Neko mora da ima video snimak. Na tome će se pokazati je li zaista namještao sat ili je zaista poslao dimni signal.
Ima ludih i bezobraznih svuda, a ovo bi bio neki next level shit, da to svjesno pred kamerama radiš.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Evo ti pogledaj. Sat sigurno ne namješta![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-drzavne-himne
Okey on je moron ali nek ne bude ovo povod ostatku Crne Crne da se prosipa pljuvačina po Nikšiću.
Brav.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
namještanje sata be like
https://twitter.com/rain_wind_storm/...903235072?s=20
a tu je i glavni sendvičar dfa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mani me te priče života ti. Nisam pomenuo ikakvo opravdanje za ovog bravushjana. Već je, moraš priznati, u najmanju ruku čudno (ođe bi trebaala neka druga riječ da stvarno opiše), da se forum zapali na ovo, a da skoro bez priče (od dobrog dijela forumaša) prođu prepiske đe se pominje Đukanović i 300 hiljada keša svaki mjesec od ŠVERCA CIGARETA! Tako da me nemoj ebat sa pričom o ovima od 30 avgusta na ovamo. Niko ih nije pomenuo. Nego pominjem "vas" koji zapjeniste na srednji prst, a ovamo vam prolazi jedan od 30 cantima.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imao je ovaj gafova od kad je postao predsjednik opstine, te pozorisna predstava, te namjestanje sata, te pjevanja pa onda kao iz malog mozga vadi opravdanja a vidi se iz aviona da mu puca ona rabota jel to u redu i da uziva da provocira, ili imas neko ponasanje ili si stoka neodgojena.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
U sjenci Masje Kovačevića, na poželim sve najgore ološu bivšeg režima koji je pokrao ove stanove.
***** nezasita.
Mozda je podesavao suncani sat
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Marko je, kao sto bi neki neizivljeni tinejdžer napravio slican gest da zadivi vršnjake, uradio isto. Zadivio je taman takve ko sto je i on.
Mene zaista nije.
Sto bi rekli ameri, Short term gain for long term pain.
Državni simboli se moraju poštovati pa da je neko sto put srbin, crnogorac, albanac..Tako zakon nalaže.
Ako ima kakva kazna u zakonu za ovo, i to najveca jer je očigledno, da mu se odredi.
Prostak.
avet, Bluemoon, Caesar, goldfinger, iLaki, p0smatrac, retype_htc, Zuma
Zamisli kakvi su to moroni. Posle ovoga je sigurno sjeo neđe sa ekipom i svi ha ha ha u glas kako je Mashja foru strašnu napravio. E ko nas vodi ovolike godine nemalo nas.
@joni bi sigurno bolje opisao ovu situaciju od mene.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema tu ni S od Srbina, obična seljačina koja je iskoristila šansu da zaradi na širenju nacionalizma.
Kakva paklena ekipa iz Nk, praktično dream team ološi i splačina.
Koalicioni partneri ako ga ne obale poslije ovoga, su isti.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Čuveno obećanje opštine Tuzi. Čini mi se prije izbora 2016. A mislim da je u istom govoru obećao legendarnih 40 hiljada novih radnih mjesta.
Zamisli, ljudi ne reaguju na neverifikovane informacije za koje se ne zna da li su tacne kao sto reaguju na sliku na kojoj se tacno vidi sta gradonacelnik Niksica radi.
Mene licno libo taki. Ako su Niksicani nezadovoljni, neka to pokazu na izborima. U suprotnom treba da cute i da trpe jer su dobili upravo ono za sta su glasali.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Od niksicana na primorje, nista dobro ne cujem da se desava u Nk, nego da je glavno pitanje ko je bio na litije a ko ne, i da crkvenjaci ulaze u sve pore grada i masovno zaposljavanje u solari i povezana lica.
Izgleda protracena sansa nakon pada Dpsa, sad samo ovi drugi kolo vode...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks