Preporuka neka za vinariju oko skadarskog, da je intimnija atmosfera i lijep kraj? Prošle godine smo vodili iste goste kod Mladena Rakčevića i raspametili su se, pa bi nešto slično gledali i ove.
Ne mora striktno biti vinarija, može i neki dobar restoran.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Uoravo gledam da je Burger King ostvario promet od prodaje u 2022 u iznosu od 56.965 EUR.
Ako uzmem u obzir da su se otvorili 28.12. Onda mogu reci da je ovo odlična cifra :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Promet ili prihod?
Jer mi se cini da je ovdje neko napisao da su samo za vikend kad su otvorili imali promet preko 20 hiljada.
A cak i ako je cisti prihod, to je manje od 10 hiljada mjesecno, sto za tako veliki brend i nije neka cifra.
Karuč, kod Mija.
Malo ste se zaigrali terminima, vjerovatno pratite lažnog premijera na društvenim mrežama...
Je li bio ko na Besac od kad je otvoren reatoran?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Grahovac. Ne sjetih se da slikam. Hrana preukusna, konobari lete. *****
Ko posjeti Beč na 10 minuta hoda od Stefan platza ima pivnica 1516. https://maps.app.goo.gl/qAJKmJg2u3QbeHMC9
Preporuka je da probate rebarca. Od prije korone kad su bila 22 eura, cijena je stigla na 32 eura. Kad sam prvo put bio prije 7 godina bila su 12 ali inflacija i tako to. Ima i pinta piva od 1.5l za nekih 20tak eura. Kad pojedete ovo blizu vam je Saher hotel dje mosete da probate i originalni Saher kolac u prelijepom hogelu. Zadrzao je autentican izgled. Suvlji je nego ovaj kod nas sto prodaju da se ne razocarate. Lijevo odatle je Opera koju svakako treba pojsetiti ako ste u prilici.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Марсова&, Antares, BiTrAtE, dante pg, DJuzla, dub_c, jakov_ct, Mojsije, montenegrina, outline, retype_htc, Stivi, the Genius, Zuma
Sokoline na putu za Ostrog, skupo, male porcije i ništa posebno ukus, čeka se 40 min hrana.
Zaobilazit.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Brajlovic
Cekali 1h, ali hrana bijase dobra.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Idem sjutra u Bp i oću još jednom da dam šansu Senču...biću užasno iskren ahahahh
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Od njega je ostalo samo ime.. ne znam zasto svi idu kod njega kad Bog zna sta stavlja u njih jer 2 dana podrigujes..
Ja sam bio 2 puta kod njega...prije deset i prije tri godine. Oba puta su mi bili baš prosjek
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Naruči kolega krapa iz Starog Ribara, odličannn u cijelo nekih 1,5kg reče kad ga je poručivao. Baš smo se najeli odličann. Ne slikah ne stigoh. 12€ bješe i krompir salate i marinade jedino mi maridana ne bješe onakva kakvu ja volim ali krap prva liga.
Last edited by METZ; 04-07-23 at 11:54.
I ja sam juče uzimao kod njih krapa, isto od 1.5kg odličan je bio. Uzeh i čorbu, prva liga im je čorba!
Je li bolji nego kod Steva iz Tološa (Vranića)?
Kod Steva nisam nikad uzimao u cijelo, samo u zvona.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks