Samo okupi dobru ekipu i nećeš imat profita garantujem ti![]()
Ofkorse.
Inače onaj kafić u Đenoviće PRC mi je vrh taj stil mi se sviđa.
Pustio vlasnik jednom Mocarta nešto turski marš što li reko što ti bi a on kaže da vidim ko su pravi vjerni gosti.
Ako ikad otvorim kafanu to će bit iz za*ebancije a ne jurenja profita jer đe se profit juri tu sreće u kafanu nema.
Samo okupi dobru ekipu i nećeš imat profita garantujem ti![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Napiću se i pevaću na sopstvenoj sahrani
@wulfy
Ček, ček. Zaboravio sam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Zuma; 19-08-23 at 21:43.
9 vrsta voća od popodne,a najjache shto bih josh...a spavaj magare!
...
Takva su vremena da je unfollow zlatan.
The more things change, the more they stay the same.
kakva su Gospoda muslimani nasi koji su se vratili iz Amerike e to je tips kad caste)) a ovi cikotici pih... ni elera
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 20-08-23 at 16:18.
https://www.timeout.com/travel/world...autiful-places
1. Kotor Bay, Montenegro
In Montenegro, the Adriatic Sea slaloms through narrow passages in the steep Dinaric Alps to form the Bay of Kotor. Here, squeezed between water and rock is the triangular, medieval Old Town of Kotor, with its gravity-defying fortress zigzagging up the steep cliffs above. Although it’s possible to climb the fortress steps from town, I prefer to wander the winding shepherd’s trail on the fortress’ northern flank. It’s here, amid the ruins of a deserted, roadless village, that you can munch on homemade sheep’s cheese and rye bread at the last inhabited farmhouse, overlooking the bay’s glassy, obsidian water.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
100 nijansi zelene..lijepo je more ali meni je planina ljepša.
![]()
Last edited by Bluemoon; 21-08-23 at 11:21.
I dalje je legenda. Kad je muzika u pitanju.
U njegovom stanju pjevati 2ipo sata bez prestanka. Napraviti odličnu atmosferu. I sve to u Plužinama. Legenda.
Zadnji put sam napustila njegov koncert u Beogradu kad je krenuo da s*re neka nacionalistička s*anja o Crnogorcima i rekla tad društvu praštajte.
Za mene postoje samo dvije vrste ljudi.
Živ i tehnički živ ovaj mi spada u ovu drugu.
E taman
Ne sere, nego je za smeće od čovjeka rekla da je smeće. I smeće je
Pa dobro moram priznati da sam tad sama otišla da iskuliram a neki iz mog "društva" nisu htjeli da im "propadnu" ulaznice kad je prosipao nacionalistička s*anja.Meni je čorba tad učinio uslugu da neke ispratim iz života.
On jes smeće no razliku od prosječnog foliranta to barem ne krije.Folitanti su mi najgora sorta ljudskog roda.
Haha dobro si se sjetio.
A najmiliji mačak mi je Behemot.
"– O čemu, o čemu to? O kome? – progovori Voland, konačno prestavši da se smije. – Sada? Pa to je uistinu potresno! I niste mogli da pronađete drugu temu? Dajte mi da ga pogledam – Voland ispruži ruku dlanom okrenutu nagore.
– Na žalost, to ne mogu da učinim – odgovori majstor – jer sam ga spalio u peći.
– Izvinite, ali u to ne vjerujem – odgovori Voland – jer to se ne dešava. Rukopisi ne gore. – Okrenu se prema Behemotu i reče: – Hajde, Behemote, daj roman ovamo.
Mačak istoga časa skoči sa stolice i svi vidješe da je sjeo na debeli svežanj rukopisa. Gornji primjerak mačak, poklonivši se, predade Volandu."
Jedan je Bulgakov a Bulgakov je Car.A svijetom vladaju splačine obične ne bi bili vladari da nisu to.
![]()
Last edited by Bluemoon; 21-08-23 at 20:07.
There are currently 31 users browsing this thread. (1 members and 30 guests)
Bookmarks