Osvježilo
Ocekivao sam u Petrovac da ce se ovaj vikend popunit, medjutim juče i danas je u okviru regularne smjene otišlo dosta turista ali novi došli danas nisu. Plaža je bila skoro prazna, čak se ni podgoričani nisu spustili za vikend odje...
Pazite sad ovo, par restorana i hotela su dijelu sezonskih radika najavili da neće produžit angažman od 1 avgusta, a trebalo do kraja septembra da ostanu, i većinom su studenti ti koji dobijaju šut kartu...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Osvježilo
Slazem se.
Lucke i bizbi braca?
Je li ovo fotosop?
U medusu mejsta nema da se sjedne, lezaljke slobodne nije bilo.
Slika od 13 jula za praznik kad se sručila cg na primorije na 1 dan...
Eo dodji sjutra pa objavi slike da vidiš pustinju
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Tzv. privatni smjestaj svake godine sve više ,,puca” jer se ne mjenja, jednostavno ga ,,gutaju” hoteli i sve veća količina ,,vikend stanova” (a kojih je više nego sto Budva ima upisano građana u biracki spisak). Oni koji su se na vrjeme prilagodili (ne nude samo ležaj) imaju posla, a ima i onih kojima je bilo jednostavnije da se preorjentisu (sada izdaju ležajeve za osoblje). Ja nisam ,,ne prvoj liniji do mora”, ne bavim se izdavanjem, ali ima u komšiluku, uglavnom je puno kod onih koji sarađuju sa nekom agencijom i smještaj zadovoljava standarde koje agencija traži. Ostali kukaju da je sezona ,,pukla”. No, dobro, ko se ne prilagodi tržištu taj ima pravo da kuka…
pa ne mozes kad razmisljaju: a sto ja da kupujem namjestaj na koji ce svako da lezi, bolje da kupim sebi pa cu ovaj spustit dolje. Ili jos bolje, ove godine ide "djip".
i nije samo to, ostaju na krevetima, nikad nista da dodaju, nista novo, evo ti spavaj pa se za ostalo snadji.
a cijena kao da ti nudi ne znam ni ja sta a ne komad sundjera i zajednicko kupatilo kuce.
nothing comes from violence and nothing ever could
reći ću vam ja u septembar kad vidim koliko mi automobila dođe za prevod tačno kakva je bila sezonapreciznije podatke imam od NTO
She is only here to annoy herself!
Sozina trenutno
Ponedeljak 24.07.2023
Niđe nikoga puste ulice jer je ponedeljak...
Šta je to 25 auta što se vide iz ovog ugla? Treba slikat sa vrh brda nekog...ka ono kad se slikali politicki skupovi sa krovova zgrada. Pa onda procijenit.![]()
Last edited by avet; 24-07-23 at 12:23.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da si išao tuda -> znao bi da je u Zetu bio udes i da je to bio pakao.
Od PG - do skreĆanja za tunel sat ipo.
+ naravno da tunel bude zatvoren zbog malo guzve u Sutomore.
Narod stao da bi slikao bilbord Dritana i Alekse.
Ali to su sve slabije platezni gosti neki kazu.
A zasto su svi restorani full - od Čanja do Igala, i za to vjerovatno imaju neko objasnjenje. Svi piju koktu jednu po uru i po bice.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Moram poslom do Bara sjutra, kakva je situacija oko 9? Trebam li raniti prije toga?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sve zavisi, ja budem u 8h pa bude uzas, a bude dana da je prohodno...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Bolje ti je sozinu da prodjes prije 8, pa sjedi nedje na kafu
Sram ih bilo, legli na dio bez lezaljki, pi
https://twitter.com/dvogled/status/1...lpm6aoxA_n2W6A
A inače ležaljke u Sutomore su od 15€ do 30€
A cush odje niko nece na peskir i suncobran....gospode
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks