Vrijedi li gledat replay? Je li bilo kiše?
Vrijedi li gledat replay? Je li bilo kiše?
A novinari su bili otpisali Maxa nakon one pobjede u Azerbeidzanu, kao on je sad prvi vozac RBR-a i da mu Max ne moze ni prismrdit.
Toliko je los da ne moze da se kvalifikuje u Q3 evo 3 kvalifikacije zaredom.
Vrijedi naravno. Nije bilo kise.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pazi kakav unsafe release i nije dobio kaznu:
https://youtube.com/shorts/Tama6a9mNuE?feature=share
Ovo nisam nigdje vidio.Hajp je bio da je Čeko u borbi za titulu ali svima je negdje bilo očekivano da će kako sezona bude odmicala,Max da ga oduva.
Čeko je prošle godine opravdavao sebe da je razvoj bolida krenuo u Maxovom pravcu,sigurno će i ove da nađe neki sličan izgovor. Suština je da kixa u kvalama (vjerovatno zbog pritiska) a u trci ne može da nađe sweet spot performansi bolida ako mu sve nije potaman (kao na par trka početkom sezone). I priča da je tyre whisperer više ne pije vodu...
Iskreno mi je negdje žao,uvijek navijam za slabiju stranu garaže pogotovo u RedBullu jer je sve podređeno broju 1. Čeko je možda ispucao svoje limite, eventualna pobjeda negdje do kraja sezone može doći jedino kao splet okolnosti.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Lude osamdesete, 1000+ ks, manuelni mjenjači, 1.5 turbo motori, itd.
Ovo je bio sport a ne ova *****ska posla sad.
Uuuu prike Ferkani lete, idemo po pobjedu!!!
Ferkani korak naprijed, dva nazad.![]()
To dva nazad, to su im vozaci.
Kako Lecler pada pod pritiskom ovo je spektakl. Kad se to poveze sa briljiranjem Ferraria sa strategijom dobije se tragikomedija.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Klerkan je danas imao odlican bolid, i juce naravno. To sto je on truba…
Ovo kako vozi holandjanin bi svako mogao
Ulijece glave ne jebe zivu silu, bas je steta sto ostali nemaju slobodu da ga pregaze par puta pa da se malo covjek dovede u red
Jeste, svako bi mogao, a bas bih volio da ga skoluju malo ali kako izbrisati 20 sekundi razlike u 24 kruga?
A sad ozbiljno, holandjanin je strava vozac i to je kraj price. Mislim, nema potrebe da se prica o njemu kako vozi i sta radi. Lik je nezaustavljiv, bez obzira na vremenske uslove, bez obzira na sve...
24 kruga pun gas na inter gumama, parkirao lik bolid i gledam gume, kao nove. Nemaju tragova nikakvih...
A timski kolega se bori se Haasom.
Last edited by TAKUMI; 01-07-23 at 19:04.
Šta je shootout sprint koji moj? I onda opet sprint?
Cak je i lagan u zadnje vrijeme, ne rizikuje toliko recimo kad izgubi poziciju, jer zna da ce voznjom da ih pregazi u nastavku trke. A ovo sto pominjes ulijetanje danas, pa covjek ima taj pobjednicki mentalitet, ne je*e zivu silu. Kao sto takumi kaze, gazi na mokrom, suvom, cuva gume najjace ikada, sta zelis vise od vozaca
Ne sporim da je momak najbolji vozac na grid ali ponavljam ovako ulijetat svako moze. Znaci zajebao je norisa, zakocio je momak na sred staze. Mislim klasican holandjanin, kurcenje ali kad se malo pruzi otpor isto se spusti lopta. Mislio sam jebace tim zbog ceka a posle ono kao lagani smo. Volio bih da checo nedje prelomi pa kao rosberg se zabode u njega. No nema damu a i ode masna lova
Svakako mislim da sledece godine checa nema u rb
Čekerez je posle izjavio da je preglednost bila losa i da nije vidio Maxa.
Šarle, idemo po pobjedu!!!!!!!
Hamilton je prvi ovu.
Verstapen nece zavrsiti trku.
Navijam za Maxa, ali je ovo postalo bas dosadno za gledanje. Trka traje do prve krivine i prijatno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Max i RBR perfekcija
Ovo je superiornije od Lewisa i Mercedesa, možda i Schumachera i Ferrarija.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks