Naravno da ne izbjegavam. Prije neđelju dana je ista priča bila. Potraži. Nije zgoreg ponovit u najkraćim mogućim crtama: primarni ključ za diskriminaciju nije nacionalni nego partijski, svi narodi, uključujući i nebeski u CG, imaju intereždžije i pizde u svojim redovima koji nisu imali interesa ili hrabrosti da se izjasne kako se osjećaju prije nego što su osjetili da će "njihovi" da osvoje vlast.
Zbilja se slabo ko trudi da zapamti duže od dva dana šta je pročitao. Doduše, neki na to i računaju pa se prave da godinama na ovom forumu nisu bili šta su bili...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Slažem se da je primarni ključ za zapošljavanje bio partijski. Ali su isto tako oni procenti činjenice. Zašto bježati od toga? Reći da je bilo tako i da po tim procentima Srbi jesu bili najmanje zastupljeni. Tačne razloge..pa ima ih više siguran sam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ево да не идемо даље. Само погледајмо државне резултатате национслног профила запослених.
Нису нам дали проћи поред државних устнова и предузећа, а не да нас запосле.
А можемо као пси да лажемо да је било другачије. Да није било дежурних дпс,шпијуна који је,слао депеше тамо ђе треба са карактеристикама. То ко да је било до прије 30 године, а не 3. Не спрдајте се да вас замолим. То што вас је к... болио за нас то ми је јасно, али ми само те подмукле приче не потурајте.
@niksicanin24
Kao pokvarena ploča. To što govoriš je možda istina za vas Srbe iz nsd i dnp, ali ne zbog toga što ste Srbi, nego zbog toga što ste u suparničkim partijama.
Kad smo već kod pokvarenih ploča, evo po ko zna koji put da te pitam pitanje na koje nikako da mi odgovoriš: otkad je nsd zajahao na rukovodeća mjesta po opštinama u opštinskim organima i u opštinskim preduzećima, i otkad je zajahao na rulovodeća mjesta po epcg, cedisu i sličnim državnim preduzećima, koliko ste ljudi ukupno zaposlili, a koliko je od tog broja Srba koji nisu članovi, glasači ili njihove porodice i kumovi tvojih kolega iz nsd? Koliko ste vi iz nsd zaposlili Srba iz Demokrata, iz Prave, iz Slobodne, iz koalicionog partnera dnp?
Last edited by NHM; 29-06-23 at 18:30.
Постаје ова тема досадна са партијским играчима.
Нема се ође о чему причати без о овим глупим темама док Мики не крене у састављање Владе.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
jesu iz dnpa, iz ostalih 0. pa u epcg se ne možeš zaposlit bez potvrdnog odgovora djuke bizona a ne šta drugo. prepisan sistem dpsamalo je kome ko valjao, ka dfu dps
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Откуд бих ја знао колико и кога. А ако мислиш да није запослено дпс-оваца, јесте. На жестоку нервозу наших гласача.
Само што је данас потпуно друга и другачија атмосфера, нико никога не цима због политике.
Да опет поновим, ми смо били двоструко стигматизовани, као.Срби и као чланови опозиционих партија. То је поготово било жестоко ван Подгорице, Никшић је прави примјер сегрегације.
ispade da je gore bilo masnom šubari u NKu no afroamerikancima u Americi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rmiranju-vlade
On napominje da je podrška doskorašnjeg Demokratskog fronta (DF) jednom od čelnika PES-a, Jakovu Milatoviću, bila ključna da pobijedi u drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila. Navodi da imaju istoriju saradnje sa PES-om, te da treba svi zajedno da rade i otvoreno da razgovaraju.
ključna podrška veli
"Имају историју сарадње" вели хахахах.
А ови дрвље и камење по њима зато што је хтио да дигне плате људима. То је њима сарадња.
Ал јес интересантно колико је Спајић пута отворено рекао да су ови из Дф фосили и да док не нестану, заједно са Дпсом, нема бољитка држави.
Ово је рекао више пута док се Јаков увијек устручавао и све нешто млако.
Добро је ово испало што је Јаков за предсједника а овај други у Владу. Овога би Јакова расчерупали чини ми се
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Najbolje su sarađivali kad su u DIK sa dps-om torpedovali Spajićevu kandidaturu.
Čekaj, a on misli na saradnju sa ES!? E pa ništa onda...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
nikad df nije saradjiva sa dpsom! no im podmeću to
Звао је Ђукановић преко Додика више пута Мандића али смо вас одјебали сваки пут.
Није Мандић био са ЕС, али зато јесте БС. Сво вријеме 😂
Па вјернији је и данас Ибро дирка Ђукановићу, него његови из дпс. Или онај Вуксановић из Хги. Па њима је свака изјава била о уласку дпс у владу.
koga nas?ti si član stranke koju plaćaju strane države da rovare po CG. ja mislim da je dps kriv za stanje u kojem je ova država, a df je direktni proizvod politike dpsa
tako da ne znam za to baš da gotivim dps. no je samo problem što ja pljujem df, a tvoj šef manda bi rado ubija Crnogorce a i ti sa njim
pa glasali ste onda u DIKu da Spaka ne bude kandidat jer ste smatrali da je to način da manda udje u drugi krug. smiješ li pitat šefa kako to da reče da će navijat za CG protiv Srbije?
Ja uživam da čitam vaš obračun.![]()
zašto vrijedjanje? pa jel Manda zagovara ubijanje Crnogoraca? on to malo ispod žita provuče al vi njegovi vojnici to stvarno mislite
pa jel Manda reka da će navijat za CG protiv Srbije? i df glasa sa dpsom da Spajk ne bude kandidat?
A to što formalnih razgovora o koaliciji nema ne znači da mediji ne pišu o neformalnim.
Pobjeda tvrdi da će Spajićeva vlada biti oročena na 2 godine.
O apetitima BS su pisale i Vijesti.
https://www.pobjeda.me/clanak/vlada-...lje-na-cekanju
Last edited by bigic; 29-06-23 at 20:13.
DF - DeFeta rupa na svirali.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks