Znaci danas je cijeli dan blokada prema Tivtu od kruznoga toka. Ali se zato forsira izgradnja puta Ct - Čevo, Kolašin - Berane kroz onaj tunel i onda sad ovo. Da ne bude zabune trebaju putevi da se rekonstruisu i grade novi,ali treba da se znaju prioriteti. Da je srece bilo odavno su se trebale odraditi zaobilaznice oko svih gradova po primorju(osim Kotora jer je to nemoguca misija) plus brza cesta od Debelog brijega do Sukobina. Ali ne bitnije je sve ostalo osim ovoga. Pravi se auto put prema Beranama,ali isto ajmo mi jedan dodatni magistralni put napraviti. Pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo kroz Ko/Bd/Tv je katastrofa ovih dana.
Ne vjerujem da ce se ovo razmicat jos 3-4 nedelje.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ma uzas. Potrajace ovo sigurno i dobar dio septembra. Mada kroz Kotor su stvarno dosta pomogli semafori. Npr juce i danas se lagano prolazilo dok je kroz Tv haos.
Obilaznica oko Herceg Novog samo u PUPu, dalje se od toga nije nista pokrenulo. Dva granicna prelaza sa Hrvatskom opterecuju magistralu kroz Herceg Novi koja je i glavna gradska saobracajnica. Svake godine je od jula pakao, kolona od granicnih prelaza pa do trajekta. Taj most preko Veriga ili tunel kod Kumbora nece nikada biti realizovan zbog toga sto trajekt pravi pare. A dje idu te pare? Trebalo je da se rekonstruise granicni prelaz Kobila, bile su pare objezbedjenje prije 3 godine. Jos su zimus najavljivali da rekonstrukcija pocinje i da ce granicni prelaz biti zatvoren ove godine, ali pare su opet nestale. Zao mi je ljudi koji po 12 sati rade na tom granicnom prelazu u uzasnim uslovima. Prostora ima da se prosiri na 4 saobracajnice, ali ima neki bulevar u PG da se zavrsi prvo....
\\OFL•GIC
Ne znam,ali primjetih na stubove od semafora neke svjetleće,rekao bih senzore koji registruju kad se namjesti veći broj pješaka koji čekaju da pređu ulicu,pa se nakratko upali crveno za auta.
A možda sam,što bi mi reka jedan drug,"previše gleda filmova"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pomazu i to dosta,jos kad bi se par stvari dovelo u red bilo bi jos efikasnije. Nema vise onih stajanja nego saobracaj cirlulise. Bolje je sigurno za 20% nego prije ako ne i vise.
Tasteri za pjesake, koje pritisnes da bi se nakon odredjenog vremena upalilo zeleno za prelazak preko pjesackog.
To je bilo prije 40g u ul.Moše Pijade gdje se sjekla sa ul.Marka Miljanova.Današnji bul.Ivana Crnojevića.Istina,nije funkcionisalo,možda ako neko se sjeća(50+) ili ako su nekom pričali pa da potvrdi da je to nekad radilo
Ja sam pod pametnim smatrao da ima neki algoritam koji proračunava broj pješaka i gistinu saobraćaja pa su uvezani između sebe,pa ovo pa ono.A ako je to što ti kažeš,onda je to obično puce sa tajmerom.
Last edited by joni; 05-08-23 at 05:55.
Juče Djenović-Kumbor (susjedna mjesta) 35 minuta. Turisti će sigurno opet doći na ovaj haos i gužveMi moramo da živimo tu.
Pozdravljam svaku optimizaciju, ali smo sa prioritetima na Vi.
Hitno moraju da sredjuju neke djelove puta od Andrijevice ka Plavu jer evo 2 godine stoji jedna rupa (obrusila se citava traka).
Cekaju izgleda da se i ona druga obrusi pa bas da nastane kolaps.
Nama su prioritet hitne popravke nebezbjednih dionica, pa tek onda rekonstrukvija u cilju poboljsanja puteva.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Brzo je to... Prije je trebalo sat i po...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Možda kamera snima, pa neki operater kada se pritisne dugme čeka da se nakupe ljudi.. Dok neko ne pritisne dugme cepa PS5 na OLED ekranu od opštine
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
prije bi rekao da to dugme tajmer koji trigeruje elektronsku jedinicu semafora da ukljuci crveno... toliko o smart ....
A onda jos pokoja dionica put Kolashina, cisto da se sto brze stigne na skijanje.
Sve od Tivta ka HR je oduvijek bilo zadnja rupa na svirali sto se tice saobracajne infrastrukture. Meni samo nije jasno kako pojedine nije, ako nista drugo, blam da tako direktno zapostavljaju taj dio CG.
Lito ulazi u zenit
Gledamo kuda je bolje
Svaka vena se crveni
\\OFL•GIC
Jedino ko mora.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sat i po juče bilo sa Ade do Ulcinja...Mislim da bi trebalo pozvati nekoga kompetentnog da izuči onaj fenomen koji se događa na toj dionici.
propala sezona...
Pomoglo bi kad bi neko, umjesto što preporučuje da izbjegavate vožnju u najtoplijem dijelu dana iako imate klimu, preporučivao kuda da idete da se manje davite u kolonama. Turisti se vraćaju iz Danilovgrada na novi bulevar jer niko nije označio prohodnu prečicu poslije kružnog prema starom putu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks