Рује су неке Канађане звекнули у Краматорску. Поред осталих.
Islo se u Kanadu na zaradu, a oni idu u Ukrajinu. Sto ti je zivot.
A što veliš to.
https://youtube.com/shorts/31Ozekc4D5Y?feature=share4
On ti je vidiš medicinski volonter iz Kanade.
Najbolje bi ti bilo da takve avetluke sačuvaš za sebe.
Ma jeli.
Jesu zato ti tvoji idoli bombardovali vozilo Crvenog Krsta?
A makse.
Ovo je medicinski radnik on zavija rane ljudima ne drži pušku u ruke ali eto ti svašta znaš što cio svijet ne zna pa i da treba vozilo za prvu pomoć satrijet.
Kanađane su veli ubili.Kakav sam ja meni Kralj.
Колумбијци.Тројица цивила, писац, новинар и грађански активиста су повређени у ракетном нападу на наци-усташко упориште, популарну пицерију у Краматорску.
https://twitter.com/EUFreeCitizen/st...ep0SRW5eQ&s=19
Колумбија је послала дипломатски протест Русији, а Русија је изразила жаљење.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ajmo realno, bez zauzimanja strana. Svaku vijest treba uzeti sa rezervom ali laz Rusa je zaista nesto posebno, to se mora priznati ko zeli realno da gleda stvari. Kao da svi zivimo period komunizma prije 50 godina i da niko nema pristup informacijama osim onih sto oni plasiraju. Nemaju mjere u lazima.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Nova "nesreća" u Moskvi: Potpredsjednica velike ruske banke previše se približila prozoru... - CdM
Još jedno padanje kroz prozor.
I kažu da promaja nije štetna. Ova Ruska promaja baš duva, ne smiješ prići prozoru , izduva te kao suv list.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Zaista puno padaju sa prozora u Moskvi, trebao bi Putin da uvede zabranu prozora dekretom.
Naročito ako ste bogati ili uspješni imate visoku mogućnost da padnete sa prozora. Vrlo čudna korelacija koju treba preispitati dodatno.
Sad bez šale, kako im prolazi to kod naroda da svaki čas gurnu nekog s prozora? Boga mi, zivimo u simulaciji.
Mora da se ofirala nesto tokom ovog "puča".
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Medvedev finally wrote a post on Telegram, here it’s:
In recent days, I have been reading news from the capitals of the rotting Anglo-Saxon world with interest.
Anglosaksonski propali svijet.![]()
Pa, ono.. jes'... Truo!
A trula je cijela zemaljska kugla, puca sa svih strana po šavovima. Daj da ne budemo maliciozni i pristrasni.
Navedite mi 1 državu - idealnu.
Svako kroz svoju prizmu gleda. Komunizama, divljih kapitalizama, imperijalizama, diktatura, autokratskih i represivnih sistema sam se nagledao. Ali, uz sve to, da diploma crnca vrijedi vise nego diploma bijelca, to moze samo u bas u trulom sistemu da se nadje. Da tvoj pol ne odredjuju xy hromozomi, nego kako se izjasnis. A moze da bude da nisi ni musko, ni zensko. Nego, recimo, macka. Tako si odlucio. Daj, to mi je, iskreno, bolesniji i ludji svijet od Sj. Koreje.
Medvedev.Buahahaha.
To onaj što svaki dan blek mejlaši nuklearnom.
https://twitter.com/maria_drutska/st...V6O7Z6JhA&s=19
Slazem se sa negativnostima Zapada.
U Rusiji, ubiju te s prozora ako zabogatiš. Ako ne, nemaš neka primanja bogzna, običan narod jedva prezivljava nekako. Šalju te na ratište, mobilišu i FSB te prati svuda kuda odeš. Ne samo što te prati, no te i ubije ili pošalje u gulag ako si provokativan.
U Kini, znamo za masovne koncentracione kampove za Ujgure, ali i Han Kineze koji su neposlušni. Pa njihov najbogatiji čovjek Alibaba Jack Ma je završio u kampu za reedukaciju jer je kritikovao Bejing i vladu. Dalje, imaš najveći broj nadzornih drzavnih kamera po kvadratnom kilometru na svijetu. Oko 2000. Sve se prisluškuje i takođe imaš Great Firewall of China, odnosno cenzurisan internet, kao i knjige mnoge u bibliotekama ili online što su cenzurisane. Ni to nije sve, o korupciji u građevini što rade, to je nevjerovatno. Nije propaganda nego nezavisan izvor, navodno Kinezi sav novac ulazu u nekretnine koje nikad neće biti završene. Slučaj Evergrande.
U Iranu, sve ostalo znamo. Inače, interesantna je činjenica da Iran ima najveći broj transgender operacija na svijetu. Tamo ne postoje homosexualci, nego ako hoćeš da si homosexualac moraš da postaneš zena i promijeniš pol. Islamska drzava sa najvećim brojem transgender osoba. Mislim da najveći broj operacija imaju u svijetu, uz Ameriku i još neke zemlje.
Mozemo i dalje... ali nema potrebe.
Ukrajina je tema, a što se tiče Ukrajine, ona je na putu oporavka, kao i mnoge druge zemlje, a vidjećemo kako će to rezultirati.
I sad će svuđe da se postavlja nuklearno kao odgovor na Kremlj blek mejlašenje.Poljska je ovo tražila sjećam se još ljetos.Rusija je trebala da bude dio međunarodne zajednice ali avaj onaj idiot na tronu.
Koliko su prijetili nuklearnim ratom za 365dana?Svaki bogovetni dan.Umjesto da je NEW START program išao kako je trebao ići cijelo čovječanstvo zbog nečijeg idiotizma ide OVOME.
Da super je to što on po Bjelorusiji oće da rasporedi svoje nuklearne glave to je vrh vrhova kad bi se zezali.
Teško je nekim mozgovima objasniti što Rusija treba da bude dio međunarodne zajednice a ne da ratuje sa cijelim svijetom.
https://twitter.com/nexta_tv/status/...FmOIvBM2w&s=19
Manje su šanse da će ispalit nuklearno ako se nonstop postavlja, nego ako se ne postavlja.
Kakvi New Start i ostalo, to su smiješne stvari... ICBM raketi ionako je svejedno jel 500km ili 1000km ili 2000km.
Nuklearno oruzje je SREDSTVO ODVRAĆANJA, ne za faking upotrebu.
Ako dođe do upotrebe mi nećemo biti na forumu sigurno da to prokomentarišemo. Lol.
Da baš smiješne stvari evo da se čovjek precijene od smijeha kako je to smiješno.
Meni tu ništa nije ni smiješno ni zabavno.
I za Černobilj kad su otvorili fajlove vidjelo se o čemu se tu radi.Daj majmunu da vozi tenk figurativno.Onu nuklearnu u Zaporožje čuva gomila majmuna istih onih te su HE minirali.Još lažinjaju da je "himarsovana" njima je sve u lažima.Rezervoar za hlađenje sad je kod nuklearne Zaporožje nekako održiv a dokle i još tu da se doda da gomila majmuna te je istu okupirala.I NEW START je bio u smjeru da se smanji tenzija a ovaj idiot u Kremlj je hladni rat vratio na fabrička podešavanja.
A ovi u EU su bezm*dovi obični sa teškom birokratijom jer da nije tako odavno bi donijeli zakon da se na bilo šta ne čeka jedna Mađarska na čelu sa fašistom Orbanom.
Da nije Ukrajine koja je riješila da se bori ko zna dokle bi njegovi tenkovi stigli taman tamo đe neki maštaju.
Polakote Bluemoon, duga je noć.
Trump ako pobjedi, ne zna se dokle će ruski tenkovi doć.
Sva sreća pa se Poljska naoruzala više nego Amerika.
Last edited by Saruman; 30-06-23 at 19:41.
Može bit da se to ne zna ali se zna kako bi ih ko ođe dočeka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks