ogrijesi mi tetka ,cvijece preselila u kucu da ga zastiti a ima ga kamion
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Oooo garau sprema juče da auto ubačim. Na 40 ima sam crknut.
Last edited by METZ; 26-07-23 at 07:11.
ogrijesi mi tetka ,cvijece preselila u kucu da ga zastiti a ima ga kamion
Nevjerovatno kakva je to neznalica, gledam u Srbiji i Hrvatskoj, gotovo svako nevrijeme su uboli u poslednjih 15-ak dana, ovaj na mrčo vola u kupusu ubos' ne moe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neđe sam bio zajedno u nekom drutvu sa njim. Kae da nemaju neki uređaj i da ba teko mogu da pogode. E sad koliko je istina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja se grđe jutros probudih na ovo zalađenje vas u znoj nego na onih četrdes i kusur stepeni prethodnih dana.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ali gledam na instagram ljudi posakrivali kola ispred lakovica i volija ispood tende ako bude grad![]()
![]()
a kod nas ni kisa nije pala a ne grad![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
vele danas oko 2,3 sata krece
nothing comes from violence and nothing ever could
Proslavi se čovjek sa jednim snijegom 2012-te, i od tad ga forsiraju.
alu na stranu, vjerovatno postoji jo neki faktor tu, oni vide to vide, a znajući nau dravu, sumnjam da imamo svu potrebnu opremu za precizniju najavu vremenskih uslova.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Mislim da su ga sponzorisali ovi to naplaćuju garae.A i treba,kad smo takvi da bi prije glavu na panj postavili no auto na otvoreno ostavili...ka da nikad grada bilo nije.
Last edited by joni; 26-07-23 at 10:08.
Što vele novinari talasi u ulcinju 10-15 metara visine ni da smo na obali Atlanskog okeana
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kako smo ga nagrebusili ubuduce od vremenskih nepogoda. Oko Florida prije par dana izmjerena temp vode iznag 38C.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sa'će, sa'će
https://m.cdm.me/drustvo/nevrijeme-c...se-ne-ocekuju/
Ako ne danas onda sjutra
Ocu li micat tepih sa kola??? ima li dojave
Zlatan li je bio oo pokojni.
E moram proznati da se davno nij eslatko spavalo kao sinocA ljepote ove hahha.
Ali ne znam jest eli fledali snimke juče ljudi koji se kupaju na stijene u onolike talase. Nijednom spasiocu ne bi dala da udje da spasava i tako rizikuje svoj život. Ono je nemoguće što ti ljudi imaju u glavama. Još dvije dan prije poginulo.
Ali to je onp mogu ja, a ne mozes vjeruj mi, ne znaš što je more. Svako spasavanje bi debelo naplatila.
opet promaie sve. tačno čoeka treba bit strah, kad budu pričali biće sve okej neki jad će se desit
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Prije mnogo , mnogo godina mom rođaku koji radi u meteorolokoj stanici na abljaku negdje u aprilu , maju zvoni telefon oko 4 ujutro , zove ga oo da pita pada li snijeg.
Kakav bolan snijeg , juče bilo preko 20 stepeni , sklapali smo od vrućine.
Pusti ti to nego izađi napolje i vidi pada li snijeg.
Izaao rođak ispred kuće , kad stvarno pada snijeg.
Kae rođak da je mislio da sanja sve.
Vraće se on u kuću i govori ou kako pada snijeg.
Odlično , dobio sam opkladu , reče oo i prekinu razgovor.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks