montenegrina sto se planira radit na mjestu dje je brodogradiliste bijela? tj planira li se uopste ikad ono uklonit
Par postova iznad sam pisala o semaforu i radovima na Kuside. To nije normalno na prometnom putu i najboljoj vezi sa HN, u sred sezonbe ti radiš. Moj mozak ne može da zamisli d aj eneko odobrio ove radove. Posebno jer nije bilo ništa hitno i jer se tuda lagano vozilo. Prošla sam i subotu i nedjelju tuda, srećom, oba puta bez čekanja.
Što se tiče catara, sad je kapacitet veliki ali je priliv turista nevjerovatan. Brat je juče sletio na Ćilipe, kolone na Debeli brijeg nenormalne, na kraju se vratio uzmejdu dvije granice, ponovo prešao hrvatsku i vratio se na Kobilu. To jer nije slušao sestre haha. Uvijek na granicama gledajte kamere.
montenegrina sto se planira radit na mjestu dje je brodogradiliste bijela? tj planira li se uopste ikad ono uklonit
f6
Svako veče oko ponoći su radovi u tunel Sozina.
Ljepše i tad nego u špic sezone propuštat naizmjenično vozila.
Evo barem neka pozitivna stvar...
bojim se da će toga brzo sklonit sa pozicije jer je previše pametan, da se ne ističe
She is only here to annoy herself!
Evo se bune sto ce se maći biciklističke sa ulica.
U prevodu treba svudje zabraniti da se kola krecu.
https://www.instagram.com/reel/Ct92N...AxZDBhZDhlNA==
Brodogradilište je nažalost namjerno uništeno ali ne radi čistoće zaliva i slično kako se pričalo i mislilo, već da nekome se namjesti taj posao u provatno brodogradilište. Propdali dokove pa kupili dokoveValjda se nešto radi tamo, jahte ali kako nisam stalno dolje i ne znam baš.
Evo ovo je sda tu https://adriatic42.com/
Sent from my iPhone using Tapatalk
POšto oni prethodni baksuzi nisu bili sposobni da to završe, možda neko ove nove baksuze iz vlasti u Glavnom gradu da pritisne da rješavaju spajanje Bastona sa Starim aerodromom, pošto će još malo onih hiljadu stanova na kružnu bit završeno a onda nek se svi kolektivno poubijaju. Nit se isključit iz saobraćaja, nit se uključit i nikad za nikad stići na odredište. Ionako je ekstremni krkljanac u špicu, još malo pa će bit drastično gora situacija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
acs, Djalac, iLaki, institucija, Kradem_Shahte, MotobikeR, NSX, remark, Tripleta, zvoncica
Negdje sam čula i nadam se da nije istina haha da će karta biti 40eur povratna. Mislim da je preskupo. Plus da neće biti promotivno recimo kao autoput par dana za praznike
Recimo jedna žičara na Alpima na Paso Falzarego recimo je povratna 25eur. Diduše jeste kraća i brža od ove ali je to drugi standard i druga struktura gostoju.
Da li je iko išta načuo?
25e u jednom pravcu. Podrzavam za turiste tu cijenu.
Za nas najavljuju popust, i porodicne karte, evo vidjecemo koliko ce to bit...
Ono sto je bitno naglasit, krece se iz vukojebine i dolazi u vukojebinu... taksi ce bit skuplji od zicare...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Dolazi se nidje... zicara ce da ugasi ono malo turizma na Njeguse sto ima... jer turisti nece imati kad i da se voze autobusm i zicarom... bice krug gore dolje/selfi i cao
a ako je karta 50e da se neko popne i vrati - stra me je da ce 8 mjeseci godisnje moci da je parkiraju
Pa to je valjda i plan bio posle prosirenja i sredjivanja Zmaj Jovine al kao sto vidis i to se lose zavrsilo sa onim ispred volija.
Kolko sam ja pricao sa jednim "znavenim" covjekom plan je da se pravi kruzni kod Volija i da se poveze to sa raskrsnicom kod Stadiona. To bi realno bilo idealno al nece to skoro, a kako je krenulo Bog zna i oce li![]()
Tri-četiri minuta max
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Od prije 2 sata pocela primjena pametnih semafora u Kotoru sa ciljem smanjenja guzvi.
Čekamo utiske. Jer niej mi jasno što mogu semafori uraditi kad imaš jednu ulicu i dugačku kolonu.
Tesko da mogu ista,ali ajde da vidimo. Ne bi bilo srecnije osobe od mene da to uspije. Ali jutros evo vec kolone.
Nije problem "vukojebina", prije su problem sadrzaji...
Nisam ispratio detalje projekta, ali bi logicno bilo da na vrhu bude neki restoran/kafic/suvenirnica...
Da imas uz to i "avanturistickih" sadrzaja, mozda da se iznajme MTB bicikla, da imas obiljezenih hiking staza okolo itd...
Pa u zimskom periodu da mozda imas u blizini neku (barem mini) skijasku stazu, pa ces privuci i ljude koji ce na dan skoknuti na snijeg sa djecom itd...
Pogled je lijep, priroda je prelijepa, ali ne moze se samo na tome bazirati biznis plan zicare... A mozda i moze evo vidjecemo...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Meni nije jasno zasto kolona u Kotoru... Cim se pridje Kameliji sve je prohodno, od tunela do Kamelije dobra vecina ide samo pravo, 4-5 pjesackih na toliku daljinu ne prave zastoj, a od kad je onaj podzemni prolaz napralvjen ni turisti sa kruzera ne prave zastoj.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kružni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mozda su oni semafore instalirali za regulisanje saobracaja i smanjenje guzvi u gluvo doba noci
Moze biti, ali kruzni je krcat zato sto ljudi skracuju kolonu iduci putem pored groblja, da nije tako guzva bi bila na ulaz tunelaOriginally Posted by Zuma
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks