Pa to je prvo i zlatno pravilo za pukotine, to i aj kao žensko znam moj Joni, ehČak niej dobro da prsneš ni onu tečnost za stakla iako je možda ona vruća kao i staklo.
Ja sam na prošlom autu imala kravlje oko. U glass servisu na Zabjelo su mi rekli d an emogu potpuno sanirati, ali su mi stavili neko ljepilo i auto jednako i dan danas drži tako a bilo je prije 10 godina.
Igra ide na veci nivo. Doktorat.
(Preuzeto sa cuvene fb stranice)
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tehnomax na stari aerodrom. slike nisu potrebne
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Misliš na Konik?
Audi A8, registarske tablice DG AK481, većeg degenerika u saobraćaju davno ne vidjeh (a svega sam se nagledao), između ostalog i preticanje, te vracanje u svoju traku prije nego se završi obilazenje (da nisam naglo ukocio pokupio bi me), promašene putanje (zagaze bankinu, pa pređu u suprotnu traku), periodično paljenje svih zmigavaca i vozač i suvozač udaraju rukama o krov automobila (kroz prozor sa spoljne strane), valjda ih pjesma takla… kao za đavola nigdje patrole sinoć (relacija Kotor - Budva) da ih prijavim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DG, a vozi A8.
Enough said.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zoves policiju, prijavis ga i trazis da se pojavi patrola negdje ispred.
Prema tome, šta da ti kažem?
Tacni zamisljam Facebook komentar “špijuni gledajte svog posla”
Lagano, moze se proc🫡![]()
But if you never try, you'll never know..
Ovo je jednosmjerna, tako da se može proć
Zelenika. Pričitah da ga je parkurao u korito koje je zimi suvo a onda došla kiša i vidi.
a ono bice su nekad ta korita pravili bezveze... eto makar da izgledaju ruzna i neuredna posle vise decenija....
Može li idiot među degenerike?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Nije kod nas no svejedno. Moze temu na lock.
https://twitter.com/OznaSrbije/statu...ojXbkWqTg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I ono izbacili ruke kroz prozor i uhvatili komplet Srbiju za muda.
Ovaj u Pezoa ni da pokusa da skrene, vjerovatno od soka.
To i ja odmah primjetih, ovi sto snimaju su bili u zaustavnoj traci i tek su krenuli kad ovi prodjose. Na N1 kazu da je suvozac iz Punta poginuo a da su vozac punta i vozac ovog bijelog auta(koje meni izgleda na i20 a ne Peugeot) na intenzivnoj. Pravo da vi recem, kolko god da je imao godina i kakav god da je bio nikakve stete nema sto je taj suvozac poginuo![]()
Dzabe kad nije poginuo i vozac, i svi isti ili slicni njima.
Krenes ovako da se igras a znas da 50% naroda u telefon bleji dok vozi. Nazalost i nevini stradaju.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks