Page 88 of 252 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 6288

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    2,442
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Zamisli kad gabeljče od Vulina je kriminalac
    E propao se i kriminal i kriminalci.
    A ne bi on, nego mora da vrne pare tetki iSKanade
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Ne,on nije "kriminalac" no je glavna faca u Vojsci Srbije bio.Tako da nije svijet.No Srbija je u problemu.Srbija je generalno u žestokim problemima nije to samo do Vulina.Kad gore pomenih Beogradski Krug to su bili ljudi koje je ista Srbija označila ka izdajnike.Što veli jedan nikada regularni oficiri ne bi na sve to pristali no tu je Arkan i slični iz podzemlja.

Eto to je Srbija bila tada a ista o(p)stala.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    468
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    nisu mu problem americke sankcije,prepao bi se da mu kanada uvede sankcije,kako bi posle isao do tetke

4. The Following 2 Users Say Thank You to kikiriki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Podsjećanje.

"Ja ću biti jedan od rezervista..ako ja mogu da odem.."

A najjače zar nije Vulin julska klasa.I Vulinov paradox.

Last edited by Bluemoon; 12-07-23 at 13:48.

Thanks Thanks Given 
    412
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Srbija tone nezaustavljivo...

Srbija dala stipendije studentkinjama koje su veličale ratne zločince https://www.vijesti.me/svijet/balkan...ratne-zlocince

Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    1,274
    Thanked in
    849 Posts

Samo u Srbiji. Umjesto da se stide, oni se ponose, nagradjuju...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,530
    Thanks Thanks Received 
    6,111
    Thanked in
    3,557 Posts

iha koliko odje ima strana medalje...

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

Quote Originally Posted by the Genius View Post
    Srbija tone nezaustavljivo...

Srbija dala stipendije studentkinjama koje su veličale ratne zločince https://www.vijesti.me/svijet/balkan...ratne-zlocince

Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
    odavno su oni potonuli, nažalost. niko nije uradio više u promociji četnika od snsa, istih onih četničina koji su ubijali narod po Srbiji tokom II svjetskog rata. promovišu i podržavaju ratne zločince

al treba odje da se fokusira na ove dvije izuzetno tužne osobe koje su dobile stipendije. djevojka koja ima nekih 20tak godina slavi najvećeg ratnog zločinca u Evropi u poslednjih 30tak godina. koji je kriv za smrt ko zna koliko djece tokom uništvanja Sarajeva. umjesto da se obje uhapse, a sa njima i roditelji im raspali koji su ih naučili ovome, one bivaju nagradjene. i ove treba sjutra djecu da imaju i da ih vaspitavaju i uče nekakvim vrijednostima

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    odavno su oni potonuli
    Što je babi milo...

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

hahahhahahahaha, e botino jedna snsovska. što ne citiraš vas post? normalna Srbija je potonula pod naletima snsa. sns je uzdigao četničine, ratne zločince. doveo do toga da osudjeni kriminalci gostuju po školama. prijatelji partije organizuju nekakve zadruge i štalijade. osudjeni silovatelji gostuju po režimskih medija dje se fale o svojim zločinama. oćemo li i dalje? eo je sns dotakao novo dno, plaća fakultet djevojci koja veliča najvećeg zločinca i čoeka kojeg se stide normalni Srbi. al šta ti znaš, kad si odrasta uz Arkana i slavljenje ubijanja djece po Sarajevu

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

hahahhahahahaha, e botino jedna snsovska. što ne citiraš vas post? normalna Srbija je potonula

A nisam pravo da ti velim ni čitao dalje, jer znam skoro napamet tvoje pamflete .
    Šta si ti ikad pametno napisao?
    Šta ti znaš šta je normalna Srbija i ko je potonuo, kad si se školovao na Anteni M i kolumnama Nikolaidisa i misliš da je to normalno društvo?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

vidiš kako lažinjaš zabolje me ona rabota za antenu M i Nikolaidisa il kako se preziva. ne oblikuje društvo neki šnj portal ili kolumnista. btw, ovo društvo je uništio tvoj Slobo i ekipa oko njega iz Srbije i iz CG i njegov bff Franjo. on je branio srpstvo ubijaću djecu po Sarajevu a ti mu aplaudirao. normalna Srbija je onaj inspektor koji ide protiv sistema i prijavljuje one koje ne smije. normalna Srbija su sve one desetine iljada koje su šetale Beogradom dok tvoj šef nije moga skupit 10 iljada sendvičara uz sve prijetnje

al vi botine snsa koje radite za 1.4e po danu i neki sendvič i sok to ne može skapirati

zašto sns veliča četništvo?

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Četnici su u Srbiji izjednačeni sa partizanima tako da je to legitimna stvar.
    Grozno ali tako je.

