Trebao si ostavit jos jednu opciju:
"Za EU standarde, ali ne po svaku cijenu ulazak u samu EU"

Ovo je mala nepristojna ponuda.
Za cem bi prvo glasali?:-)
Poll traje 30 dana :-)
Glasanje javno.(vidi se ko je za koga glasao)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Trebao si ostavit jos jednu opciju:
"Za EU standarde, ali ne po svaku cijenu ulazak u samu EU"
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
E sad i ti bi mnogo. To ti je sto ti je
Ja glasah i za EU i za NATO.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Shrek, to se dosta cesto cuje kod nas, ali malo ko umije objasniti nasto misli. Razumljivo bi bilo da se na primjer kaze standardi Svajcarske ( ne one materijalne), ali standardi i norme EU bez clanstva bile bi stetne za bilo koju drzavu pa i za nasu.
Mislim prvenstveno na ekonomske a i sve druge standarde koji nam ukupno kao drzavi koriste, a mozda ne clanstvo u EU jer onda moramo prihvatati sto god nam se nametne iako to mozda ne ide u nasu korist, ali ide u korist EU ili nekim drugim evropskim zemljama.
Meni ovi nasi bezmozgovici djeluju kao da se zalazu za ono sto im EU nalaze samo zato da bi pristupili EU, a ne zato da bi poboljsali i olaksali zivot narodu koji zivi u CG.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Ne znam nijednu stvar koja bi nam mogla biti nametnuta, a da imamo stete od toga, a niko da navede konkretno sta bi to moglo biti.
Da se nebi vrceli, kao prda u gace,
od Moskve do Stambola,
IDEMO U JEVROPU I NATO, tijem putem JOSH NIJESMO KRETALI,
ZAPAD NAS JE RIJETKO ZAPADA,
VAKAT JE, DA NAS ZAPANE NEKO KO IMA PARA,
DA NAS IZDRZAVA, DOK SE MI PROBUDIMO I DIGNEMO na NOGE LAGANE,
niko nam do sad nije moga svezat SAMAR i SEDLO,
pa da se MASHI I JASHE SA ANDJELJIMA,
svaki je JAHACH i HEBACH, pao na NOS KA SE MASHI NA MUSTANGA ILI VRANCA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Nijesam neshto previshe upucena u sve ovo,kao i svaki laik,mada mi se neshto ne vezuje obavezno ni za koju opciju.
Kazu pametni da se drugachije ne moze napredovati pa poshto o tome vishe znaju od mene vjerovacu im, mada znam da ce to obavezno imati i nekih loshih efekata.
Ja samo imam averziju prema pravljenju NATO baze u CG i od ovo malo obale shto imamo pravljenje nekih vojnih luka,uplovljavanje vojnih brodova i NATO mornara po nashem primorju.
Bojim se da mi kao drzava koja sve svoje planove za prosperitet veze za turizam i ekologiju,mozemo od toga imati posledice!
Glasacu za EU,chini mi se da je manje zlo, mada ukoliko chujem neke argumentovane razloge za NATO kao bolju opciju ,predomislicu se i podrzati i tu opciju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks