Ne,on nije "kriminalac" no je glavna faca u Vojsci Srbije bio.Tako da nije svijet.No Srbija je u problemu.Srbija je generalno u žestokim problemima nije to samo do Vulina.Kad gore pomenih Beogradski Krug to su bili ljudi koje je ista Srbija označila ka izdajnike.Što veli jedan nikada regularni oficiri ne bi na sve to pristali no tu je Arkan i slični iz podzemlja.
Eto to je Srbija bila tada a ista o(p)stala.

Reply With Quote
zabolje me ona rabota za antenu M i Nikolaidisa il kako se preziva. ne oblikuje društvo neki šnj portal ili kolumnista. btw, ovo društvo je uništio tvoj Slobo i ekipa oko njega iz Srbije i iz CG i njegov bff Franjo. on je branio srpstvo ubijaću djecu po Sarajevu a ti mu aplaudirao. normalna Srbija je onaj inspektor koji ide protiv sistema i prijavljuje one koje ne smije. normalna Srbija su sve one desetine iljada koje su šetale Beogradom dok tvoj šef nije moga skupit 10 iljada sendvičara uz sve prijetnje
a ja branio ođe Krivog najviše, eto kolko znaš. dps je trebao da izgubi vlast davno, al jbg nije moglo od profesionalnih Crnogoraca koji su tad radi para bili Crnogorci a sad radi zadržavanja tih para postali Srbi. kakve veze moji banovi imaju sa politikom?
Bookmarks