo ne potpisujte nista. Ima par advokata koji rade samo takve stvari i lesinare za sudske troskove.
Pauk dnevno digne 30 auta a komunalci napisu 6 kazni po 60e
rece čovjek Saobracajna policija za ove 4 zmigavca pored mase apoteke kafica sitinkvart stari aerodrom tehnomax konik
a komunalna je za parking i trotoare
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ni jedni ni drugi ne rade posao kako treba.
Bez registarskih oznaka, brzinom 147 na sat i 200 eur hahahah.
https://www.cdm.me/hronika/uhapsena-...sic-podgorica/
Pa mladi vozač.
Do sada nije imala problema u sud je to cijenio.
Poenta je da se za duplo prekoračenje (ona može da vozi do 70 a vozila 149) oduzima vozačka.
Novac je ovdje nebitan nego osoba koja je tek položila vozi 150 na sat... Šta je u glavi te osobe?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kod Marka bi to bilo 700 minimum.
Prema tome, šta da ti kažem?
vracam se danas iz ulcinja i vidim stoji policija pored puta, vozim mozda 500 metara vidim druga iz tuzi zaletio se put tamo i ja mu na to saljem sms “zipa tebra, rijamu” zove posle 10 minuta veli brate kakva ti je ovo poruka brate ja brate da je desifrujem brate i uhvati me policija i napisase mi kaznu za telefon kad ti je krenuo da me suje…ja ne znam sto je ovo
Naravno da sam ga zvao ali mu je linija bila zauzeta.
Samo zamišljam u SAD... dvije doživotne lagano.
Ili - držiš tonu i kusur kokaina u kuću - nema dokaza za šverc narkotika.
Nego skrećem s teme. Ali, daleko bilo, ako čovjek koji ubije nekog u saobraćaju ima savjest, on već ima doživotnu kaznu.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
de je ovoo?
i dje je cetvrti kajs/nosac??
ja vidim 3, od cetvrtoga ni tragove
Bookmarks