Nego.

Vojsku Srbije naročito neće da komentariše i kako je Vučić istu degradira.Neće da komentariše kako je to Vulin posta to što jes.Vulin je šta(kvalifikacija?) da je zauzeo položaj da se sprda sa Vojskom Srbije?Neće da komentariše bivšeg atešea Djurina kako gostuje kod Marića i zbori ka da mu je uručen pamflet sa balkan infoa.Zašto?Zato što on o Srbiji zna - ništa.Sastaja se veli sa nekim bivšim SAJ-ovcem što je po Ukrajini plaćen bio da urgira na kafu.
    Još se sjećam kad je to reka naša se ja sa mojim drugom ex-saj faj.Neće da komentariše kako to u specijalne jedinice ulaze bolidi sa dva razreda osnovne ne treba drugoga uslova do da je bolid podoban Vučiću.Vučiću je prizna titulu vrhovnog komandanta.

Koju on pečobrazno ponavlja bez osnova u Ustav Srbije dok ga zbog takvih ne izmjeni samo priprema teren već godinama.

Kad bude massaro ođe na temu Vojske Srbije dao kontra argumente može biti ozbiljno shvaćen u suprotnom samo su dvije opcije.Ili se ne zna ili se zna.
    A zna se kako se zove kad se druga opcija pretvara da je prva.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

vidiš kako lažinjaš zabolje me ona rabota za antenu M i Nikolaidisa il kako se preziva. ne oblikuje društvo neki šnj portal ili kolumnista. btw, ovo društvo je uništio tvoj Slobo i ekipa oko njega iz Srbije i iz CG i njegov bff Franjo. on je branio srpstvo ubijaću djecu po Sarajevu a ti mu aplaudirao. normalna Srbija je onaj inspektor koji ide protiv sistema i prijavljuje one koje ne smije. normalna Srbija su sve one desetine iljada koje su šetale Beogradom dok tvoj šef nije moga skupit 10 iljada sendvičara uz sve prijetnje

al vi botine snsa koje radite za 1.4e po danu i neki sendvič i sok to ne može skapirati

zašto sns veliča četništvo?

A neka samo tvoj Milo nije uništavao društvo, pa si ti "normalan".
    Ti Srbima ne možeš oprostiti Milov pad. Samo se tako može objasniti tvoja srbofobija.

Inače,četnike je više veličala vlast Demokrata. Oni su i izjednačili četnike i partizane, a i neki njihovi funkcioneri su bili jedno vrijeme opsjednuti potragom za mjestom gdje je pokopan Draža Mihajlović.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Četnici su u Srbiji izjednačeni sa partizanima tako da je to legitimna stvar.
    Grozno ali tako je.

Nego.

Vojsku Srbije naročito neće da komentariše i kako je Vučić istu degradira.Neće da komentariše kako je to Vulin posta to što jes.Vulin je šta(kvalifikacija?) da je zauzeo položaj da se sprda sa Vojskom Srbije?Neće da komentariše bivšeg atešea Djurina kako gostuje kod Marića i zbori ka da mu je uručen pamflet sa balkan infoa.Zašto?Zato što on o Srbiji zna - ništa.Sastaja se veli sa nekim bivšim SAJ-ovcem što je po Ukrajini plaćen bio da urgira na kafu.
    Još se sjećam kad je to reka naša se ja sa mojim drugom ex-saj faj.Neće da komentariše kako to u specijalne jedinice ulaze bolidi sa dva razreda osnovne ne treba drugoga uslova do da je bolid podoban Vučiću.Vučiću je prizna titulu vrhovnog komandanta.

Koju on pečobrazno ponavlja bez osnova u Ustav Srbije dok ga zbog takvih ne izmjeni samo priprema teren već godinama.

Kad bude massaro ođe na temu Vojske Srbije dao kontra argumente može biti ozbiljno shvaćen u suprotnom samo su dvije opcije.Ili se ne zna ili se zna.
    A zna se kako se zove kad se druga opcija pretvara da je prva.
    Ne mogu ja sa ženom o vojsci.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    A neka samo tvoj Milo nije uništavao društvo, pa si ti "normalan".
    Ti Srbima ne možeš oprostiti Milov pad. Samo se tako može objasniti tvoja srbofobija.

