Шта је ово, опет невакцинисани Геџа у финалу Вимбија?
Овај свијет стварно више нема смисла...
Вининг агли или ружне побједе ружног тениса, манира без...
https://twitter.com/bgtennisnation/s...bDI9FdhuA&s=19
mali može jedino kao prošli put udri i šta ti bog da,a viđeli smo kako je to prošlo
To je samo osjećaj, nije da je zasnovan na nekim ne znam kakvim činjenicama. Samo mislim da Alkarazu može da pomogne iskustvo igranja finala GS, bez obzira na to kako ga je izgubio. Svakako igra dobro, a u neko doba fizički postaje da bude bitno imaš li 20 ili 36 godina. Ne mora da znači da će se to manifestovat sjutra, samo velim da mislim da mu je bitnije da ovo finale počne dobro, za razliku od nekih prethodnih, u kojima nije bilo važno kako je počeo.
Имамо са једне стране тениски зид.
Са друге имамо тениску формулу један у пуној брзини.
Судар ће све су прилике бити спектакуларан...
Koja je kvota da Alkaraz sjutra dobije grčeve?
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Oh baš sam se usrao tako da
ne mogu da gledam finale.
Kad bi ga Novak dobio sjutra to je kraj,ide u Ameriku kao vanzemaljac i sve bi posle ovoga Vimbldona bilo nebitno cak i da vise nikad mec ne dobije.
Alkaras Ima 20 godina sto ce reci jos 15 sezona pred sobom i ako uzme sad titulu na za njega najtezoj podlozi niko ga vise nece zaustaviti bojim se.
Ne mogu da gledam mec.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pravis li ovako filmove u glavi i za druge stvari? sala.
Vanzemaljac je svakako. Nadam se uzbudljivom mecu. I pobjedi
Mali nastavi li ovakvim tempom, pregoreće u svakom smislu za 6-7-8 godina, evo Nadal se raspada svako malo zadnjih ko zna koliko, a Nadal ima fizičku konstituciju da iznese tu igru, malac je gotivan, ali ako nastavi ovako, neka su mu Bog i svi šamani u pomoć.
Forever young, i want to be forever young
Jedino da se ubrzo fokusira samo na slemove. Ali doci ce opet novi klinci, pojedini ce napraviti skok u igri. Ne ide to tako lako.
od ovoga teško da se može bolji pojavit u meko skorije vrijeme. koliko je Novak trenutno bolji od njega toliko je on od ostatka ekipe. momak je već šampion slema i to na jedan jako moćan način. šta je sve preživio na US Openu, ono je za svako poštovanje. ima vrhunsku ekipu ljudi koja mu brine o karijeri
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kako mi je žao Ons. izbaci Elenu i Ariny i baš sam očekivao da će dobiti finale. veliki car od žene
imajte u vidu da Carlos mora da dobije 3:0 il eventualno 3:1. teško on može da dobije Novaka u pet setova. intezitet igre, koncentracija, fizička snaga, psiha sve to mora da mu bude na maksimumu da bi trijumfovao. teško on to može da ima 4-5 sati bez obzira na mladost. Novak 15 TB ima dobijenih, on te prosto natjera nekad da sam sebe dobiješ
Servis i ritern ce biti mnogo bitni sjutra. Takodje, Karlosova snaga i silni vineri koje ce da sipa sa tog krila. Opet, bice bitno i to koliko ce uopste Karlos imati vremena da se namjesti za takve bombe. Ako Novak bude igrao agresivno, sto mislim da mora (ne samo zbog tih bombi, nego i zbog silnih dropova, koje ovaj majstorski plasira cim se odmaknes malo), time ce u dosta slucajeva oduzimati vrijeme Karlosu da se namjesta za razorne udarce. Ali Karlosu i ta revolveraska igra sa osnovne, loptice u penjanju i sl, uopste nije strana. Refleksi su mu savrseni i pravovremene, savrsene reakcije su mu preceste. Tako da opet neizvjesno...
Mnogo faktora ce uticati, ali ostaje jedan koji je, po meni, najbitniji. Zivci. Ko ce praviti neiznudjene greske na velike poene i tako se usrat u sebe sjutra. Koga ce momenat da pojede.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
vidjećemo dje će Carlos stajati na riternu. i dje će da se pozicionira nakon riterna Novakovih. riterni moraju biti duboki i što bliže liniji da bi se Carlos tjerao što dalje i bilo mu oduzeto vrijeme da počne sa njegovim arsenalom udaraca. Novak je znao Nadalu da oduzme tu agresivnost i jedini koji je u kontinuitetu mogao da se nosi sa FH spinovima. opet kažem Carlosova BH paralela je 1/1 Novakova. pogotovo ona koju zna iz streča da odigra. Novak mu je ušao u glavu na RG, mislim da će i sjutra. mada za razliku od RGa kad je mnogima Carlos bio favorit, sjutra je ipak poveliki autsajder
Sjutra se (kao i u svako GS finale) samo Djokovic pita, mislim da sjutra prisustvujemo jos jednom istorijskom momentu u svijetu sporta (ne samo tenisa)...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sutra jedina bitna stvar je novakov ritern hoce li ga odma odvalit ili posle seta ipo vidjecemo
Novak je najbolji ikad, ali nesto mi sjutra mirise na “a new star has born”.
nisam spanca pratio uopste ali cim je kvota 1.6 na novaka nesto mi govori da je doslo vrijeme za nove klince.
finale ce se ispostovati!
u 3 seta tesko da iko moze dobiti djokovica u naredne 2 godine. ne kazem da nece, samo tesko.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Krov će biti zatvoren -> alkaraz će jedva čekati da se meč završi.![]()
momak je četiri meča do sada na ovom W igrao sa zatvorenim krovom, protiv Meda mu to nije smetalo. a zatvoren krov sa sobom povlači da i Novak i Carlos mogu da se poklizaju jer podloga, tako da standardno nemaš pojma o čemu pišeš
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks