niti će je ikad rušit df niti bs. obje stranke su iste, i vode ih isti ljudi. za fotelje će sve da urade. razlika što jedni kao brane interese Srba a drugi Bošnjaka
niti će je ikad rušit df niti bs. obje stranke su iste, i vode ih isti ljudi. za fotelje će sve da urade. razlika što jedni kao brane interese Srba a drugi Bošnjaka
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Falilo je samo da dopises sa njegovog tviter profila da su ustedjeli gradjanima Crne Gore milijardu eura prosle godine.
I dobit veli 100 miliona za 6 mjeseci. Kako misteriozno nestane do 31.12 nema veze.
Strasan posao rade nema sto - uhljebili 1,000 radnika vise od preuzimanja u energetski sektor, direktor EPCG Zeljezara sluzbenom karticom kocka 19k na noc, CEDIS 20 miliona gubitka u 2 godine. 4 zaposlena u EPCG mjere temperaturu.
Sreca ih pogledala sto zbog rata u Ukrajinu mogu da izvoze struju po basnoslovnim cijenama.
Troskovi zarada sa 14 miliona 2021 su stigli na 19 miliona 2022.
EPCG doo Beograd firma za koju ne zna 99% ljudi u CG je pomognuta sa milion eura od majke firme.
Vazno je da je Vlada CG otkupila akcija koje je EPCG prodakla za 20 miliona.
Istovermeno kod NLB uzeli 25 miliona kredita.
Podigli i depozite iz Prve Banke (nikakve stete vala) i potrosili ih.
Potrazivanja od kupaca porasla sa 80 na 120 miliona ili 50%. Mahom od povezanih lica.
Strasan posao Milutina i Rovca Tesle. Treba da budes bas nadaren da ovo napravis od monopoliste.
Minus CEDIS-a nije porkiven inace.
Nego sva sreca pa ukidose one gubitke na mrezu. E jebiga, to je Milutin onomad napravio na racune dok je bio ugrozeni Srbin sa skromnom platom koja je bila 4 prosjecne u drzavi.
Last edited by hercules; 22-07-23 at 21:21.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aha znaci rat u ukrajinu ih spasio i 100m napravio... dooobro....
Nista da vratimo ove iz dps da to vode, nema druge izgleda....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://volimpodgoricu.me/novosti/vu...IzS7HJUVHu6gjo
HGI prelomio, ne znam kako cu zaspat poslije ove tragicne vijestiVUKSANOVIĆ: Nećemo biti dio vlade ukoliko u njoj bude ZBCG
Last edited by lucke91; 22-07-23 at 21:51.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
I ne treba da budete, neovisno od toga da li je u njoj ZBCG ili ne!
kako luckea nerviraju ove manjinske stranke. mora' da mu je neko iz tih stranaka uzeo mjesto po dubini. mnogi exdpsovci ih ne mogu očima viđet samo radi toga što se nisu mogli zaposlit radi njih
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Radim u svoju privatnu firmu, već drugu deceniju, dako se tu ne ušunja neko iz bs ili hgi dok sam na doručak sa ostalim zaposlenima
kakva crna dubina i zapošljavanja, makse jadan, nisam iz te dimenzije
Prosto ne želim da ih vidim u vladi jer su sateliti i produžena ruka dps, i takva vlada bi trajala i izgledala ka ove 2 prethodne, i generalno su mi odvratni licemjerni puni nepotizma i prevare ... to je moje pravo da mislim, a šta će biti vidjećemo...
Po pojedinima treba podrzat opciju da ibro i adrian zakuci jos koji stan od drzave, da zaposle u pg to malo sto je ostalo po rozajama i petnjici, da postave korumpirane svoje a i dps kadrove na sazna disektorska mjesta itd.
Last edited by lucke91; 23-07-23 at 02:20.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Pa jes ruku na srce malo perverzno da dodje gusinjac i zaposli se u PG , a staropodgoricanin ne moze hahhahah
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ili niksicanin, kolasinac, beranac, hehe. Za sve isto mislis je li tako?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Бошњаци у ЦГ дуже од вијека живе са Влашћу која је на свим нивоима мање или више незаинтересована, а повремено и отворено непријатељска према припадницима исламске вјероисповјести.
Сада је њихових 5 мин и није немогуће да иза свега врћу миЛо за драго свима који су их називали издајницима вјере прађедовске приде се сладећи док посматрају како се Црногорци и Срби усправно и чојски одричу свега у шта се до јуче вјеровало само зарад парчета власти.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kako zakljucujea blago blago
Da sacekamo prvo tu dobit od 100 miliona na kraj godine kad ukljuce amortizaciju i pokupuju struju u susnim mjesecima pa proknjize fakture za uvoz struje. Onda cemo znat koliko je Milutin, ugrozeni Srbin i kreator stavke gubici na mrezi , zasluzan za to. Do tada moze da se mlati od ustedama od milijardu eVra i dobiti od 100 miliona eVra.
Mozda i osnuju EPCG Republika Srpska sa milion eVra.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovako se reklamirani suficiti prave i u državnom budžetu. Prvo Milojko koji nije plaćao obaveze i liše autoputa nije ni euro potrošio za kapitalne investicije, a onda i stručnjak Damjanović koji je preuzeo takav način funkcionisanja i prikazivanja stanja u budžetu.
Inače, nisam znao da je epcg već potrošio podignute depozite iz Prve. Na šta su potrošene? Znam da su nekad imali na desetine miliona u depozitima.
Last edited by NHM; 23-07-23 at 11:01.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
staropodgoricani ne vole gusinjce(Bošnjake), ne mirisu se nimalo .
pitajte svakog staropodgoricanina ako znate ....
nebitno stvar je u izrazenoj prevrsenoj mjeri zaposljavanja po rodbinskim,politickim vezama. Nepotizam ljudi bez znanja, dok domaci lokalni ljudi su bez sanse za posao.
e to smeta vecini kod manjina i uvijek ce smetati!
Ali imacemo mi i problem jedan sa nadolazecom novom manjinom .....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne znam otkud to da staropodgoričani mrze Muslimane/Bošnjake?
Odavno vecu glupost nisam cuo.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nisi odavde brate ne razumijes ti to, isto kao sto ni ti muslimani nisu odavde ali eto "staropodgoricani" su.
Pa Podgorica nikad nije bila pravi grad, te porodice koje su zivljele u Podgorici kroz srednji vijek su vecinski izumrle ili su iz njih izasla druga prezimena. Ali ovi "staropodgoricani" poput Tuzovica, Mujahodzica itd su cista glupost, porodice koje su nastale nedavno, a nedavno i dosle u PG. Za svaku "staru" pravoslavnu porodicu iz PG se moze naci ko je i kad dosao i iz koje nahije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks