Samo ću reći.
Aleksej, đe si?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Samo ću reći.
Aleksej, đe si?
Procitao sam ja sve, ali vama ocigledno nista nije jasno. A imate klasican primjer pren nosom. Nas. Koje je odje raspolozenje medju narodom u vezi NATO-a? Ja se kladim da dan danas ne bi prosao referendum. Ali istrazivanjaaa... Ne bi prosao. Ali nekome sa drugog kraja planete smo mi totalno zapadnjacki profil zemljice, koja radi sve sto joj se kaze. A nama, ustvari, vecina naroda prorusko. Tako da.. nemojte mi se iscudjavat kako je to, coce, nemoguce. Cak je uobicajeno postalo.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
U mojem okruženju od oko 500 ljudi (posao, društvo, porodica) 450 je za NATO ili neodlučno ali naginje.
Ovih 50 je zanimljivo prosrpski orjentisano ako te statistika zanima
jbm ti ja stvarno živim u jednom balonu, ne znam šta se dešava okolo...
Last edited by Bugi; 31-07-23 at 18:41.
Cestitam na krugu "prijatelja", kao i na preciznoj racunici, ali jes balon.![]()
Piše porodica, prijatelji i posao.
Nego možda nijesi vidio pa da ponovim.
U suštini možda je do mene, ne puštam u balon svakog, a vjerovatno ni mene u druge balone
Jel ovo pocelo da puca moskovljanima? Ako ako
У сумској области неки припадници трактор бригаде су одлучили да задрже један заробљени руски Т80 за себе.
Крили га од власти више од годину дана.Ипак потребнији је на фронту:
https://twitter.com/DefMon3/status/1...7jQ2yBM7Q&s=19
Црногорце је одржало црногорско срце.
Evo da i ja jednim off-om ili spamom,reagujem na 10 tuđih i to onako u mom stilu(retorički,uprošteno,naivno,na nivou 5-togodišnjaka) pa i po cijenu da će isti ispariti ka ljetnja magla u Štoj:
Što mislite da na dan 31.07.2023. Japanci(ne legitimno izabrana japanska vlada) moraju da odluče većinom gdje će bačiti dvije atomske bombe.Znači situacija je: bombe su kod vas,tempirane su da će za 10h eksplodirati.Ili kod vas ako ih ne odnesete neđe ili ako ih već mičete od vas, imate dvije opcije 1.RUS;2.SAD).Takođe,zbog toga nećete trpjeti nikakve posledice niti odmazdu.
Što mislite,koju opciju bi odabrali Japanci i zašto mislite da bi za tu opciju bilo 90% Japanaca?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
bas me cudi ovo "smece" od filma sto se ne prikazuje pih (ubo je tacno istinu)
Christopher Nolan's film 'Oppenheimer' has been a giant box office success worldwide, but the film does not yet have a release date in Japan.
Sensitivities about the subject matter of the film and the proximity of the release to the anniversary of the atomic bombings are likely to postpone any possible screenings.
Nisam bio decidan.Mada niste ni vi a zapeli ste oko ljubavi/mržnje japanaca prema SAD/RUS.
Dakle,nikakvi ciljevi se bačanjem tih nuklearki neče postići.Nikakva teritorijalna proširenja.Nikakav pozit. ekonomski efekat time neće postići.Samo se moraju otarasiti tempiranih nuklearki jer će im eksplodirati u njihovom dvorištu.Moraju biti bačene na naseljene gradove u USA ili RUS...komada dva.
Jednu informaciju dobiješ ako pitaš @ovizionizi a drugi ako pitaš NARROODD Japana.
Mada on zna raspoloženje naroda
On topic,
Prije 2 dana Njemci odobrili budžet za vojnu pomoć za 2023 godinu u iznosu od 5.4 milijarde dolara.
Za 2022 je bilo odobreno 2 milijarde.
Plan je 2024 je oko 10.5 milijardi.
Ovo je samo jedna zemlja (iako jedna od najvećih).
znači prosječni Japanac ne voli Zelenskog. ništa, koliko je sjutra da UKR kapitulira onda
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Narod Japana je tradicionalni ruski saveznik
Jok, u krvi im je bratstvo sa Amerikom.Moooj brale, dje si ti...
Men se čini da su Njemci i Japanci u ww2 ko sad Rusi bili na pogrešnoj strani istorije pa su naučili lekciju,tako da kako zakoni univerzuma nalažu isto Ruse čeka.
Što bi Mihail Šiškin reka.
"Vi, Ukrajinci, niste se složili s Putinovim planovima. Niste se predali, niste cvijećem dočekali njegove tenkove. Vi ne branite samo svoju slobodu i ljudsko dostojanstvo, sada branite slobodu i ljudsko dostojanstvo cijelog čovječanstva. Ne možete biti poraženi jer broj tenkova i projektila ne odlučuje ishod rata, nego snaga ljubavi prema slobodi. Vi ste slobodni ljudi, a oni koji izvršavaju zločinačke naredbe ruskih generala su robovi."
Pa završava u svom pismu.
"Izlaz je samo jedan - nanijeti Putinovom režimu vojni poraz. Zato demokratske zemlje moraju da pomognu Ukrajincima čime je god moguće, a prije svega oružjem. Poslije rata čitav svijet će vam priteći u pomoć da se obnovi porušeno, i zemlja će uspjeti da se oporavi. A Rusija će ležati u ruševinama ekonomije i u ruševinama zdravog razuma. Novo rođenje moje zemlje moguće je samo kroz potpuno uništenje Putinovog režima. Imperiju treba amputirati iz ruskog čovjeka, kao zloćudni tumor. Taj “nulti sat” životno je potreban Rusiji. Moja će zemlja imati budućnost samo ako prođe kroz totalni poraz, kao što je to učinila Njemačka.
Slava Ukrajini!"
No ko još čita ruske pisce.Bitan je Šojguuu.Geraasimov.
Evo Rajfajzen banka tj Austrija ne priznaje sankcije!
Za sada da.
Za budućnost ne znam
Bratsvo sa Rusiji NIKAD nisu imali.
A kakve su prilike neće ni za 200 godina.
Ne znam šta da ti kažem, bez da izađeš iz mjehura, ne oponašaj Rusiju, nemoj se izolovati...
Nema, ne staje on o ljubavi izmedju Rusije i Japana. Da mu je, kukavcu, ispricat se sa sobom..
I o kakvom mjehuru ti pricas, mrcio se.. 450 od 500 ljudi su mu za NATO. Haha, to ni Nikolaidis, ni Tamara Nikcevic ne mogu da kazu. Show
Last edited by ovizionizi; 31-07-23 at 20:48.
Pa KGB dizinformejšn.Kako tada tako danas odjel nije radio na apgrejtu.
Vele bio-lab u Ukrajine.Pa ne no jeli.
Jes kad bi se zezali.Mogli su smisliti bar nešto inovativno da opravdaju nešto za šta opravdanja - NEMA.
![]()
Ja pričam o ljubavi.
Ti
Jbg, naučićeš da je ljubav važnija
Samo na objasni kako pustiše Zelenskog da priča u parlamentu a ne Putina? Kako po sadašnjem javnom mijenju preko 85% Japanaca misli da je Rusija krivac za ovo?
Ili si toliko naivan da misliš da je Japan marioneta kao recimo Srbija?
Last edited by Bugi; 31-07-23 at 22:07.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks