Sent from my iPhone using Tapatalk
ja mislim da su im ovo smjestili al eo da sačekamo pa vidimo. miriše mi na to da su im ovi iz restorana kucali više no što su pojeli
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Neko reče evo Srbi vladaju Crnom Gorom, svaki dan Vučić nas sa TV-a bombarduje onijem ustima, ne može Putin na red doć.
https://www.cdm.me/drustvo/obiljezen...-sluzbenicima/
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne daj Boze da Bosnjaci drze Cedis i Epcg i otkrije se ovo isto, kakva bi rafalna paljba bilaJa vam kazem, svjestan sam da su SVI isti, ali musliman za razliku od pravoslavca nema priliku da bude direktor nekog preduzeca ili ministar bez politicke veze. Dok vecinski narodi, osim politicke, imaju i prijateljske i kumovske veze za uhljebljenje. Zato apsolutno podrzavam ovo sto radi BS i samo daj, daj, sto vise resora, mjesta po dubini
![]()
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Edit... bolje da se izlogujem...
Last edited by kaemSe; 28-06-23 at 17:00.
Nisi skontao sta je napisao tj poentirao.
U pravu je, sustina je da kad Ibrahimovic to radi, jednu dobru vecinu pravoslavlja boli to jer im smeta da to moze musliman priustit sebi jer je po njima on trebalo biti gradjanin drugog reda i da bi prvo trebalo po hijerarhiji dobiti hriscani pa muslimani i albanci.
To je nazalost surova istina sa kojom se susrecem svaki dan a eto ne fali toga ni na drustvenim mrezama.
Jbg zvuci ruzno i tuzno ali tako je.
Inace, fala ovim splacinama iz post avgustovske vecine na jeftinoj prodaji, brzo su im pale maske.
Sad mogu lagano glasati dps ili neke od njihovih satelita javno i relaksirano jer u svakoj kombinaciji su bolji izbor od ovih SPC kurira.
Hahahahahahahaha ali dje vi nadjete taj obraz da optuzite vecinu pravosljavlja(u najmanju ruku 300 hiljada ljudi) i pricate ovakve nebuloze. Da l postoje Srbi u CG koji gledaju na ostale narode/vjere kao na gradjane drugog reda? Postoje, kolko je njih? 9-10% Srba u CG, onih starih djedova po kafana sto bi na pricu svasta uradili a za zivota su uradili apsolutno nista. Isti takvi ljudi postoje i u albanskom stanovnistvu, i u crnogorskom i u ovom i u onom.
To su ekstremi svake zajednice i takvi ljudi/grupe ljudi postoje svudje na svijet. Pa eno u toj cuvenoj Svedskoj, raju na zemlji za mnoge ljude ima jedan % ljudi koji mrzi muslimane vise nego ista, pale im kuran i svasta nesto. Da nisu i to Srbi prikriveni?![]()
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako ti je 10% cijeli DF, + marko dajko i lepi.
Dodaj na to minimum 50% demokrata i PES litijasha, raznih alternativa i NVO organizacija.
Nemojmo.
Mozemo vrtit pricu 24h ali cemo opet doc na isto.
Ibrahimovic jeste uhljeb ali zato su svi pravoslavci koji se bave politikom a participiraju u vladu ili jaku opoziciju teska goveda.
Prastajte, i ja se izlogujem odavde.
Last edited by p0smatrac; 28-06-23 at 17:28.
je li realno sta citam. dajte nekom malo na vaznosti, ovo se desi.
molim sledece ugrozene da stanu red.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pao je DPs, to je kao da Rusija i Amerika propanu, otvore se vrata pakla, svi vulkani prorade zemljotresi udare, apokalipsa jednom riječju. Tu je i mržnja prema Srbima uzgajana i njegovana kao najljepši i najrjeđi cvijet trideset godina...kad odjednom...šta sad, čemu, zašto, kako? Viđi, nekim ljudima milije bi bilo da neko iz DF-a kakvu bombu bači i nagrdi nas nego ove Milojkove evropske plate. Imaš fin citat od Dostojevskog na drugoj temi, mi i Rusi slični smo, čak i više nego mi i Srbi.
I još jedna stvar, mučki je i ružno, nadimcima čašćavat ljude, bez ikakvog humora, samo nekakvo paćeništvo...niko neće da kaže "Ja mrzim Srbe"
Ada rečite bojite li se bana
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja vozim francusko auto.Kad tad ćemo i mi doći na red.Čuvajte se vi(hrišćani,muslimani i albanci,što bi gradirao jedan kolega gore) koji nas tretirate kao da smo gubavi.
Ješćemo i mi popeke,zapošljavat rodbinu,sunarodnike i suvjernike
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni bliska osoba, mislim da sam pisao o tome već, nije mogla da upadne u računovodstvo u JPU Đina Vrbica na počkano rasknjižavanje uplata, đe su tražili SSS i 6 mjeseci iskustva, pa nije mogla da prismrdi kao dipl. ecc sa 15 godina iskustva u finansijskom sektoru.
Nijesu je udostojili ni rješenje da joj dostave o odabiru drugog kandidata, jer nema rješenja nema žalbe.
Grijeh te osobe je što nije u stranci, a ne to što je pravoslavne vjere.
I to je tako evo 30 godina. Stranačka knjižica je razlika, ništa više.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Previše je kvalifikovana...
Da se niko odavde ne uvrijedi ali raditi drzavni posao, za tih 500-600e je tako porazavajuce za bilo koga po mom misljenju. Svaka vam cast kad se mozete sa tim zadovoljiti. Posao bez buducnosti, bez mogucnosti da se nesto nauci a i bez para.
Da se ne uvrijedi kimmi ali pored toliko privatnih firmi kojima je potrebno racunovodja ta tvoja osoba se odluci za JU Djina Vrbica, nelogicno mi.
kako rade i koliko znaju, preplaceni su.
Sjutra bi trazila prekvalifikaciju shodno svojoj strucnoj spremi :-)
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Haha koje 500-600e, toliko su bezobrazno podigli plate u državnoj upravi radi uhljeba da je bukvalno privatni sektor u problemu.
U problemu kad moraju da placaju i njih i svoje
Koliko se ovdje, na ovom forumu, prica o moze se reci najmanjem i najnebitnijem problemu u nasoj drzavi to je za Riplija. Drzavna administracija je takva, kakva je i niti je prepunjena, niti nestrucna i sl. vec je takvom cine rukovodeci kadrovi tj ove bedevije koje vi glasate kao i besmisleni propisi koje opet ti isti donose. Nisu problem ni ti tzv "uhljebi" kako ih nazivate jer toga je bilo i bice pa sve da vi isti dodjete na vlast, problem su sto se na pozicijama koja su sustinska i koja usmjeruju tu administraciju dovode ne samo nestrucni vec nevaspitani i bahati a njih opet dovode ovi sto ih vi glasate i tako dok uredno bacate besmislice o drzavnoj upravi uredno glasate one koji je upravo cine tromom i neadekvatnom a sto veze nema sa onima koje kritikujete. Opet da ponovim, to je najmanji i najnebitniji problem u ovoj drzavi a ako bi primijenili neka rjesenja i ideje koje ae ovdje plasiraju tek bi je masakrirali.
Znam da se mnogima nece svidjeti moj post ali to je samo zato sto sam Srbin i sto sam bio na litijama![]()
I u City Kvart. Neka sto nema skole, niti zelenila, crkva fali najvise.
Ukoliko se usvoje izmjene PUP-a, SPC će graditi sedam crkava u Podgorici
https://www.cdm.me/drustvo/ukoliko-s...rici/#comments
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Malo je sedam crkava. To je najbolji pokazatelj kako je i dalje sve protiv Srba okrenuto jer 70 crkava je neki minimum ako cemo da pricamo o ravnopravnosti. Bas prodjoh kroz blok veceras i nijedne crkve nema![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks