E ne znam bez da lupam. Kupujem pretežno na način daj mi neku tu oko 10 kila da je dobra. On mi izabere, ponudi da probam, ja kažem nema potrebe i dam para koliko kaže
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E ne znam bez da lupam. Kupujem pretežno na način daj mi neku tu oko 10 kila da je dobra. On mi izabere, ponudi da probam, ja kažem nema potrebe i dam para koliko kaže
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
imate na tuski put odlicne lubenice,35centi je kilo -birajte lubenicu sa zelenom peteljkom da je svjeze ubrana i da nije puno tamnozelena jer je onda prezrela i brasnjava je unutra
Koji iphone je pandan da kazem s21 ultra, jel 12pro?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
12 Pro Max
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tnx mate
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Treba za djecu pasoše da vadim, bih uplatio to u Poštu da ne čekam redove u limenku, da nema ko instrukcije za plaćanje?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mislim da se za đecu i osobe do 21 godinu plaća samo 8 eura. imam neđe u telefon sliku, da probam da nađem.
edit: evo sam našao.
to je od prije mjesec dana.
![]()
Last edited by masija; 26-07-23 at 12:09.
Pusti opet ako nije problem, nešto neće da je otvori
...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Hvala momci
Đe kupiti igrice za Xbox One prva verzija?
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Uf ovo se kapi ne vidi.. Evo ovako..
https://ibb.co/Pj0Mdgb
Sent from my Galaxy S23+
Dje kupiti dobre brioš ili zemičke za burgere u PG?
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
067/782-609 Marija, firma Panettino, ovo su neke profi zemicke za burgere, uvozne iz Grcke, bolje se u CG ne mogu naci. Problem je jedino sto ih mozes platiti izkljucivo preko racuna, tj preko firme.
Za kesh, evo ti druga varijanta 067/358-863.
Ovo je Numaram, Turkinja, koja kuci pravi torte, kolace i pravi bas solidne lepinje za burgere.
Imas je na Instagramu, profil joj je Breadnut Bakery.
Upravnik sam ulaza u Niksicu, ima li ko da ugradjuje interfone i da se bavi sa tim.
Da li se neko vozao zicharom Kotor-Lovcen?
Zanimam me da li je to startovalo ili je jos u fazi testitanja?!
Danas sam vidio iz daljine da se gondole krecu, tj. da zhicara fercera. Samo ne znam je li otvorena za sve ili se probava samo. Koliko sam uhvatio na sajtu https://kotorcablecar.com/planiraj-posjetu voznja u jednom smjeru kosta 5ak.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks