Lazu ka psi,haos je bio unutra.
Bijednici neznaveni.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Baca udicu jer mu niko ne da ćerku, reče jednom na RTCG.
Love, peace and respect.
Lazu ka psi,haos je bio unutra.
Bijednici neznaveni.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
kakva je ekipa nekad radila u tom dijelu MUPa i bavila se obezbedjivanjem štićenih ličnosti a ove sad maltretiraju momci iz grada
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E ne znam za taj dio MUP-a, ali sjećam se ka klinac kad su u NK kvartaši prije 20ak godina upali u policijsku stanicu u NK, prebili sve živo unutra i prevrnuli je čitavu
Forever young, i want to be forever young
Ниче је давно написао : "Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you." . Нажалост имам осјећај да Данило Маруновић није ово прочитао или озбиљно схватио те му се почело дешавати да се у борби против великосрпског утицаја почео служити великосрпксим алегоријама.
У мају то је био косовски мит (царство небеско и царство земаљско) : https://forum.cdm.me/showthread.php?...86#post5901286 а сада су на ред дошле "потурице" (горе од "турчина") :
Ko su naši najveći neprijatelji
....Ta Crna Gora, ili makar njena ideja ili duh, jednom rukom se drži za oštru liticu iznad provalije. Ta ruka su crnogorski intelektualci. Ta ruka sa oni koji su do sada uvijek nepogrješivo birali stranu istorije. Ta ruka su momčine sa cetinjskih trgova. Ta ruka su Crnogorci iz Pljevalja, Berana i Bijelog Polja, kad je biti Crnogorac bilo opasno po život! Evo, opet je! Za “neposlušne” novinare su napunjeni šaržeri, spremni otkazi, zavrnute slavine.
I šta misliš, čitaoče saborče, ko će tu ruku koja drži ideju o Crnoj Gori, koja je već trebala da bude u EU, i o kojoj se nije odlučivalo iz Beograda, gaziti najjače? Što misliš, koji je profil čovjeka koji će gledati preko ramena i u ”vidi li me ko” panici gaziti tu ruku dok se slomljena i krvava ne pusti u provaliju? Litijaši? Frontovci? Neočetnici? Izvansituaši? Ne... Njima je potrebna takva Crna Gora, jer em uživaju u tom prizoru, em iz njega crpe propagandističku bajku o crnogorskom nacionalizmu.
Tu ruku će gaziti profiteri bivše vlasti, koji se spremaju kao ptići da krenu u (pre)let ka novoj vlasti. Gaziće iz sve snage, jer znamo dobro ko su i što su, poznajemo ih. Gaziće panično, jer znamo za njihova nedjela. Jer ne mogu da podnesu naš prezir. Ne mogu da nas pogledaju u oči. Oni će nas satrijeti i naše glave donijeti na sto svojim novim gazdama. Naše stopirane karijere, kompromitovane ličnosti, zapušena usta biće moneta za njihovu trgovinu. Našim će životima, boraca za kosmopolitsku umjesto vjerske, etnički dizajnirane, mitomanske Crne Gore, umjesto tužioca za vratom, dobiti nove fotelje.
Takvi su već našu ideju kompromitovali na način da je vezuju za lupešku, nepotističku, privatnu državu. Baš zato će svakog poštenog Crnogorca i Crnogorku, “na svom putu za Evropu sad”, u toj ideološkoj tranziciji, gaziti, gaziti i gaziti, u takvom paničnom zanosu da zatru svaki trag na ono što je bio i za što se predstavljao.....
Ko su naši najveći neprijatelji (portalanalitika.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...adu-sa-zakonom
Izvršni direktor Rudnika uglja Milan Lekić nije izabran na tu funkciju u skladu sa zakonom jer za to radno mjesto nije sproveden postupak javnog oglašavanja.
podiga je veli df državna preduzeća na veći nivo
Vele nije bilo obaveze javnog konkursa jer rudnik nije u većinskom vlasništvu države nego u većinskom vlasništvu epcg koja je u većinskom vlasništvu države. Dps se ne bi postidio ovog objašnjenja. Kolika je šansa da će na naknadno sprovedenom konkursu sadašnji nelegalni direktor biti najbolji kandidat? Pa vele dps-a više nema...
https://www.cdm.me/hronika/video-inc...pred-top-hila/
Pa zar je ovaj portal pao na grane telegrafa,zone sumraka,kurira i in4s....
nevjerovatno... e moj Borise Darmanovicu i GEORGIOSMAROUSIS i XENOFONOIKONOMOU i PETROSSTATHIS vidjite ove novinarcice edukujte ih malo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
pa da se polako pocnemo pozdravljati sa lepom
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...u-i-miljkovicu
nothing comes from violence and nothing ever could
A Z?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
cekaj da se ociste ove institucije
nothing comes from violence and nothing ever could
E kako je pismen blagos
Pticari napadaju ministtra radi medjeda, ovo je nadleznost lovackog drustva za taj dio crne gore , da pronadju uspavaju medjeda veterinar da ga izlijeci (mozda ima vise sanse u prirodu nego u kbc)i vrate u prirodu .
I ovo jos jedan apel ovih nvo ekologa da samo oni dobiju kessssss.....kolica.......
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/4596...dS6Oa8Ieiip0L0
Last edited by NetworkMaster; 22-08-23 at 06:53.
Подржаваоци борбе "против нациста у Украјини", држе помен љотићевцима на Крнову:
https://www.pobjeda.me/clanak/metodi...krece-istoriju
Црногорце је одржало црногорско срце.
Šta znaju četnički smrdljivci osim da smrde.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jos jedan uspjesan napad na zenu, Da je Turcin bio vjerovatno bi zena platila troskove...
https://www.rtcg.me/vijesti/crna_hro...rne-gore-.html
NekaTe de,pustite da nas pomire. Da ne bude uzaludna žrtva onih koji su ginuli za bratstvo i jedinstvo. Hajl Hit…
https://podgorica.me/vijesti/3985
čoek koji će riješiti svaki problem u Podgorici
Ekspedicija iz Crne Gore koju čine Dragan Tanjević, Danilo Vešović, Rajko Brajović i Luka Vukašinović uspješno je izvela uspon na najviši vrh Francuske - Monblan, koji se nalazi na 4.809 metara nadmorske visine.
Овако је било 2017те :
Krnovo: Sveće za četnike, ali i partizane | Novosti.rs
И некако љепше звучи четници него љотићевци, то што су их на наговор Недића опремили не сврстава их аутоматски у љотићевце, јер би том логиком крај рата завршили као зеленаши у Словенији.
Четничка историографија ову битку посматра као злочин, у хронологији НОБ-а сам видио да су партизани имали једног погинулог на 350 четника и 180 заробљених, нешто ми је ту сумњиво, посебно јер четници ни прије ни после тих операција на сјеверу нису имали такве губитке а трпјели су пораз за поразом. Учешће батаљона ОЗНЕ у тој бици даје право за сумњу у могућност злочина.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ако су добили оружје и опрему од њих, те су у тренитку смрти били дио љотићевих оружаних снага, онда су то љотићевци.
Ја знам да није све црно бијело, и историју треба препустити историчарима.А ми можемо да се аматерски бавимо и коментаришемо.
Критика је била упућена овима што каде по Крнову, а би денацификовали Украјину.Не учесницима те битке 1944.
Иначе ови љотићевићи су од јесени 1944. били дио не Вермахта, него Вафен СС-а под именом Српски добровољачки СС корпус.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Не мислим да их браним, само ето мени је четник дражи назив од љотићевца, овај други ми је баш одбојан.
Јасно ми је што их прозиваш, то је та логичка грешка код српских националиста, не вјерујем да ће икад схватит иронију подржавања "денацификације" Украјине, ипак је онај туђи колаборант гори од мог зар не?
Опет, мањи ми је гријех обиљежавање ових њихових страдања (ако је гријех уопште?) него оправдавање напада на Украјину.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks