Pitanje je kako je sudija utvrdio prekoracenje nuzne odbrane. Samo na osnovu izjave optuzenog, odnosno napasnika? Pa svako se reci da nije kriv. Koliko treba nekome ko je ficicki slabiji (ako uzmemo da su muskarci generalno fizickii jaci od zena, a pogotovo neko ko je gradjevinac) da odbije napad i da se zastiti. Moze mozda jednim udarcem da se zastiti i da mu nanese povrede, a mozda mora vise puta...Nije to bas tako crno i bijelo. Neko laze od crnogoraca, sto bi rekli. Treba ih pitat da sve sot imaju ispricaju na poligraf. Jesete d anije sudski valjan dokaz, ali moze da povede istrafu u nekom boljem pravcu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Salu na stranu za domacinstva treba da se digne cijena ali ne i za privrednike jer ih vec u krv deru (istina je da mnogi ne placaju al' to je vec neka druga prica). Znajuci koliko pojedini poslovni prostori placaju odvoz otpada cistici HN cudi me kako do sad nisu zapalili nekoga posto je u pitanju cista pljacka.
Uživa u posljednjim nedeljama na vlasti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Identično je napravio Prijovićka kad je gostovala tamo, pominja sam već.
To su ti kompleksi, do juče je konobarisa tamo ili u sličnim objektima a sad njemu konobari pale tompuse i sipaju skupa pića.
Ovo samo može da se desi ođe i eventualno u Bocvanu i Trinidad & Tobago
Last edited by BiTrAtE; 14-08-23 at 22:17.
Jbg Bitrate,uspio je covjek da se probije,koristi svoje privilegije kao i mnogi drugi,tj. zloupotrebljavaju ih.
To se snimi i izbaci se na vijesti,pa ih razapneš u medije,jer kod nas nema kazne za mnoge stvari.
Kad se sjetim nedje prije 5,6 godina gledam dje u službeno auto trpaju namirnice iz prodavnice i to bijaše vikend(prije nego nedelja postaDE neradna,mislim da je upravo nedelja bila).
Naravno,to je samo jedan od mnogih primjera zloupotreba,ali mi smo krivi jer ćutimo na sve.
Sasvim je nebitno ko je na vlasti,red se mora znati.
Ja se nešto nadam u ovu iducu vladu da će dovesti u red dosta toga,možda se varam,ali vidjecemo
Last edited by AdO_pG; 14-08-23 at 22:42.
Lako, sigurno je bilo svjedoka. A 99% sam siguran da je zrtva ispricala u policiji sve do detalja kako ga je udarila par puta i kad je prestao sa vatanjem, prosto ne vidim kako je drugacije moglo doci do toga. E sad policajci su po meni trebali da ljudski zanemare to jer ipak je zensko i zrtva a ne da skoce i na nju sa prijavom, bas jadno od njih. I sad kao posledica ovoga neuk narod moze pomisliti da ne smije uopste da se brani nekaznjeno.
Sent from my phone
Ne znam nisam ispratila što se tačno desilo mada mi je ovo nauk da više ne čitam ovakve članke kojima je sve nek ostane na publici i bače ti snimak i urnebesni naslov.
A ko zna što je sve u pozadini.
Pravo da ti rečem kod ovakvih makljavina ne želim ni da znam.To je njihova interna stvar pa nek je rješavaju.
Naravno da nikome ne pada na pamet da se optimizacijom broja zaposlenih dođe do potrebnih para. Ne samo u Čistoći, naravno. Ada nisu se decenijama borili da bi stanje u državi bilo bolje, nego da bi njima lično bilo bolje. A sistem koji je kreirao dps pruža takve mogućnosti onome ko ga kontroliše.
Radih ja jednu takvu firmu optimizovanu pa si mora da drncis 15 dana bez dana slobodnog da bi otisao na 15 dana odmora ....
treba samo prerasporediti poziciji vec kad ih ima vise nego sto treba pa ove dokone iz birokratije prebaciti u inspekciju da love nepravilnosti sa terena od strane gradjana
Svaka cast zenskom lobiju vise imaju ... no dosta muskaraca neki put i preuveličavaju ali moramo zenske zaštiti!
https://www.antenam.net/drustvo/2956...uzklNI3mfxlHp8
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Има ли шта горе од глупе особе која се плека у све и свашта?
Мислим на Аиду да не буде забуне.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...t-sa-vise-zena
Kako smara više ovo... Žene, *****i, crnci, bijelci, ko da je bitno, valjda treba da se gledaju znanje i struka.
postoje stavovi razni pogotovo ovi feministički cesto dodju u istoj ravni kao ekolozi... ali realno jeste da slabiji pol je dosta nezasticen , da kvalifikacija djela cesto bude pogresna, ada bi li ubistva sad u Sarajevo , zena se krila od muza jer institucije su zakazale a tamo i ovamo isto stanje je....
Slazem si i sa time naravno ali mislim da znamo, kako ti, tako i ja, da to trenutno nije moguce. Sta vise i da je moguce opet sam za to da se dignu cijene domacinstvima i da se prinudno vrsi naplata, kako za cistocu tako i za sve ostalo. Previse je neplatisa, isto ka i uhljeba, a na racun i jednih i drugih normalni gradjani pate na svim poljima.
Jel' mi ono bjesmo ekoloska drzava? Ekoloska my ass...
Vašoj današnjoj izjavi kao postupajuceg sudije povodom nasilnog napada turskog državljanina U.E. prema djevojci M.Ž. iz Kolašina nisam mogla čuti da ste pomenuli seksualno uznemiravanje kao srž početka svakog seksualnog nasilja nad ženama, djevojkama, djevojčicama. Necu da vjerujem da sudija ne poznaje termin i značenje jednog od oblika seksualnog nasilja koje je definisano terminom –seksualno uznemiravanje?!
ako je sve prezentovano kako treba zasto dezurni sudija nije rekao ej ovo je nesto cudno.
cak sto vise ovo je sad kolegijalnost kao u zdravstvu
ubica doktor
los sudija
konstatacija zao mi je sto je Vesna Medenica u zatvor bar bi svoje kolasinke zastitila
Шта би зауставило судију да поред покушаја силовања дода и покушај убиства? Кад је ту нек дода по својој жељу и још два три кривична дјела?
Јасно ми је да обична популација не схвата процесе правне, али Аида је досад требала нешто да научи.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks