teškoEdobar je Novi Sad, provod strašan i masu lijepih žena
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jedan..sasvim običan dan.
![]()
@mexiko
https://twitter.com/shortwave78/stat...RsKt4J9jQ&s=19
Jednog dana..jednoh dana.
Danas me drug zove na pice,taman nedje oko 12h,prilazi konobar veli "Dobro jutro"
Rekoh mu " Dobar ti dan junače,nego mi reci koju si školu zavrsio pa ti jutro u 12h popodne?
Stidno reče gimnazija
Nemam nista protiv,radi da bi se školovao,al je tuzno niko vise nece da profi konobar koji zna da filira ribu,zna flabiranje,vinsku kartu.
Sent from my Kinensko Mudovište
Kad procitah tvoj post nevezano za sami kraj koji je realan i tacan. Pomislio sam vjerovatno sto i taj konobar
Vidji ovog crnjaka![]()
Stvar je ugla iz kojeg gledaš.U 3AM nekad možeš reći nekom "Laku noć" a nekad "Dobro jutro"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Politika je zlo (naučno dokazana činjenica).Umjesto sinoć da sam ko sav normalan svijet pratila temu vrijeme pa zatvorila prozore na auto ja avetam i čitam političke teme.
@mexiko ja bi ti bila radio-amater ko naš seizmološki savez poslije 24h od zemljotresa bi dala saopštenje bio zemljotres.
тапаталк
Kad sam upoznala nekog Francuza i on kao da se približi kulturi i to od svih jada na Balkan nađe Sesili prevede njene tekstove i oće u neke rasprave pa mi veli a što su ođe ljudi toliki mazohisti?
Reko šta veliš to?
Pa kad mi je rekao okle je zaključak izvukao (iz njenih tekstova) jer je kao najpopularnija ostah ja kratka u argumente.
https://www.instagram.com/reel/CvgUW...ZjMTM2ODFkZg==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vala taj što je reka dobro jutro može bit i da je bio nekad treće smjenaš.Ko ne zna za treće smjene taj nije spoznao šta znači zamjena teza oko tih kurtoaznih s*anja jutro,dan i veče.
Zezam se ali konobari kakvi god da su ne ide provokacija jer eto ne ide.Baš ne volim kad neko vozika i maltretira konobare dovoljan im je "gazda" što se kod nas popularno veli.Čuš gazda ka da je pašče.
Generalno ovo da ne bude što na čiji lični račun.
@Bluemoon još malo![]()
Super ti je ambijent i pogled na Mjesec.
Uvijek nekako pomislim na sve astronaute što su tamo.Vele da čovjek cijeni kuću najviše kad ode od nje kakav li je tek njima osjećaj kad gledaju planetu iz hladnog i mračnog kosmosa.
Mislim znam pričali su o tome ali teško je vjerovatno opisati tako nešto.
Prisila što sam je sebi nametao kako bih prikrio poročan dio svoga života, pridavala mi je, na primjer, neko hladno držanje u kojem su ljudi vidjeli izraz vrline, moja mi je ravnodušnost pribavljala naklonost, a moja sebičnost dosizala vrhunac u mojim plemenitim djelima.
Skracenica DNK na srpskom: Da Nije Komsino
Zašto Crnogorac pušta brkove? da liči na majku heheh![]()
Izgasicu se sam.
Kolika trebaš da budeš čina-spla da ni jedno dijete iz 3 braka ne želi kontakt sa tobom, pokrij se druže ušima i mani se portala.
Btw, nagon za povraćanje dobijem kad vidim tekst o dotičnom, znam da se Džuli mora pomenut u prvih par rečenica, cijedi čoek staru "slavu" ka niko...
https://www.cdm.me/zabava/muzika-fil...-je-zbog-toga/
isto pomislih
nothing comes from violence and nothing ever could
тапаталк
Pričao mi konobar, stariji gospodin, prije neki dan u Lanternu (koju pohvalih na drugu temu), kako mu je mušterija rekla "ovo gledalo nije sača, znam ja što je teletina ispod sača...bla bla..." i ovaj ga zamoli da pođe s njim u kuhinju da provjeri. Poslije ni izvini. Ali to je moje pravilo, slično donekle, nikad konobaru ne komentarisat negativno ni uslugu ni narudžbu, ako ti se ne sviđa nemoj više tamo ić.
A meni je nekad jutro u 13h kad se probudim. Kad se probudim tad je jutro valjda
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks