Page 135 of 198 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 4927

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2023

Thanks Thanks Given 
    1,015
    Thanks Thanks Received 
    4,082
    Thanked in
    2,305 Posts

Quote Originally Posted by Lommy View Post
    Moramo se dogovorit kad je pocela invazija. Jedni vele 2014 drugi 2022
    Из ове перспективе је почела 2014.

Али је Русија много инвестирала у то да је ствар у Донбасу само,ето неки побуњени Руси, можда смо их мало помогли. Крим су Ботоксираном ионако сви халалили.Крим је република, тамо,је већ, била руска војска, био неки референдум, није било крви, мало Украјинаца тамо живи итд.
    Говорили су из Кремља да се Русија залаже за суверенитет Украјине (остатка). Аналитичари су говорили да је срање у Донбасу само тег око ногу Украјини да не одбаци Крим и уђе у НАТО.
    Да само треба сачекати да Украјина имплодира и покипити све до Пољске у своју интересну зону.

Кад је постало јасно да се то неће десити онда су почеле припреме.
    Ботоксирани је изашао и пар мјесеци прије инвазије рекао да су Украјина и њена историја вјештачки конструкт, што је прилично супротно од онога што је до тада била барем званична политика.

Кад је напао и почео да комада, свима је било јасно да дугинизам уствари влада, никакав прорачунати прагматизам.
    Last edited by BAR; 25-07-23 at 22:17.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

2. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Britanci su kao predsjedavajući Savjeta bezbjednosti odbili vanredni sastanak 4. aprila na temu „provokacija ukrajinskih radikala u Buči“ kako je tražila Rusija, i rekli da će se o tim dešavanjima govoriti na već zakazanom sastanku o Ukrajini 5. aprila.

Rasprava Savjeta bezbjednosti je održana 5. aprila i Rusija je u njemu učestvovala.

Govorilo se i o Buči.

Dokaze da su zločini iscenirani niko nije viđeo tada, a ni ovih 15 mjeseci kasnije.

Dalje, kako TASS prenosi 4. aprila 2022:
    Dmitri Poljanski, zamjenik ruskog predstavnika pri UN-u kaže da je rusko Ministarstvo odbrane "raskrinkalo optužbe za zločine u Buči" jer su se povukli 30. marta a prvi dokazi o zločinima su se pojavili tek 2. aprila.
    Dalje kaže kako gradonačelnik Buče Fedoruk nije pominjao mrtve civile dok je slavio oslobođenje Buče 31. marta.

U realnosti, Fedoruk se javio video objavom sa ulaza u Buču, a snimci tijela po ulicama su se pojavili u javnosti 1. aprila, dan kasnije.
    Naknadno su se pojavili i višebrojni satelitski snimci kroz martovsku okupaciju koji prikazuju tijela po ulicama, tako da su tvrdnje ruskog MO očigledna laž.

Ako ima još kakvih "dokaza", Rusi sebi ne čine nikakvu uslugu skrivajući ih od javnosti.
    Дакле , РФ је по други пут инсистирала на расправи у савјету безбједности УН , а након саботаже једне од заинтересованих страна у читавој причи, да би , испада, могли себи да пуцају у кољено!?

Расправа је послужила сврси и указала да постоје многе неконзистенстности у тврдњама спонзора украјинског режима.

Доказа што се тиче ,поготово тих накнадних, биће тек сијасет и нема сумње да ће Буча као до сада најконтроверзнији догађај сукоба у Украјини бити предметом поновног разматрања пред независним тијелима и међунардним судовима.

Бучу и поред жеље да јој се да на значењима које реално нема данас нико озбиљан не узима као завршену ствар.

Моралисању, у том смислу, још мање има мјеста

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Jes sve je to iluzija.

Kakvih sve monstruma nek se pogleda RT ima na ovoj planeti.

Thanks Thanks Given 
    18,928
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Ja bih tražio povišicu

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Из ове перспективе је почела 2014.

Али је Русија много инвестирала у то да је ствар у Донбасу само,ето неки побуњени Руси, можда смо их мало помогли. Крим су Ботоксираном ионако сви халалили.Крим је република, тамо,је већ, била руска војска, био неки референдум, није било крви, мало Украјинаца тамо живи итд.
    Говорили су из Кремља да се Русија залаже за суверенитет Украјине (остатка). Аналитичари су говорили да је срање у Донбасу само тег око ногу Украјини да не одбаци Крим и уђе у НАТО.
    Да само треба сачекати да Украјина имплодира и покипити све до Пољске у своју интересну зону.

Кад је постало јасно да се то неће десити онда су почеле припреме.
    Ботоксирани је изашао и пар мјесеци прије инвазије рекао да су Украјина и њена историја вјештачки конструкт, што је прилично супротно од онога што је до тада била барем званична политика.

Кад је напао и почео да комада, свима је било јасно да дугинизам уствари влада, никакав прорачунати прагматизам.
    Kazahstanci, da znaju ono sto ti znas o ruskim pretenzijama na Kazahstan, a posle 7 godina rata u Ukrajini, sigurno ne bi pozivali rusku vojsku da dodje.
    Mozemo reci da je, posle aneksije Krima, svima bilo jasno se Rusi ne sale, i da se nece povuci. A tek posle podrske separatistima u Donbasu su svim ruskim susjedima mogle da se najeze dlake na ledjima.
    A ako je tako kao sto ti kazes, da je Putin nekoliko mjeseci prije invazije 2022, rekao da je Ukrajina vjestacka tvorevina, onda mozemo bit sigurni, da ako su Kazahstanci sumnjali u ruske namjere, tada mogli bit sigurni. Medjutim, desavanja govore da se ne boje ruske invazije, kad su aktivirali mogucnost ruske vojne pomoci.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Nego, zaboravih na mogucnost da Nato prepozna njihov problem, pa im ponudi besplatnu pomoc. Jer bolje vidi neko sa strane, vazda je bilo.
    Imaju i naftu. Savrseno. Mislim da je jos jednoj zemlji potrebna demokratija.
    Last edited by Lommy; 25-07-23 at 22:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    60
    Thanked in
    47 Posts

Ovizionizi...koliko želi narod ovo, najbolje si mu mogao ilustrovati činjenicom da je ukinuo izbore.

Valjda ne moramo da pričamo šta bi mu Ukrajinci uradili olovkom ako već ne smiju ni da pomisle da pobunu zbog nacističkih bataljona koji šiju strah još od Majdana i onog snajperskog puča, što je u osnovi i korijen rata.

Ovaj jedan se iscudjava, veli znači rusi napali Ukrajinu zbog ničega...Brat u životu nije pogledao mapu očigledno pa da vidi dje su granice NATO-a nakon što su obećali da nećemo,majke mi 😂

Svi ovi što se iscudjavaju zašto, neka razmisle šta bi se desilo sa Meksikom, Venecuelom, Brazilom, Kubom da Rusi parkiraju nuklearne baze...i još ja dodjem i mrtav ozbiljan napišem "ada Amerikanci bez razloga napadaju Meksikance" 😁

To što je vas Amerika konstantnom geopolitičkom bahatoscu navikla na palicu, ne znači da njom ne mlate. Znači samo da ste navikli na "smrad nakon nekog vremena"... tačno onako kako naviknes, nakon što sjednes na šolju za wc.
    Last edited by HighCastle; 25-07-23 at 23:07.

10. The Following User Says Thank You to HighCastle For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    60
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    sve što treba da se zna na kakve je grane bolesnik doveo jednu takvu silu

https://www.aljazeera.com/amp/news/2...th-korea-visit

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A dje, kakav monstrum...kako samo smije da slavi dan pobjede nad nacizmom 😂

Kako je samo smio da dovede srušenu i podcinjenu sovjetsku olupinu na nivo da ratuje sa komplet Natom, ta bitanga.

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Ja bih tražio povišicu

Ela.A viđi kako drugome da ne s*reš na ovu temu.

Last edited by Bluemoon; 25-07-23 at 23:13.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Овдје треба поновити тврдњу последњег аутентичног Европљанина, брата Силвија.

Запад никад није био уједињенији али ни усамљенији.

Хоће рећи да дехуманизација Руса једноставно не ради.

Не зато што је остатак свијета , неких 85% планете, луд за Русима већ зато што им је пун куфер "вредносног система" који им нуди на смрт болестни Запад.
    Last edited by Geralt of Rivia; 25-07-23 at 23:17.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    .

Моралисању, у том смислу, још мање има мјеста
    Velike riječi za nekoga ko je u svojim postovima na početku ove invazije prizivao rijeke krvi po Ukrajini.
    Da postoji jedna trunka tog morala kojim se busate na ovoj temi makar iz čistog bontona bi makar ja batalio pisanje.
    Jer više nije izgovor ko je za Ruse, za NATO, za Ameriku, nego prosto već zalazimo u socijalnu patologiju učesnika ove teme.

15. The Following User Says Thank You to Bullitt For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,928
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Bluemoon,ja ne znam što se osvrćeš i reaguješ na moje postove i što se prepoznaješ u istim.Nit' sam te kvotovao,nit' pomenuo a svjedokinja si mi da sam te se okanuo,kako si i tražila.Na kraju krajeva nisam aktivan na ovoj temi već mjesecima,ako ne i duže.Tu i tamo lupim glupost,ali to je samo kap u moru istih.Eto ako kako može reciprocitet u vezi ignorisanja,a da ne bude "ignore",jer nikad nikoga nisam stavljao na ignore.Ako ne može,što ću.Nije šećer u vodu.

Last edited by joni; 25-07-23 at 23:23.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Joni, kako ona zna da si impotentan?

Hahah
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

18. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by Bullitt View Post
    Velike riječi za nekoga ko je u svojim postovima na početku ove invazije prizivao rijeke krvi po Ukrajini.
    Da postoji jedna trunka tog morala kojim se busate na ovoj temi makar iz čistog bontona bi makar ja batalio pisanje.
    Jer više nije izgovor ko je za Ruse, za NATO, za Ameriku, nego prosto već zalazimo u socijalnu patologiju učesnika ove teme.
    Молићу лијепо, што год, али није било на почетку СВО.

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Bluemoon,ja ne znam što se osvrćeš i reaguješ na moje postove.Nit' sam te kvotovao,nit' pomenuo a svjedokinja si mi da sam te se okanuo,kako si i tražila.Eto ako kako može reciprocitet.Ako ne može,što ću.Nije šećer u vodu.

Nije šećer u vodu imaš pravo ali je so u ranu.

Ima jedan poskok ali u Iran ga samo ima što na kraj repa ima imitaciju pauka ne bi li se tica neka ulovila.Kad tica misli da je pauka ulovila ovaj je ščepa.
    Ja sam se toliko poskoka nagledala u ove naše krše ali takvog ako mi basta podmuklog samo u Iran izgleda mogu da vidim.

A meni se u Iran ne ide.

Alfa ženkom si me na ovu temu nazva to izbrisano nije.Ostalo je u anale.
    Tako da ja polažem puno pravo da ka poskok (ovaj iz krša naših) reagujem na tvoje postove kvotova ti moje ili ne.

Thanks Thanks Given 
    18,928
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Joni, kako ona zna da si impotentan?

Hahah
    Nekoga probudi erekcija a nekoga notifikacija sa CDM foruma.
    Ja ti nisam ni od jednih ni od drugih.Pitaš se kako?Pa u godinama sam da se počinjem budit rano...ranije od erekcije a opet i dovoljno kasno- kasnije od notifikacije.Kasnije,jer neki sa ove teme ne spavaju pa je i nemoguće ustati se(da ne rečem dići se) prije prvog jutarnjeg posta na temi o ratu u UKR.
    Nemojte mi zamjeriti,vi gordi moderatori,na ovim offovima,jer i oni mrčenici u rovovima daju sebi oduška(da ne kažem off-uju ratna dejstva) s vremena na vrijeme,a kamoli ova moja duša blagorodna,da ne rečem impotentna.
    No ko će mi postovat uslužno na "kupujem/prodajem"?

22. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Отвориш око -Лансет.

Затвориш око - Лансет.

Па рипит.

Прави бол у дупету...

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Nekoga probudi erekcija a nekoga notifikacija sa CDM foruma.
    Ja ti nisam ni od jednih ni od drugih.Pitaš se kako?Pa u godinama sam da se počinjem budit rano...ranije od erekcije a opet i dovoljno kasno- kasnije od notifikacije.Kasnije,jer neki sa ove teme ne spavaju pa je i nemoguće ustati se(da ne rečem dići se) prije prvog jutarnjeg posta na temi o ratu u UKR.
    Nemojte mi zamjeriti,vi gordi moderatori,na ovim offovima,jer i oni mrčenici u rovovima daju sebi oduška(da ne kažem off-uju ratna dejstva) s vremena na vrijeme,a kamoli ova moja duša blagorodna,da ne rečem impotentna.
    No ko će mi postovat uslužno na "kupujem/prodajem"?

Jel ovo žitije Brajanovo što li je.

Otvori temu joni bravo pa tamo okupi društvo da im se ispričaš kako si dan proveo jer eto (jbg) nekoga ipak ovo što se dešava na svjetskoj sceni više zanima od tvoje svakodnevne rutine.

Thanks Thanks Given 
    6,138
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

elem na da spominjemo falusne simbole i sto kome fali jer ipak to je intima clanova i njihova teznja po frojdu interesantan clanak o parama i vojnom budzetu cisto da se zna .. kakve su pare u pitanju i sto USA trosi 900 milijardi ...
    https://www.sipri.org/media/press-re...pending-surges

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Jutros je pokusan proboj ruskih linija kod Robotina. Valjda su Ukrajinci krenuli sa oko 80 oklopnih vozila, ukljucujuci tenkove. Navodno je oko 25 unisteno.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by HighCastle View Post
    A dje, kakav monstrum...kako samo smije da slavi dan pobjede nad nacizmom

Kako je samo smio da dovede srušenu i podcinjenu sovjetsku olupinu na nivo da ratuje sa komplet Natom, ta bitanga.
    divni su mu prijatelji. država u kojoj nepodobne tigrovima bačaju. mada, Putin svoje protivnike otvorima raznim ubija, tako da

btw, Putin je od svjetske sile doveo Rusija na ove grane. al vama putinofilima to ne smeta. vama je bitno samo da se ubije još koje ukrajinsko dijete

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Zašto bi Rusija uopšte ratovala ako je napadne nato? Zar nije bolje da ne radi ništa da ne bi ljudi ginuli?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

29. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

Skroz je off topic i licno tako glupa tema, ali sta mislis kako to funkcionise u Nato-u pa da se recimo donese ta odluka o napadu na Rusiju? Nato nije diktatorsko ustrojstvo kao sto je Rusija, to vjerovatno znas?
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

31. The Following User Says Thank You to VooDooPrle For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Pošto to uopšte nije bila poenta posta, da ponovim nešto što je već napisano: zašto se sssr borio protiv nacista kad su mogli odmah da se predaju i sačuvaju živote miliona ljudi?

33. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Da ne ostanem dužna za nečije citiranje fratela Silvija.Kakav je to prisan odnos bio između dva muškarca moglo bi se pomisliti svašta.Jes SilviJo čuva ruske vrijednosti prije će biti da je Solovjev u Lago di Komo i slični vilu sagradio pa im je to ruska duša.

Pa da ja citiram Dovlatova

"Strašnije od smrti - kukavičluk, kukavičluk i neizbježno nakon ovoga - ropstvo."

Page 135 of 198 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)