dps kupio poslanika dfa? ma nemoguće. df nikad ne saradjuje sa dpsom!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dps i df ista *****.
Lucke potvrdi.![]()
Poslanici DPSa su zlato u odnosu na DF zbog kvaliteta, a ne zato što su ovi Srbi...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Trebalo ih je puštit da vladaju iako su izgubili izbore. Teško će se takvo zlato u vidu ljudskih kvaliteta ikad ponovo nać u Crnoj Gori. Milo ... kakav je to gospodin, pa Lidija, pa mali Blažo...
Nego, najinteresantniji element novog političkog ambijenta u CG, što bi rekli pametni ljudi, kao ja, biće ovo usklađivanje bošnjačkog nacionalizma koji je prosto procvjetao u vidu BS i europskih vrijednosti.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...oljne-politike
Savjet Ujedinjenih nacija za ljudska prava usvojio je 12. jula rezoluciju o vjerskoj mržnji koju je predložio Pakistan, nakon spaljivanja Kurana u Švedskoj.
Rezoluciji su se usprotivile SAD i Evropska unija, koji su poručili da je ona u suprotnosti sa njihovim stavom o ljudskim pravima i slobodi izražavanja, prenosi Rojters.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Last edited by VanjaTheMan; 14-07-23 at 23:43.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
I takvom mentalitetu da se da neka moć.
Inaĉe, Lepoglavi veli da je spreman da uđe u vladu i da se tako sprovede volja naroda, ali mu ne pada na pamet da je volja naroda da df ne bude u vladi:
https://www.vijesti.me/v/665499?utm_...share_countert
Bješe li ti jedan od onih koji nisu bili sposobni da ukapiraju da biti različit ne znači ni biti superioran ni biti inferioran? Ili ćemo po istom tragu opet?
Spajić ima većinu i bez df-a. Niđe ne piše da df mora biti dio vlade, 85% glasačkog naroda je pokazalo da ne misli da df treba da bude u vladi. A pozdrav za idiote koji traže da se vlada sastavlja na osnovu rezultata izbora od 30. avgusta 2020. Pošto izbori tako funkcionišu - jednom ostvariš rezultat koji ti se sviđa i više se naredni izbori ne računaju.
^
Је ли, стручњак, шта те чини расно различитим, освјежи нам памћење?
A 75% изашлих на изборе мисли да ПЕС не треба да буде дио извршне власти.
Је ли геније?
Last edited by Geralt of Rivia; 15-07-23 at 10:19.
Pošto smo svi o kojima se priča bijelci, rekao bih da je rasa ista. Znači, ipak po istom tragu...
^
Стидиш ли се то будалаштина које си ономад написао?
И треба....
Ne, samo ne mislim drvit isti. Ako ti se čita i zgražava nad napisanim, traži pa čitaj. Čuš rasa...
fora je da Spaka ostavi df van bilo čega. upravnih odbora, mogućnosti da vode preduzeća. dali su im sve kad je bila vlada Krivog a oni su uredno bilo protiv iste. e sad, malo za nauk opet van svega
a valjalo bi i da se bsu ograniče mjesta po dubini, čisto radi reda nekog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 15-07-23 at 10:29.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prije će bit da će podršku df-a za neke stvari platit mjestima po dubini.
Najbolje bi bilo da se kadrira samo kvalitetan kadar koja god da su partija i kako god se nacionalno izjašnjavali. Ali to nećemo doživjet ni ti ni ja, prije će se dinosaurusi vratit.
Ovako ćemo morati da duramo škart svih partija. Ograničavanjem DF se ne postiže ništa, ako će da nas zajaše BS sa svojim kadrovima, raspala URA ili kao što vidimo šta Demokrate rade po CEDIS-u.
Мда, за стид треба образа...
Али ајде нам експлицирај овај генијалан увид у резултате избора по којима 75% изашлих мисли да, рецимо, ПЕС не треба да буде дио извршне власти.
А било би интересантно и чути гдје си савладао читање мисли , у којој школи, и , уопште узевши, служиш ли се у том смислу неким помагалом.
Ne mlati, života ti. Taj je komentar bio moj odgovor na tvoje ismijavanje mog ismijavanja Pipunove izjave da je volja naroda da df bude u vladi. Jednako je onda validno da je narodna volja da pes i dps budu u vlasti jer imaju najviše mandata. Ali obojica znamo da to ne funkcioniše tako. Makar se nadam da znamo obojica.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Saću.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Oslabio je brat sa forama otkad ga nema ovo na forumu češće.
Mora da čupa kose zbog ruskog napretka na frontu.
Nego, oslobodila se mjesta za nove koritaše:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-u-crnoj-gori
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks