AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Naravno da će je prodati.
Davno bješe, kupili u Kips mašinu i tepih. Dostaviše, đe je tepih? Nemam ja pojma, gospođo, samo dostavljam, dali su mi samo mašinu. Zovem, au, zaboravili, sad ćemo poslati po kuriru. Popodne donese kurir tepih, gospodin muž veli trebala si platiti dostavu, to sad ide na račun radnika.
I nije da šefovi moraju da storniraju, nego zaposleni nemaju pojma.
U kips ne kupujem od 2016. cini mi se… Taj nivo nekulture i odnosa prema kupcu se tacno preslikao sa vlasnika na radnike. Ne bi ga kupio tamo sve kad bi isao u inostranstvo da uvozim…
Ne idem toliko daleko ali jednostavno su prejaki da ih ne mozes zaobic npr za gradjevinski materijal.
Što se građevinskog materijala tiče sve uzimam u Cerovo jer imam 30% popusta.
Željezo trenutno 0,84€ po kg![]()
Lijepo, zovemo te onda u pomoc![]()
Slatkiš koji se definitivno najviše iskvario. Ali i sigurno je do uslova u kakvim ga drže. Dešavalo mi se kameni ili bajati da budu.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Samo kad nas je takav i to uvijek sa rokom par mjeseci blizu isteka. Svugdje u okruzenju ima onaj stari ukus.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ko je uvoznik? Ne bi me čudilo da namjerno otkupljuje ove par mjeseci pred istek roka zbog drastično bolje cijene, a da su vrlo svjesni kakvo smeće prodaju.
Expo
Sent from my iPad using Tapatalk
Nema slatkiša da mu više varira kvalitet u odnosu na uslove držanja i rok. Žena ga obožava, tako da skoro napamet znam rokove, i onda se naprave zalihe kad stigne svježa tura.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Neki dan u Naš Diskont da uzmem Coca Colu 1.5L, svakoj boci naljepnica izgorena od sunca, čak se i boce malo deformisale.
Drže ih po par mjeseci na suncu da se prže
Tako je i za sve ostalo.
Voli je čini mi se baš opao kvalitetom po pitanju svega.
Uvoznik za Prolom drzi palete sa vodom na sunce mjesecima. Jeste da je voda al isto se kuva u plastici.
\\OFL•GIC
To ti je dodatna pasterizacija vode.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako je rok 2-3 mjeseca nemate ga što kupovati….
Baš je nikakav…
Bolja je iz lokve voda no te flaširane, otrov.
Btw, ovi slatkiši su baš dobri (u odnosu na cijenu).
![]()
Ja sam mislio da vode, sokovi i slično moraju biti u hladnjacu transportovani a onda vidim u voli da dodje običan šleper i istovaraju po suncu itd…
Nastavlja se smanjivanje kolicine proizvoda a povecava cijena.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks