Smrt je neminovna, ujedinjenje ipak malko manje.
Tako je, sve si u pravu. Ne nego su Srbi gnjide koje se slikaju sa rankovom zastavom i maskom protiv korone... Nismo baš toliki mentoli. Koalicija Zbcg jedina (koliko toliko) zastupa interese pravih Srba, kome se ne sviđa nek jede krstove makarone, samo neka nas zaobiđe u širokom luku.
Ujedinjenje ili smrt!
Smrt je neminovna, ujedinjenje ipak malko manje.
Forever young, i want to be forever young
sto me ne zanima, ja ne komentarisem
nothing comes from violence and nothing ever could
Bolje da mi Srbi sacekamo jos neke izbore nego da nas DF predstavlja, sto je mnogo mnogo je
DPS će ostati upamćen kao najbolji predstavnik Srba, slagali se vi ili ne slagali![]()
Love, peace and respect.
oce, posebno oni kojima su pokrali izbjeglicku pomoc, pokusali da ukinu penzije i onima kojima nisu dali drzavljanstvo.
i one kojima su otkaze davali sto se predstavljali srbima.
DPS im je dao sve iako nećeš da priznaš.
Love, peace and respect.
A i inače je dps poznat po davanju, a ne uzimanju
Forever young, i want to be forever young
Necu moc zaspat nocas
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ak-sa-spajicem
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako to zastupaju interese Srba? tako što Pipun ide na miting stranke koja uništava Srbiju? i sprda se svakom normalnom gradjaninu Srbije? udarnu ekipu dfa zabolje briga za Srbe, tamo jednog Srbina nema. isto ka što je dps na čupri branio nas Crnogorce
zanimljivo je kako kolega nekadašnja udarna igla dpsa, kojem su Crnogorci bili samo oni koji su u dps sad fura priču kako su Srbi samo u df
eo odje ima kolega sa foruma koji su Srbi, i ja ne vidjeh sem par vas da brane df. no ih napadaju
ili si za df ili si protiv pravoslavlja i Srba. to je narativtaman ka što mi nismo Crnogorci jer nismo za dps
najbolje da mi sa foruma napravimo stranku. Srbi koji nisu za df i Crnogorci koji nisu za dps, realno bi imali 10tak mandata. i udjemo u prejak keš
kako bi zapošljavali po dubini
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 19-07-23 at 20:20.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A čiji je ovo predstavnik UCG?
Inače vam je priča glupa. Nama treba EVROPSKA VLADA i KRAJ.
Love, peace and respect.
Zaboravih, i rasko konjevic isto
Suma sumarum, zabolje me ako Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Liliputanci i Zmajevi od noćaja u vladi ne budu zastupljeni kroz stranke sa nacionalnim predznakom u nazivu ili u programu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
aaa to ne moze nikako.
sto i vidimo iz prilozenog.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...j-ima-51-odsto
Danilović djonom u manjine.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vidim da ES aktivisti i funkcioneri noćas pjene po twiteru i fb da se Bs izbaci iz daljih pregovora.... očekujem sj bičevanje spake i ibra na kruševac u embasy preko puta sc morača.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Bolje sa DPS nego BS rekao bih.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Osim što je jedno desetak puta POTENCIRAO da je Crnogorac (bukvalno to potenciranje znači da se gadi etikete Srbin) , stvarno ništa osim majke u DPS, cijele porodice koja je glasala DPS po sopstvenom priznanju, na referendumu odvajanje. Nemoj da se šalimo.
Kad kažem Srbi, mislim na jedinu srpsku stranku koja ima cenzus i političku snagu (snp to nije) a to što ja mislim o načinu na koji DF predstavlja iste(sve najgore, hitno penzionisanje) ne znači da ću zbog toga sabotirati opet ponavljam, jedinu srpsku stranku sa cenzusom i političkom snagom. Ne vidim da neko govori da bs nije zastupnik Bošnjaka iako u Es,Uri,demokratama ima muslimana? Da uposlimo nekog Armina koji nije iz manjinskih partija, za ministra spoljnih poslova i završimo sa BS i manjinama , slazes li se ? Nekako naslućujem odgovor NE
Outline... Spaka ne mrzi Srbe niti to dje piše...JASNO piše da je marioneta koja NE SMIJE zvati najjaču srpsku partiju u CG zbog ambasadorskog džojstika koji nema tu dugmad. Ne znam koliko bi ti puta trebalo da pročitas, ali dva puta sa razumijevanjem, garantujem da ćeš ukapirati razliku.
Spaka voli/ne voli Srbe (što je potpuno nebitno i dozvoljeno) ali ne smije pozvati u vladu i dati im oni što mandatima zaslužuju, stvarno je lako za razumjeti...valjda to ne negiramo kad vidimo da bira Dps priveske i klasika sabotersku vladu sa jedva 41 naspram stabilnije vlade sa dosta više šanse da se izgura ono za šta će svakako biti potreban DF?
Од трактора до Владе?
То може само у ЦГ...
Živković: Pregovori su očekivano neozbiljni, nema tu stabilne Vlade
https://www.cdm.me/politika/zivkovic...tabilne-vlade/
Vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković poručio je da – ako se po jutru dan poznaje – onda pregovori o sastavu nove Vlade uvjeravaju kako ona možda neće trajati ni onoliko koliko je trajala vlast Zdravka Krivokapića.
“Pregovori teku očekivano neozbiljno”, rekao je Živković, prenosi portal Analitika.
Gostujući na televiziji E, kazao je i kako oni koji učestvuju u pregovorima saopštavaju da ne znaju šta je finalna ponuda, ali i da su izjave Milojka Spajića i Jakova Milatovića kontradiktorne.
“Ne očekujem stabilnu vlast”, istakao je Živković, dodajući kako misli i da će, bude li djelovala kako se sastavlja, Vlada možda trajati kraće i od one koju je predvodio Zdravko Krivokapić.
Povodom deset principa, on je kazao kako papir trpi sve, a da primjeri funkcionera partija koje učestvuju u razgovorima govore sasvim drugačije – od onih iz Evrope sad koji su protiv NATO-a, do onih iz Demokrata koji idu na parastose Draži Mihailoviću.
“Vi na papir možete staviti štošta, ali prema djelima to je sasvim drugačije ponašanje, kao što je bilo i u slučaju Krivokapićeve i Abazovićeve Vlade”, rekao je Živković.
Vlade u kojima nije bilo DPS-a, dodao je, skrenule su sa evropskog puta.
“Ne želimo ništa više da eksperimentišemo”, odgovorio je on na pitanje da li bi DPS podržala novu manjinsku Vladu, koju bi predvodila Evropa sad.
On dodaje kako je iznenađen time što je konstitutivna sjednica Skupštine zakazana za 27. jul, što je mimo Poslovnika.
Love, peace and respect.
Jeebe dps spajketa i es, ne vadi, direktno im sabotira sastavljanje vlade preko manjina, kontrolisace im tu vladu preko manjina, i ladno im se sprda javno kako su neozbiljni i ne mogu skrpit vladu
Da spajke ima mudah ka sto nema, pa odjebe satelite dps i napravi vladu od 50 poslanika koja ce 4 godine lagano vladat, ali ne, on ide ka opcijama koje ce izazvat izbore za godinu i koje će mu se sa kamatom vratit i otkinut biracko tijelo.
Last edited by lucke91; 20-07-23 at 08:28.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Vulkanska logika kaže da bi najbolji rezultat dala PES + DPS Vlada, ali jbg mi nismo Vulkanci
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks