Kakva histerija na borba.me....
Stoga, ocijenio bih situaciju kao dobru.
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Jel realno da im je ovo stav?
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakva histerija na borba.me....
Stoga, ocijenio bih situaciju kao dobru.
Kako pjene:
Sastanak Kluba poslanika Pokreta Evropa sad sa mandatarom i liderom partije Milojkom Spajićem u podrumu zgrade Bemaksa, obilježila je žučna rasprava, koju ni sam mandatar u jednom momentu nije mogao da kontroliše, potvrdilo nam je nekoliko učesnika sastanka.
Prema našim saznanjima, od 24 poslanika koliko ima lista Evrope sad, sastanku je prisustvovalo njih 18.
NEXT VIDEO IN 4CANCEL
Čak i neki od 18 prisutnih nijesu zadovoljni rješenjem da se pravi Vlada samo sa Milovim satelitima. Poručili su da trpe pritisak članstva, a da neki najavljuju dolazak u Podgoricu kad se bude birala Vlada.
Interesantno je da problem Spajiću nije pravio niko od poslanika iz Podgorice, s kojima se očigledno nagodio, već su glasni bili oni koji su došli sa strane.
Oni su su negodovali zbog ovakve Vlade u diskusijama su naveli da oni sjutra moraju da se vrate u svoje gradove i da ne mogu da objasne komšijama da su se decenijama borili protiv onih s kojima sada hoće u Vladu.
Spajić je u više navrata smirivao strasti, a prisutnima je obećavao funkcije i za članove porodica i bliske prijatelje kad naprave Vladu, samo da mu ne prave problem dok se ona ne izabere. Poručio je da niko neće biti zapostavljen niti zaboravljen, da će sve ispoštovati i da je za PES ovakva Vlada najbolja.
Rekao je Ujedinjena vjerovatno neće biti dio Vlade, ali da će on lako navući SNP i Vladimira Jokovića da pristanu da uđu u Vladu.
Međutim, neki od prisutnih su ga upozorili da ih je na sastanku samo 18 i da mu možda neće biti dovoljan samo SNP, ali ih je Spajić ohrabrio da ima dil sa SD-om i Damirom Šehovićem da podrže Vladu.
Rekao im je da mora formirati Vladu pošto poto i da će svi koji ga podrže biti namireni. Najavio je nastavke razgovora za sjutra, kako sa potencijalnim partnerima, tako i sa članovima Glavnog odbora.
Iako su računali da će sastanak kratko trajati to se nije desilo, ali je na kraju Spajić dobio podršku.
Izvor borba.me
Ако знам што копираш ове фантазије Дф-а.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Da ostane zapisano sjutra da im se sprdamo kad obrisu tekst![]()
Daleko je to od odličnog, poubačali pola stranke u Opštinu, i Masja je posta' nekulturna penalčina, ali kad se sjetim prethodnika, samo kažem dobro je to, svakako će za godinu ipo dobit šut kartu.
Kad se sjetim Radojičića pjanog iznudnivača, zadužio grad nekih 30-40 miliona, založeni bili muzej, Sportski Centar, još neke opštinsle zgrade, nije bilo para za asfalt, nego se rupe krpile betonom nedje 2013-2014, jeza me prodje.
Pa je li neka obaveza da se daju izjave na partijskim sastancima?
Vjerovatno ljudi vjećaju još uvjek kako i šta činjet, pa neće da izlaze u javnost da daju neke zicere bilo kome dok se ne dogovore.
Forever young, i want to be forever young
Moze apdejt jesu li svi odlucili da budu dio vlade ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Crni Danilović mi je najjaci. Niko mu nista i ne nudi i onda mu je lako princip kosmičke pravde da forsira. Medjutim teren kaze nesto sasvim drugo. Recit i razborit al za mene je junšpi bio vazda.
DF je izgurao dosta i lose su prosli ovih 30g. Al mislim, moram da provjerim, da moju djecu ne zanima kompezovanje nepravdi iz proslosti vec ulaganja u buducnost. DF je potrošen i neprilagodjen vremenu. Da ne ulazimo u to da li je ikad bio dobar izbor. Politika DFa “oćeš kakiš - nećeš kakiš” je dokaz toga. Zasto fino i ljudski ne nestanu nego se ovako ponizavaju ostace misterija. Zapravo i nije, glad za moć i vlast posle 30g posta nije mala stvar.
Sent आत्मन:
Last edited by Caesar; 26-08-23 at 09:57.
γνῶθι σαὐτόν
Prema CDM-u ovo je navodno bilo u prostorijama PES tokom sastanka poslaničkog kluba
![]()
Богдановић: ДПС ће бити најјача опозиција
Он поручује и да опозиција има капацитета да се бави тим изазовима.
“Знајући кадровске потенцијале и наше и партнерских партија, са сигурношћу могу рећи да ми данас имамо и убједљиво најквалитетнији састав у Скупштини, али и изузетне људе у руководству. Оне који ће бити кадри и да беспоштедно уђу у демократску борбу у Скупштини и ван ње, тамо гдје ће бити са грађанима”, казао је Богдановић.
Он је поручио и да ће ДПС бити најјача опозиција која је у Црна Гора до данас постојала.
Не неког ме подсјећа ова прича, ал на кога?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Jel ovo naliv pero?
Alternativa protiv?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ne znam sto je PES uopšte ubacio Altrenativu na svoju listu. Niti su im donijeli dodatne mandate, samo oduzeli i oslabili sebe.
E čuš Alternativa HAHAHAHAHAHA
Ne zasmijavajte nas![]()
Love, peace and respect.
Vjerovatno Pejak samoinicijativno objavljuje.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Jel ovo realno mislim ova sveska dobro nije lik krenuo X O da šara.
Ako je ovo tačno evo kakvi likovi nama "vode državu" na nivou intelekta kladioničara.
Ovo ka da je u neku kladionicu slikano što bi Ernest Hemingvej reka kad bi ljudi znali kakve budale svijet vode prestravili bi se.
Greote.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nije joj Milo smetao dok je zarađivala žestoke pare
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jel ovo ona starka sto se pobode na lobutenke i kaze da ce sve crnogorce da gazi sa stiklom? Neko mi to rece nedje
Sent आत्मन:
γνῶθι σαὐτόν
ne Crnogorce, no da gazi mafiju i bezbožnike. mislim da vjera (bilo koja) ne govori ništa o gaženju bezbožnika al Marina izgleda drugačije misli
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes ako si gleda Čarobnjak iz Oza možeš uz maštu sve lakše da dočaraš.
Imamo Medenicu što jaše konja vrana i Marinu Cruelu de Vile sa zminjim štiklama.
Svijećom je Podgoricom išla da istjera pravdu na istinu ka da je iz srednjeg vijeka ispala ali dobro se ulogovala i postala čelnica TV Prva.
To ti je osnovna ulaznica u "elitu" u CG da budeš ka ove dvije npr.
![]()
sexy ...
Jes ko je sklon mazohizmu u slučaju ove dvije prostakuše što Medenice što ove Jočićke.A očito ođe u većini slučajeva jesu mazohisti jer ovakve karikature imaju nekakav značaj.
Ove dvije su ođe nekakva "elita" uz Carevića sa kojim je Jelušićka (krem de krem elita) gledala neki film Malagurskog sama elita iz URA.
Što bi Njegoš reka - sve se čovjek bruka sa čovjekom gleda majmun sebe u zrcalo.
Last edited by Bluemoon; 26-08-23 at 17:46.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks