Збцг ће бити понуђена министарства.
Kakvi su to gadovi odvratni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Збцг ће бити понуђена министарства.
Sa ovakvom parlamentarnom strukturom nije bilo dobrih kombinacija. Samo losih i katastrofalnih. Ova je losa. Znamo kako bi izgledala katastrofalna.
Obratite samo paznju na zakone koje Demokrate budu predlagale. Posto volite da zamijerate Bosnjacima na uhljebljivanju, a zaboravili ste da su Demokrate predlozile izmjene Zakona o drzavnim sluzbenicima i namjestenicima da bi svoje ljude bez dovoljno iskustva uhljebili. Isto su uradili i na lokalnom nivou. Predlozili su bili izmjene jos jednog zakona suprotno direktivama EU, ali o tom - potom. To je bilo u periodu kad Milu nije radila hemijska, pa nije potpisivao nista. Valjda nije imao para za novu, sta li. Uglavnom, to ce se aktuelizovati u novom sazivu.
Samo jedan mali "baj d vej", za one koji se nadaju da ce Spajiceva vlada i novi saziv skupstine da nas uvedu u EU![]()
Last edited by VanjaTheMan; 22-08-23 at 21:04.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Za sad imaju Ministarstvo čekanja ponude, za ostalo ćemo viđet u narednom periodu.
https://mina.news/vijesti-iz-crne-go...lazak-u-vladu/
I Nik Đeljošaj je saopštio da njegova koalicija (Albanski forum) ulazi u vladu
kod nas su svi pobjednici na izborima i svi ulaze u Vladu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by NHM; 22-08-23 at 21:20.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ako je iko zaslužio, oni su.
NHM, vidjeces ovih dana sta je DF dobio![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Kad je Dritanova tehnička vlada ovoliko izdurala, mnim e ni bilo koja druga ne može kraće od toga.
Ajnstajn: "Ne znam kojim oružjem će se voditi Treći svjetski rat, ali će se Četvrti svjetski rat voditi motkama i kamenjem"
Dritan:"Ne znam da li ce URA biti sastav 44. Vlade, ali ce URA biti sastav 45."
Nas je zap'o Dritan![]()
Last edited by Antares; 23-08-23 at 06:50.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Neko ko pali CG zastavu, ne poštuje državu u bilo kojem smislu ne može biti dio CG Vlade.
Može biti samo dio antiCG Vlade.
Love, peace and respect.
Ima mnogo gadljivih na vlast, koji ne mogu da zaspu od premišljanja.
Za sada je izvjesno da će novu vlast sem PES-a činiti Demokrate i partije Bošnjaka i Albanaca. SNP se premišlja, Ujedinjena tražila 48 sati da razmisli. Počelo prikupljanje potpisa za izbor Alekse Bečića i nastavak sjednice Skupštine![]()
To sam i ja nesto razmisljao. Svi su naravno dobrodosli u Vladu ali pokazali su sto ti velis da ne postuju drzavu plus se upravlja njima iz BG. I odakle onda obraz da ides u nesto sto ce da gradi drzavu. Jedini motiv je da ulaze u to da bi bušili i burgijali da je sruše. Svuđe đe su bili pravili su konflikt i opstrukciju. Svjesni su ovog svi. Mislim da Spajić jeste ajvan na kvadrat sto ce vrijeme i pokazati ali da nije toliki da ovo sve ne vidi i da ih zovne u vladu. Od dva zla DPS i DF, ovi drugi su sebe za kratko vrijeme doveli do pozicije većeg zla iako je teško zamisliti veće od DPS. Vidim da će ova Vlada proći bez DPS ali ne bi me čudilo da već za sledeću budu prepoznati kao manje ali nužno zlo. Možda i DFu bude bačena sad neka sića na sto pa ako baš žele mogu da je pokupe i da budu nekakav priljepak Vladi, a ako ne...pa neće ih biti za par godina kad ih svi zaboravimo.
γνῶθι σαὐτόν
Ako Amerikanci stanu čvrsto uz vladu bice stabilna ko god da je formira i obratno moze je podrzati 50+ poslanika ako nije po volji ambasada nema od nje sreće.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks