Možda su oni samo đeca koja su tražila roditeljsku pažnju pa nisu znali kako da je privuku.
tata je veli prosipao po bp.
dobrocinitelj.
nothing comes from violence and nothing ever could
A znaš kakav je moj utisak,posle ovoga?
Sramota me je,recimo, koliko je oskudna i bez empatije bila moja komunikacija sa mojim maloljetnim đetetom koji je bio odsutan skoro ˝ godine i to daleko od kuće.
Takođe,ovim putem se javno izvinjavam svojoj supruzi jer sam mislio da je ona tipičan primjer "helikopter" roditelja.Ovaj tajni agent ju je nadmašio po pitanju brige za čedom.
I na kraju,mislim da se ovoliko ne dopisuje moja žena sa svojom,majkom,kumom i najboljom drugaricom zajedno.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bas takav utisak.
Kakva bezuslovna ljubav prema Saricu i Zviceru. Ubija za njih.
Zene ih manje vole od Pera.
A nekako imam utisak da mu nije bas bilo uzvracenoPa je nekako sve ovo - "pomalo je tuzno".
Gdje su sad svi oni kad je njemu najteze??? Da prevrnu nebo i zemlju da ga spasu.Sad je samo Z uz njega.
Naravoucenije: Ljubavi i prijateljstva su prolazna. Samo porodica te moze voljet takvog kakav si.
Last edited by Kliker17; 05-07-23 at 16:04.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Koliko dana dajete fore gosodinu Z ?
Dje je i sto cini sadite luka i paprike![]()
Ja mislim da na Katanu više uplate na primaju, kvota je čini mi se blizu 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ga pominje i PRAVNICA Ana Pesukic - po Katnicu (samo)organizovana kriminalka.
https://press.co.me/ekskluzivno-vide...ic-markovic-2/
Ovo je za ludilo mozga.
Ali vjerujem apsolutno da je gospodin svo ovo vrijeme bio vladar iz sijenke i gospodar CG novca i CG nekretnina.
Kako tatu prosu da su isli na babine ko Sarica u PV, jos 2008....sad znamo da bar od tada mu daju podrsku
Sent from my phone
kad zamislim malog, ja uvijek vidim lika koji sjedi i slika tatu sa slanje
nothing comes from violence and nothing ever could
https://borba.me/calovic-porucila-ad...za-tri-godine/
Pišem na ovom forumu oko 15 godina,ali vjerujte da trenutno nemam rijeci kojima bih opisao ogroman respekt koji imam prema ovoj ženi,znaci Vanja svaka ti čast
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...oko-pet-godina
Isto bi trebalo ovaj trajekt posmatrat drugačije, mora radit pa sa sve gubitkom. Vijesti su sad valjda revoljucionarni medij
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Niksicanin potrdjuje tezu ne da su samo NSD i DPS isto vec su im i pristalice na istom nivou. Ovako su svojevremeno glasaci DPSa govorili da nisu za Mila
Inace obozavam ovaj dio kad ti neko u odgovoru iz malog mozga izvuce neku nebitnost koja veze nema ni sa tobom, ni sa temom.
ono jes da je nsd filijala snsa i da preko njih rovare po CG al to je nebitno. a i ono da je parama građana Srbije kupljeno mjesto predsjednika opštine ovome te mrzi sve Crnogorce i manjine je isto sitnica
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako bi śutra dps promijenio ime, ili kompletan dps kadar osnovao novu partiju, da li bi ikakvog značaja imalo to što bi nsd formalno bila starija partija od te preimenovane ili novoosnovane partije sa potpuno istim ljudima?
Nilsicanin24, znam da nisi glup, ali ne znam zašto nas ostale ovđe smatraš glupima.
сарађивати = шупкати.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
saradnja be like
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...intext_related
jbg, sns im je gazda, a gazdu moraš da slušaš. čak i ako to znači da pljuješ po državi u kojoj živiš al šta je to za ove ljuCkovine
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto je ovo?????
Ne moze se procitat nista korisno na temi "Iz raznih medija" od prepucavanja djecine ko je ko, ko je za koga, ko je ciji kucko, i ko je ciji gazda.
Zabolje nas forumase ona stvar za sta ste vi i za koga. Zabolje mene npr. vase licno opredjeljenje. Trujete temu.
Napisite nesto korisno i pametno, a tice se drustvenog i politickog zivota u CG i uticaja istog na nasu buducnost i svakodnevnicu.
A za dopisivanja i licna prepucavanja i prebrojavanja otvorite neki grupni chat.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks