Prica je uvijek bila ista, samo sto ti ne umijes ni da citac, ni da rezonujes ni da pravis razliku izmedju razlicitih istraga. Ti jos nisi ukapirao da je moje postojanje na ovoj temi bilo iskljucivo da bih Maji zagorcavao zivot jer se pravila pametna a nije znala o cemu prica. Realno mi puca k***c za Trampa.
Svaki od tih dokumenata je oznacen oznakom tajnosti i nadjen gdje mu nije mjesto. Tramp se vise puta inkriminisao u javnosti izjavama u vezi tih dokumenata. Bukvalno su mu juce zabranili da prica o dokazima bez prisustva advokata jer znaju da ce sam sebe da dovede u losu situaciju. Republikanci su vec poceli da pricaju kako sledeci Republikanski predsjednik treba da pomiluje Trampa, tj. vec su prihvatili da je kriv i da ce biti osudjen.
Kako znas onda da postoji? Republikanci su isto pricali za zvizdaca u Bajdenovom slucaju i za snimke, pa se ispostavilo da su ih izmislili. Nego, od toga da za sve postoje dokumenta i da je sve pokazano smo brzo dosli do toga da postoje, ali nisu objavljena. U prevodu, rekla-kazala.
Pa ono, ne postoje. Ali bas nikakve. Samo klasicne predizborne egzibicije kojima Republikanci pribjegavaju bukvalno pred svake izbore.

Reply With Quote
)
Bookmarks