Inače,četnike je više veličala vlast Demokrata. Oni su i izjednačili četnike i partizane, a i neki njihovi funkcioneri su bili jedno vrijeme opsjednuti potragom za mjestom gdje je pokopan Draža Mihajlović.
    dps je srušio vas onaj narod CG koji je glasao za neku od ponudjenih opcija - dal koaliciju ZBCG, Demokrate il URAu. Srbi, Crnogorci, Albanci svi su ti oni glasali protiv dpsa. to što tebe uče da ga je srušio samo Mandić to je već tvoj problem. a narativ taj polazi upravo od snsa i dfa. ja sam gore jasno napisao Slobo i prijatelji iz CG, a to je dps bio tad

ako ne podnosim sns - mrzim Srbe jel? Srbija je brale mnogo više od posranog snsa. Srbi su gospoda bre za vas botine koji ste se prodali ka kilo sira i brukate Srbiju podržavajući zlo koje gazi tu državu. da imaš trunku obraza ćutao bi i ne bi branio sns. Srbi su ponosan narod, domaćinski, no nažalost im se desiše bolesnici na vlasti. plus što se dio naroda, kao i odje uostalom, proda za par stanova i privilegije

ovako se nekad branio dps, pa su sad branioci istog prelećeli. tako ćeš i ti sjutra, postati sendvičar nekih novih

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

dps je srušio vas onaj narod CG koji je glasao za neku od ponudjenih opcija - dal koaliciju ZBCG, Demokrate il URAu. Srbi, Crnogorci, Albanci svi su ti oni glasali protiv dpsa.
    Da, ali ti nisi taj narod.
    Da si se ti pitao, DPS bi vladao jos 30 godina najmanje
    I zato si tako ozlojedjen.
    Od kad je osvježilo, svako malo popiješ ban, jer ne mozes sakriti frustracije.

A i SNS mrziš, jer misliš da je i Vučić nekako kriv što je propao Milo i njegov DPS.

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Ne mogu ja sa ženom o vojsci.
    E sve si reka.Buahaha.

Kako si me noćas nasmijao ne sjećam se kad me ovako neko nasmijao.
    Veli ne mogu sa ženom o vojsci ka argument pa ovo nema ni u Afganistan.A volio bi ti da je Srbija ka Afganistan da ućutkuješ žene jeli?Samo zato što su žene ne smiju o vojsci.Savršeno si svoju prirodu pokaza.Ono kad muškome nekome nedostaje argumenta sa sagovornicom veli šta ti znaš - ti si žena.
    Žene nose vojne uniforme da te obavjestim u 21.vijek ako nisi zna, još komanduju cijeloj nekoj četi.Žene su bile u obavjestaine službe što Engleske što Njemačke.Marija Kiri je izmislila zamisli tek to - nuklearnu bombu.

U koji vijek si ti i svijet zaluta'?

A što se tiče mojeg znanja o Vojsci Srbije i tvojega ipak je moje (ipak) daleko potkovanije čvrstim argumentima ka vojnička čizma.Meni je đed bio visoko pozicioniran u vojsci JNA - škole je silne za to završavao sva sreća pa nije živ da je doživiJA pa da vidi đe je Vulin pozicioniran.

Beale.
    Last edited by Bluemoon; 15-07-23 at 22:07.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

Da, ali ti nisi taj narod.
    Da si se ti pitao, DPS bi vladao jos 30 godina najmanje
    I zato si tako ozlojedjen.
    Od kad je osvježilo, svako malo popiješ ban, jer ne mozes sakriti frustracije.

A i SNS mrziš, jer misliš da je i Vučić nekako kriv što je propao Milo i njegov DPS.
    ne jel? a ja branio ođe Krivog najviše, eto kolko znaš. dps je trebao da izgubi vlast davno, al jbg nije moglo od profesionalnih Crnogoraca koji su tad radi para bili Crnogorci a sad radi zadržavanja tih para postali Srbi. kakve veze moji banovi imaju sa politikom?

sns ne podnosim jer je uništio Srbiju i što preko dfa oće da ponize i unize Crnu Goru. pa sns je prozivao i napadao Krivokapića. eo sad Vučić da kroji sastav vlade

moraš da se odlučiš sa kojeg nicka pišeš. a ne da tako providno miješaš ekavicu i ijekavicu. poradi na tome

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    E sve si reka.Buahaha.

Kako si me noćas nasmijao ne sjećam se kad me ovako neko nasmijao.
    Veli ne mogu sa ženom o vojsci ka argument pa ovo nema ni u Afganistan.A volio bi ti da je Srbija ka Afganistan da ućutkuješ žene jeli?Samo zato što su žene ne smiju o vojsci.Savršeno si svoju prirodu pokaza.Ono kad muškome nekome nedostaje argumenta sa sugovornicom veli šta tu znaš ti si žena.
    Žene nose vojne uniforme da te obavjestim u 21.vijek ako nisi zna, još komanduju cijeloj nekoj četi.Žene su bile u obavjestaine službe što Engleske što Njemačke.Marija Kiri je izmislila zamisli tek to - nuklearnu bombu.

U koju vijek si ti i svijet zaluta'?

A što se tiče mojeg znanja o Vojsci Srbije i tvojega ipak je moje ipak daleko potkovanije čvrstim argumentima ka vojnička čizma.Meni je đed bio visoko pozicioniran u vojsci JNA - škole je silne za to završavao sva sreća pa nije živ da je doživiJA pa da vidi đe je Vulin pozicioniran.

Beale.
    Ma sve to stoji, ali ti ne nosis uniformu, niti se bavis nuklearnom fizikom.
    To što ti je djed bio vojnik takodje ama baš ništa ne znači.
    Ti si samozvana prozaična partizanka na tastaturi.
    Još neko vrijeme ćeš se interesovati za vojsku i rat, dok ne mine ovo u Ukrajini.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

ne jel? a ja branio ođe Krivog najviše, eto kolko znaš. dps je trebao da izgubi vlast davno, al jbg nije moglo od profesionalnih Crnogoraca koji su tad radi para bili Crnogorci a sad radi zadržavanja tih para postali Srbi. kakve veze moji banovi imaju sa politikom?
    Jest, ti si sigurno glasao za Krivog i ZBCG.

sns ne podnosim jer je uništio Srbiju i što preko dfa oće da ponize i unize Crnu Goru. pa sns je prozivao i napadao Krivokapića. eo sad Vučić da kroji sastav vlade
    Ma da, pojede se ti od brige za Srbiju.
    Ne znam jesi li tako pisao dok je Milo rušio Tadića sa Stankom Subotićem i finansirao SNS.
    Ili dok su zajedno pakovali Pipunu i Mandiću robiju zbog "državnog udara".

Gledam danas neki Zećani "najbolji Srbi" blokirali Gazelu sa sve trobojkama crnogorskim i zastavama srpskog Kosmeta.

Baš se onako upitah, za koga ovi glasaju u CG.

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Dobro je da ti sve znaš o sagovornicima a recimo ti si meni sasvim prozaičan na osnovu izrečenog.Okle ti znaš jel ja nosim uniformu ili ne ili bilo ko ođe? Da nisi ti ođe svima u fajlove uša boktemazo.Da nisi sad malo preša granice ka što znaš?

Drži se teme.

Mene zabolje ko si ti no što pišeš o Vojsci Srbije niđe veze.Što za BIA pišeš laži.Pripadnici BIA neki šetaju kučiće poslanicima Vučićevim.Vojni atešE izigrava budalu na rijaliti kanale.

Vučića si nazva vrhovnim komandatnom.

Još si naša meni da podmećeš taj bulšit.
    Ja ne znam sa kakvim si se ti sve sagovornicima sreća ali sa onima moje prirode očito nisi da ti se uzmiču na ovakve nebuloze.

Neodbranjivo braniš i to je toliko degutantno da degutantije bit ne može.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,474
    Thanked in
    6,750 Posts

Jest, ti si sigurno glasao za Krivog i ZBCG.
    ti baš pojma nemaš. ja napisah da sam branio Krivokapića ne da sam ga glasao. neđe mi je top bilo kako je tolko proziva sns da su ovi tvoji na kraj poslali lika u farmerke da ga dočeka a samo sebe izblamirali Krivi je reka istinu u sred Parlamenta onim splačinama

i obavezno moraš da se dogovoriš sa kojeg naloga pišeš

Thanks Thanks Given 
    24,727
    Thanks Thanks Received 
    10,522
    Thanked in
    7,932 Posts

Meni si naša.Vidi ti to đe ti prolazi.
    Meni si naša da izigravaš Massaro generala i vrh analitičara.A viđi ti to đe su te naučili doma još po polu spuštaš nekome loptu meni nećeš.Sa ženom si reka, diskvalifikova si sagovornicu zbog toga što je žena a onda vađenje iz gomnava.

Neću ovu emisiju da postavljam ali trebalo bi svi koju ne znaju da je pogledaju pa da vide u šta se Srbija pretvorila.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

ti baš pojma nemaš. ja napisah da sam branio Krivokapića ne da sam ga glasao. neđe mi je top bilo kako je tolko proziva sns da su ovi tvoji na kraj poslali lika u farmerke da ga dočeka a samo sebe izblamirali Krivi je reka istinu u sred Parlamenta onim splačinama

i obavezno moraš da se dogovoriš sa kojeg naloga pišeš
    Pa da, ti si branio Krivog od SNS-a i DF-a.
    Ali nikako od onih što su ga srušili na kraju.
    Bolje je ipak Krivi dočekan u Beogradu, pa makar u farmerke, nego na Cetinju.

Page 88 of 252 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)