Nece Ljaljo dat. To ti je zeCka veza. Knezevic, Stijepovic...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
je li nam se ovoi Dajko velikomucenik udomio i naplastio svoju dugogodisnju borbu?
Forever young, i want to be forever young
Ajmo malo Kolasinskih cudnih vijesti...
Kolašinci,
U Kolašinu se desio pokušaj silovanja. Djevojka se odbranila, ali je kažnjena jer je silovatelja dobro isprebijala, previše po ocjeni suda. E sad, zašto građani ne izađu na ulicu i daju podršku svojoj sugrađanki? Imate sestre, ćerke, majke, supruge, kojima se ovo isto može desiti. Na privremenom radu u Kolašinu je ogroman broj stranaca, i posao im je da rade na zgradama, a ne da siluju! Ko je taj ko je toj mrcini izdao stan?
Stidite se što ćutite na ovakva dešavanja!
uglavnom napasnik (silovatelj siledzija) Turcin ufatio je za vrat , pa za dupe , a ova ga curica ne bi lijenja pa ga dobro izudara i popi kaznu cura, zrtva nasilja seksualnog je platila kaznu ...
svaki dan ima nesto da nas iznenadi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://rtcg.me/vijesti/crna_hronika...d-50-eura.html
ebem ti državu i sudove i sve. ovoga bolesnika koliko ujutru treba u zatvor, a on će slobodno da se šeta
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
popisam im se u sudstvo, usput i u sudije
ja se zapitam samo sta bi bilo da je ova cura novinarka? da li bi ovakva presuda bila ...
Jbga, ne daj boze da gradjani imaju pravo na samoodbranu, bilo od bjelosvjetske olosi, ili mozda od domacih napasnika na ulici, napasnika iz rezima, i sire.
Ne moze to tako, ipak je odje i dalje drug Tito ziv, i moraju se postovati njegovi 'demokratski' principiDa se ne desi slucajno da gradZani i pomisle na samoodbranu, jer misao je krivicno djelo, a samoodbrana smrtni grijeh. Da se gospodar ne naljuti, jer gradZani CG najvise vole svog gospodara, i to kad ih dobro.... uzduz i poprijeko
Cudi me da je nijesu optuzili da je ona pokusala njega da napastvuje, i mozda i neka NGO da se ukljuci da im pomogne u tome
A tebi djevojko svaka cast, imas vise hrabrosti, i dostojanstva nego 99 % muske populacije u CG, dokazano za ovih 34 god.
Sto ostade od junastva, i postenja u provizorijumu zvanom CG. Tuga...
ček sad, za vrijeme Tita nisi smio da se braniš ako te neko napadne?
A dje dobro je ovo odlicno jer bi se fejza brat odma javio kako se progone
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/4571...1_byutq9jPMCHQ
Kako je krenulo do narednog popisa 2033 neće nas ni 500k biti...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Šta bi ti? Joanikije i forsira ljude da se razmnožavaju, čak je i sa Milatovićem razgovarao kakva strategija treba da se primijeni. Doduše, zabolje ih šta sa njima dešava jednom kad se rode, ali nećemo sad cijepat dlake.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a realno, vjerujem da je u ovom kokretnom slucaju
tuzilac odradio svoj dio posla, ali ovakva sramna presuda je da mu svaki dan sve zene u CG opale po 10 macola.
Mafu su gradjani NK prakticno direktno izabrali za gradonacelnika, dok ovoga neko postavlja po politickoj direktivi, jer je 'zasluzan'.
Mafa jeste zaleluja nekim avetnim ideoloskim putanjama i prosipa se u zadnje, ali je inteligentan momak, dok je Dajko prosto komad budaletine.
Mafa je inteligentan pa dobro
https://m.cdm.me/svijet/region/pod-i...egova-supruga/
meni se cini da kod nas zena ako nema brata da je zastiti mrka kapa od institucija...
https://www.vijesti.me/tv/emisije/66...zovati-cistocu
"Ako mislimo da modernizujemo 'Čistoću', moraju se povećati cijene, u skladu sa zakonom... 'Čistoća' je uvijek smatrana socijalnom ustanovom, upravljanje otpadom je skup i ozbiljan posao", kazao je on u Bojama jutra na TV Vijesti.
znači ako će Čistoća da se modernizuje mora biti po našem džepu, zanimljivo razmišljanje
Како рече неки лик на твитеру, да се угаси "Градска" и да се паре преусмјере за чистоћу.
Добро је за физичку и менталну хигијену.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
aooo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks