Aerodromu se ne mozes primaci dronom, cak ni ovom sportskom Spiro Mugosa. Provjereno, licno![]()
KRENULA U POTRAGU ZA NORMALNIM ŽIVOTOM, A ONDA PRIMORAVANA NA PROSTITUCIJU
Mlada djevojka R. N. iz Prokuplja ostavljena od roditelja u Dom za nezbrinutu djecu, a nakon što je napunila 18 godina nije imala gdje.
Iskorišćavajući tešku materijalnu priliku i činjenicu da je od ranog djetinjstva ostavljena od roditelja u Dom za nezbrinutu djecu i da nakon što je napunila 18 godina nije imala gdje, dvije osobe osumljičene su da su u prvoj polovini januara ove godine u Prokuplju vrbovali oštećenu R.N.
Kako se navodi djevojci je obećan posao konobarice u jednoj kafani u Bijelom Polju, gdje će imati platu u iznosu od 600 eura i obezbijeđen smještaj, na šta je ona pristala.
Nakon što je tri dana radila kao konobarica, vlasnik kafane oduzeo joj je lične isprave i kazao da više ne može raditi kao konobarica, već da bi mu otplatila dug koji je navodno imala prema njemu jer je dovezao iz Prokuplja do Bijelog Polja ucijenio da se mora baviti prostitucijom.
Oštećena je 14. Februara ove godine uspjela da pobjegne, a do tada je primoravana da pruža seksualne usluge većem broju muškaraca, piše u Naredbi za sprovođenje istrage.
Bjelopoljac D.L. i A.M. sumnjiče se za trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije.
Izvor: Dan
Maloljetni bijelopoljac dl i am cim su inicijali....
Aerodromu se ne mozes primaci dronom, cak ni ovom sportskom Spiro Mugosa. Provjereno, licno![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da je naroda pa sve na gomilu ocerat govnjavom metlom
URA: Milović otvoreno pokazao da je na strani mafije
https://www.cdm.me/hronika/ura-milov...strani-mafije/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ono bješe Milović unutar pes-a najviše kočio da se ura uključi u razgovore o vladi?
Ali ministar policije kojem se juče sve živo blokira ispred Top Hilla, da ne kasni coče na Priju.
Čoek laprda svako malo o nekoj ruci pravde, kako udaraju na mafiju a kod istih ide da ostavlja pare, đe to ima jbt ?
Išli su i ovi prije njega dabome ali zar se ne utanači da je to bila sve jedna te ista mafija, okle bagro vi kod njih sad ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://rtcg.me/kolumne/450328/ko-se...-u-jogurt.html
kako dobar tekst, a Garicu odlicno si ovo napisao
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.cdm.me/hronika/terzic-pr...nice-policije/
I pored ovog dalekometnog baraža između Milovića i Ruke pravde, meni je ovo ipak vrhunski primjer teatra apsurda u koji nas je Dritan Štetni pretvorio.
Osim što ovo nije saopštenje direktora Uprave Policije o jednom konkretnom policijskom poslu nego političko-propagandni pamflet, čoek nam je pokazao i tri mnogo bitne stvari:
Time što je Ubovića decidno označio kao pripadnika kriminalne grupe, osim što je preuzeo funkcije tužilaštva i sudstva i istog već presudio, ukazao nam je da zasigurno za isto ima i dokaze. Zato ga pod hitno treba smijenit, jer ga još nije uapsio.
Time što pomenutu akciju smatra toliko strahovito važnom i uspješnom da je i sam direktor UP morao da nam se obrati, ukazao nam je da su dvije fleš-granate (jedini nedozvoljeni sadržaj od sve one liste) zapravo vrhunski domet naše Policije. Iako svi znamo da bukvalno svaka svadba u Crnu Goru ima više nedozvoljenog sadržaja i ponašanja od toga.
Time što decidno i puzdano najavljuje oduzimanje finansija zlikovcima, ukazao nam je da će se ubuduće zakoni, umjesto u Skupštinu, donosit u Upravu Policije.
No, da se manem karikiranja.
Valjalo bi ipak znat da ovako bizarno smiješno korištenje policije u političko-propagandne svrhe, sa sve ovim pratećim melodramama, ima za posledicu ne samo isprđavanje pravnog sistema u prazno, već i nešto mnogo gore.
A to je da baš one kriminalne organizacije koje treba targetirat, sa svakom ovakvom karikaturom od akcije, postaju sve nedodirljivije.
Inače Terzića znam, i znam mu posao, i imam sasvim kvalitetno mišljenje o njemu. Zato i mislim da on, kao ni bilo ko drugo, u Vladi motivisanoj svakom mogućom vrstom dreke i buke i svime osim raciom, prosto ne može imat drugačiji rezultat.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakva borba saopštenjima oko CGO i Uljarevićke, brane je nvo i aktivisti bliski dps-u, kao i funkcioneri dpsbolje da je ne brane oni
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://rtcg.me/vijesti/politika/450...9GvS5fndnIKXm0
e kad te gori od tebe kori.... Tužilaštvo je nezavisno bravu politicki i tužilaštvo nece od ovoga da pravi aferu drzavni udar terorisam kad nije bravi, sa majicama cg....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovoliko neznalica i nesposobnjakovića na jednom mjestu bivalo nije niti će računam, ovakva Vlada ide jednom u 100 godina, ne viđa se često.
Lopova da, bilo i biće, ali ovakvih brava, na jednom mjestu, šampioni.
Evo slusam diplomiranoga konobara na tv....boze svemoguci. Koliki mu je dušak, koliko moze pricat
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da je srece zbog ovoga bi minstarka ekologije sjajna ana novakovic ostavku dala. Dosla iz Nvo,partija ciji je clan je u clanstvu zelenih Evrope,ali dzabe. Maca pojela jezik.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-i-brdo-toplis
https://www.standard.co.me/drustvo/s...e-boce-u-torbi
dje mi živimoNevjerovatan događaj desio se juče na Aerodromu Podgorica, kada je ženska osoba bez problema sa dvije srednje plinske boce prošla kontradiverzionu kontrolu i ušla u avion, nakon čega je boce predala kapetanu aviona koji je odmah obavijestio policiju.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Po svim šavovima pucamo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mene su jedom izdvojili od svih putnika (na aerodromu Surčin) kada sam u rancu imao kesten pire.
inace su provjere strasne, dok se zabavljaju gledajuci vibratore i ostala zabavna pomagala, normalno da plinske boce prodju.
nothing comes from violence and nothing ever could
Razumijem da je lakše kritikovat nego radit i da su i nekadašnji opoziconari i nvovce navikli da (opravdano) 30 godina neko drugi bude odgovoran za srnja koja se dešavaju, ali ako su već viđeli da upravljat nije isto što i stajat sa strane i suflirat, ako su viđeli da se institucije raspadaju i da ne znaju šta treba da rade ili da ne mogu da utiču da se stanje popravi, onda ne razumijem što se tu zadržavaju. Grdno li je izać pred kamere i pokušavat branit neodbranjivo, pogotovo za ljude koji su sposobno da makar zeru stida osjete.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jedino Do Kwon ne prodje. Kad je baksuz.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks