Из ове перспективе је почела 2014.
Али је Русија много инвестирала у то да је ствар у Донбасу само,ето неки побуњени Руси, можда смо их мало помогли. Крим су Ботоксираном ионако сви халалили.Крим је република, тамо,је већ, била руска војска, био неки референдум, није било крви, мало Украјинаца тамо живи итд.
Говорили су из Кремља да се Русија залаже за суверенитет Украјине (остатка). Аналитичари су говорили да је срање у Донбасу само тег око ногу Украјини да не одбаци Крим и уђе у НАТО.
Да само треба сачекати да Украјина имплодира и покипити све до Пољске у своју интересну зону.
Кад је постало јасно да се то неће десити онда су почеле припреме.
Ботоксирани је изашао и пар мјесеци прије инвазије рекао да су Украјина и њена историја вјештачки конструкт, што је прилично супротно од онога што је до тада била барем званична политика.
Кад је напао и почео да комада, свима је било јасно да дугинизам уствари влада, никакав прорачунати прагматизам.
Last edited by BAR; 25-07-23 at 22:17.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Дакле , РФ је по други пут инсистирала на расправи у савјету безбједности УН , а након саботаже једне од заинтересованих страна у читавој причи, да би , испада, могли себи да пуцају у кољено!?
Расправа је послужила сврси и указала да постоје многе неконзистенстности у тврдњама спонзора украјинског режима.
Доказа што се тиче ,поготово тих накнадних, биће тек сијасет и нема сумње да ће Буча као до сада најконтроверзнији догађај сукоба у Украјини бити предметом поновног разматрања пред независним тијелима и међунардним судовима.
Бучу и поред жеље да јој се да на значењима које реално нема данас нико озбиљан не узима као завршену ствар.
Моралисању, у том смислу, још мање има мјеста
Jes sve je to iluzija.
Kakvih sve monstruma nek se pogleda RT ima na ovoj planeti.
Ja bih tražio povišicu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kazahstanci, da znaju ono sto ti znas o ruskim pretenzijama na Kazahstan, a posle 7 godina rata u Ukrajini, sigurno ne bi pozivali rusku vojsku da dodje.
Mozemo reci da je, posle aneksije Krima, svima bilo jasno se Rusi ne sale, i da se nece povuci. A tek posle podrske separatistima u Donbasu su svim ruskim susjedima mogle da se najeze dlake na ledjima.
A ako je tako kao sto ti kazes, da je Putin nekoliko mjeseci prije invazije 2022, rekao da je Ukrajina vjestacka tvorevina, onda mozemo bit sigurni, da ako su Kazahstanci sumnjali u ruske namjere, tada mogli bit sigurni. Medjutim, desavanja govore da se ne boje ruske invazije, kad su aktivirali mogucnost ruske vojne pomoci.
Nego, zaboravih na mogucnost da Nato prepozna njihov problem, pa im ponudi besplatnu pomoc. Jer bolje vidi neko sa strane, vazda je bilo.
Imaju i naftu. Savrseno. Mislim da je jos jednoj zemlji potrebna demokratija.
Last edited by Lommy; 25-07-23 at 22:53.
Ovizionizi...koliko želi narod ovo, najbolje si mu mogao ilustrovati činjenicom da je ukinuo izbore.
Valjda ne moramo da pričamo šta bi mu Ukrajinci uradili olovkom ako već ne smiju ni da pomisle da pobunu zbog nacističkih bataljona koji šiju strah još od Majdana i onog snajperskog puča, što je u osnovi i korijen rata.
Ovaj jedan se iscudjava, veli znači rusi napali Ukrajinu zbog ničega...Brat u životu nije pogledao mapu očigledno pa da vidi dje su granice NATO-a nakon što su obećali da nećemo,majke mi 😂
Svi ovi što se iscudjavaju zašto, neka razmisle šta bi se desilo sa Meksikom, Venecuelom, Brazilom, Kubom da Rusi parkiraju nuklearne baze...i još ja dodjem i mrtav ozbiljan napišem "ada Amerikanci bez razloga napadaju Meksikance" 😁
To što je vas Amerika konstantnom geopolitičkom bahatoscu navikla na palicu, ne znači da njom ne mlate. Znači samo da ste navikli na "smrad nakon nekog vremena"... tačno onako kako naviknes, nakon što sjednes na šolju za wc.
Last edited by HighCastle; 25-07-23 at 23:07.
Овдје треба поновити тврдњу последњег аутентичног Европљанина, брата Силвија.
Запад никад није био уједињенији али ни усамљенији.
Хоће рећи да дехуманизација Руса једноставно не ради.
Не зато што је остатак свијета , неких 85% планете, луд за Русима већ зато што им је пун куфер "вредносног система" који им нуди на смрт болестни Запад.
Last edited by Geralt of Rivia; 25-07-23 at 23:17.
Velike riječi za nekoga ko je u svojim postovima na početku ove invazije prizivao rijeke krvi po Ukrajini.
Da postoji jedna trunka tog morala kojim se busate na ovoj temi makar iz čistog bontona bi makar ja batalio pisanje.
Jer više nije izgovor ko je za Ruse, za NATO, za Ameriku, nego prosto već zalazimo u socijalnu patologiju učesnika ove teme.
Bluemoon,ja ne znam što se osvrćeš i reaguješ na moje postove i što se prepoznaješ u istim.Nit' sam te kvotovao,nit' pomenuo a svjedokinja si mi da sam te se okanuo,kako si i tražila.Na kraju krajeva nisam aktivan na ovoj temi već mjesecima,ako ne i duže.Tu i tamo lupim glupost,ali to je samo kap u moru istih.Eto ako kako može reciprocitet u vezi ignorisanja,a da ne bude "ignore",jer nikad nikoga nisam stavljao na ignore.Ako ne može,što ću.Nije šećer u vodu.
Last edited by joni; 25-07-23 at 23:23.
Joni, kako ona zna da si impotentan?
Hahah
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nije šećer u vodu imaš pravo ali je so u ranu.
Ima jedan poskok ali u Iran ga samo ima što na kraj repa ima imitaciju pauka ne bi li se tica neka ulovila.Kad tica misli da je pauka ulovila ovaj je ščepa.
Ja sam se toliko poskoka nagledala u ove naše krše ali takvog ako mi basta podmuklog samo u Iran izgleda mogu da vidim.
A meni se u Iran ne ide.
Alfa ženkom si me na ovu temu nazva to izbrisano nije.Ostalo je u anale.
Tako da ja polažem puno pravo da ka poskok (ovaj iz krša naših) reagujem na tvoje postove kvotova ti moje ili ne.
Nekoga probudi erekcija a nekoga notifikacija sa CDM foruma.
Ja ti nisam ni od jednih ni od drugih.Pitaš se kako?Pa u godinama sam da se počinjem budit rano...ranije od erekcije a opet i dovoljno kasno- kasnije od notifikacije.Kasnije,jer neki sa ove teme ne spavaju pa je i nemoguće ustati se(da ne rečem dići se) prije prvog jutarnjeg posta na temi o ratu u UKR.
Nemojte mi zamjeriti,vi gordi moderatori,na ovim offovima,jer i oni mrčenici u rovovima daju sebi oduška(da ne kažem off-uju ratna dejstva) s vremena na vrijeme,a kamoli ova moja duša blagorodna,da ne rečem impotentna.
No ko će mi postovat uslužno na "kupujem/prodajem"?
Отвориш око -Лансет.
Затвориш око - Лансет.
Па рипит.
Прави бол у дупету...
elem na da spominjemo falusne simbole i sto kome fali jer ipak to je intima clanova i njihova teznja po frojdu interesantan clanak o parama i vojnom budzetu cisto da se zna .. kakve su pare u pitanju i sto USA trosi 900 milijardi ...
https://www.sipri.org/media/press-re...pending-surges
Jutros je pokusan proboj ruskih linija kod Robotina. Valjda su Ukrajinci krenuli sa oko 80 oklopnih vozila, ukljucujuci tenkove. Navodno je oko 25 unisteno.
divni su mu prijatelji. država u kojoj nepodobne tigrovima bačaju. mada, Putin svoje protivnike otvorima raznim ubija, tako da
btw, Putin je od svjetske sile doveo Rusija na ove grane. al vama putinofilima to ne smeta. vama je bitno samo da se ubije još koje ukrajinsko dijete
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zašto bi Rusija uopšte ratovala ako je napadne nato? Zar nije bolje da ne radi ništa da ne bi ljudi ginuli?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Skroz je off topic i licno tako glupa tema, ali sta mislis kako to funkcionise u Nato-u pa da se recimo donese ta odluka o napadu na Rusiju? Nato nije diktatorsko ustrojstvo kao sto je Rusija, to vjerovatno znas?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Pošto to uopšte nije bila poenta posta, da ponovim nešto što je već napisano: zašto se sssr borio protiv nacista kad su mogli odmah da se predaju i sačuvaju živote miliona ljudi?
Da ne ostanem dužna za nečije citiranje fratela Silvija.Kakav je to prisan odnos bio između dva muškarca moglo bi se pomisliti svašta.Jes SilviJo čuva ruske vrijednosti prije će biti da je Solovjev u Lago di Komo i slični vilu sagradio pa im je to ruska duša.
Pa da ja citiram Dovlatova
"Strašnije od smrti - kukavičluk, kukavičluk i neizbježno nakon ovoga - ropstvo."
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks