Na sajt, na booking su jos jace cijene.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Na sajt, na booking su jos jace cijene.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Djuro, za dvoje all exclusive uz kod LJETO23 je od 12-16. jula 1200e, za djecu nema doplate nikakve mislim, tj. 1200e je za dvoje odraslih i dvoje djece sad vidjeh.
Last edited by BiTrAtE; 30-06-23 at 08:50.
S obzirom na to da sam pratio iste su cijene bile i na early booking, ono neki februar/mart. Možda su pogrešno procijenili, pa nijesu popunili kapacitete. Globalna dešavanja su im nametnula kalkulaciju da će biti puni, ljudi pogođeni zemljotrsima u Turskoj smjesteni su u hotele sto je uticalo na smanjenje turista. Svuda je skupo, ali kod nas su dramatično podigli cijene svi. Posebno tih nekoliko all inclusive hotela. Meni je malo i sramota dati 2000 za 4-5 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perazica Do , Beach House . Rece mi ovaj drug da je bio ova dva dana i da je muzika bila vrhunska , za njegov ukus i malo glasnija al uglavnom klabing
Inace mene je zadnjih par godina Perazica Do omiljena plaza , voda perfektno cista, ogroman parking koji se ne placa, na obje plaze po lokal
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja nema dje nisam gledala, prvo je opcija bila nedje vani i to da ja ne moram da se angazujem ni oko cega, jer mi bas treba odmor.
pa sam gledala agencije, pa aranzmane koji su bili 500-700, pa mijenjas 2 leta, pa ti treba prevoz sa i do aerodroma, pa imas samo dorucak, pa agenciju ne zanima ako se let odlozi/otkaze. pa gledaj onda kolima, pa to sto mi se svidja treba 8 sati da se lomim... na kraju dodjoh do nekog mira dje ne treba ama bas ni za sta da se angazujem, ne moram ni da trazim dje cu da jedem, ni da kuvam i perem sudje, samo naslozim tanjir na tanjir. jbg, posao mi je takav da radim za druge, mislim za druge i o cemu treba i o cemu ne treba, kad sam bolesna u glavu, pa bih eto da ne mislim ni o cemu sem o tome sta mi radi pas ovih dana.
kad iz jedne kuce placas, nije jeftino nista. I kad uporedim to sto sam sve trazila, po 700 za 7 noci uopste nije lose, jer sam dobila to sto sam trazila.
nothing comes from violence and nothing ever could
park, bijela
nama super, upoznali mlade francuze koji ovdje rade sa svojom agencijom fram, docekuju svoje francuze pa ih animiraju svojim programom, dobrodosao je svako ko hoce da se prikljuci, imaju grupe koje idu po cijelom svijetu, pa se rotiraju, popricasmo malo sa njim o njegovima, malo mi o nasima 😂 imamo omiljenog lika u restoranu, jednog na plazi, hotel svake noci u basti ima neki program, od hrane da biras sta ces za sva 3 obroka, a nema sanse da ne mozes da nadjes nesto sto ti ne odgovara, i mozak mi se naspavao konacno
Ja sam sve bježao od hotela (kućice po Adi, neke sa bazenom u Bečićima) ali kad čitam ovo čini mi se da mi baš ovo treba.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
zaboravih da kazem da smo usli u finale mjuzik celendza, pogodi ime izvodjaca i pjesmu i napisi na papir 😂 ali izgubismo od francuza, ovo ljeto ih krenule neke medalje 🤣 doduse, finale je bilo da prepoznas film po soundtracku, ali prije toga treba da ustanes i okrenes se u krug, a to je bilo malo teze od vina 😂 uglavnom, ja sam zadovoljna i mjestom u top 3
grupa nam se zvala konyck city, a kriminal kako je to procitao 😂 neil, brat najjaci, stalno je nasmijan
Kako navlači goozica, tačno će nas uplatit dvoje troje pa će njoj produžit boravak tamo do daljnjeg...![]()
Sacekace se malo onda, da gungula prodje pa cemo krajem ljeta![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
a ti ne znas sta ja radim po viberu, ka' da mi ga ujak drzi
ozbiljno sad, jedino cjepidlaki moze nesto da smeta, kao npr sto vidjeh - pardon maj frenč- dvoje starijih fakin serbs sto su trazilj i ocekuju od radnika u restoranu da im natoci pice. ja gledam, ne vjerujem.
Valjda ljudi citaju ona sitna slova, da je sve samousluga, valjda imaju oci da vide tocilice na 3 mjesta u sklopu hotela.
p.s. ja pitah mog druga jovana mogu li da se zaposlim odje jer mi se ne ide kuci
ajte ljudi, jos malo pa nestalo
sooobee, zimmeeer, roooms
ima li kakav popust za forumaše?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima, ukucaš kod :goozicacdm i dobiješ 40%
Sent using Tapatalk
#fakenews
Važi li kod GOOZICAFORPARK23 za 50% ili je istekao?
Poslato sa kornjo komunikatora P50
da ne mislite sto pogresno, ja sam i francuse nagovarala da idu kod ganda 😂
da ne radiš u nacionalnu turističku agenciju?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mi to nemamo 😁
Kakve su cijene ležaljki u Petrovcu, zna li ko?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks