pominje mu se tata koji je policajac granicni, sta li vec, bas podobno
nothing comes from violence and nothing ever could
kako je krenulo brzo će @NHM opet na fbu kod nekog deefovca završit![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...web&utm_medium
Prodaće avgustovci sve Srbiji...oh wait
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Vazda može da ulici da me presretne pa možemo pričat i na taj način. Pa kako ko koju kost odnese kući. No bi onda bila dreka napadoše ga jer je Srbin. Inače, je li iko od vas sposoban da stane iza svojih riječi i djela, ili ćete kukat svaki put kad vam na naplatu dođe ono što ste zaradili? I je li iko od vas sposoban da bude pojedinac, sa svojim mišljenjem i karakterom, ili ćete cijeli život da se krijete iza grupnog srpskog identiteta? Kao što rekoh, pizda raspala.
Naravno da poznaje svoje partijske kolege. Šubara mu je vjerovatno jedan od najbližih saradnika u okvoru lokalne skupine nsd.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a mnogo kume 25 eura za obilazak a sprdaju se Joki sto oce cijene da dize...
https://www.antenam.net/ekonomija/29...731-cGzRBc5vno
a ovo za lezaljke znam cure sto love pa plate lezaljke i 500 eurica....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
PolakoTe monci, nećemo se sa foruma bit', ako ste jaki i moodati, imate dje to pokazat', npr. kod mene kad mi stignu drva, pa se jakajte sa njima![]()
Last edited by technus; 08-07-23 at 16:38.
Forever young, i want to be forever young
U septembruuuu, biće u oktobruuuu
Forever young, i want to be forever young
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
A evo godinama pricamo ovdje kakva je ovo drzava bila. Da smo godinama kokainska meka, samo sto su pojedinima ovo bili heroji i zastitnici. Mada se vecina vise ni ne stidi toga, samo ignorise
Ali kao sto se vidi iz teksta, Lazovic koji radi u policiji, ne vjeruje kotorskim policajcima, jer rade za Vukotica. Toliko o toj cuvenoj CG policiji, perjanici i zastitnici.
Ispade da jedino cistacice u UP kod Veljovica nisu radile sa drogom ili je cuvale.
I jos jedan detalj. Dogovorio se sa tuziocem, a cim nije imenom, onda nije Cadjenovic. Toliko i o CG postenom i moralnom tuzilastvu, svima ko i policiji krvave ruke jer su stitili ovakve ka Lazovic, a i na strani Skaljara.
Kad ispadne Oficir Katnomic bice price.
Ali dobro....da mi pricamo o necemu drugom a ne da je vise od pola policije krvavo do lakata
Last edited by Hell Raiser; 08-07-23 at 17:24.
Bolje #dogodine.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-koje-ima-epcg
Djukanovići velike patriote i komite, prodaju banku ni manje ni više nego državi Srbiji![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Evo izgleda.
Ovdje je postalo veca vijest poskupljenje goriva od 2 centa nego to da je Veljoviceva policija i Katnicevo tuzilastvo u stvari bila kriminalna organizacija koje smo mi kroz poreze finansirali.
A ostali barjacili i pricali da tako treba jer cuvaju drzavu.
I da cuvena forumska "institucije drzave" koje eto kao propadaju.
A ovamo 200 ubistava uz logistiku policije i tuzilastva.
Dalje se ne mora citat dovoljno je.Glavni razlog za kupovinu Prve banke je uspostavljanje direktnog platnog prometa između Srbije i Crne Gore.
Da das milione za 20% udjela u banci kojoj je revizor napisao da je ugrozena jer ces da iskoristis razvijenu infrastrukturu za platni promet.
Bas sa 20% udjela mozes i stratesdke odluke da donosis, i da nagovoris regualtora da napravi posebni platni promet zbog tebe i bode oci ECB-u.
Gomila gluposti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Е оће, тебе ће или било кога да пресрета 😂
Не спрдај се.
Није први пут да се трупачке улијеће у Марка. Смета, смета јер је од најраније младости члан цркве, доцније црквенога хора. Смета што је пристојан, што пише стихове, што слуша Азру и ВИС Идоле. За разлику од промотера Звезди Гранда
pristojan 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
pristojan momak kome su idoli ratko mladić, radovan karadžić, šešelj i ekipa
što fali zvezdama granda? Džejla pobijedila, top pjeva. Prija vrh riba, kolega @Zuma potvrdi!a i Milica Pavlović isto
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bolje će znat Nikšićani je li tačno da je stavio u džep pare nekakvog omladinskog spc udruženja u kojem je bio, snimljen kako navodi onog malog na krivokletstvo o navodnom napadu policije na njega, raportira o svom radu trećerazrednim političarima u Srbiji... Četnikovanje nema potrebe da pominjem jer je to nešto čime se ponosi pa ne može ni shvatit kao uvredu kad mu se to kaže.
Života mi, niksicanin24 je počeo da nas troluje. Odbijam da povjerujem da vjeruje u ono što priča o partijskim kolegama. Budi iskren i reci šta misliš o Šubarinom bulažnjenju o progonu jer je Srbin, o progonu na godišnjicu Oluje i slično. Ovo je forum, niko ga ne prati liše nas dvadesetak suludnika i možda pokoji pacijent poput onoga iz Leposavićeve stranke, reče li neko da je u njoj. Ostaće među nama, ionako ne znamo na kojoj si partijskoj funkciji pa te ne možemo prošpijat sve i da želimo.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks