Da na spisku je FBI-ja takođe.
Pa i Kremlj je ka Faradejev Kavez.Buahaha.
A prave oni pasoše, štancaju kako kome stignu pod lažnim imenima i šta već sve ne rade no on je odavno računao na to da će učešćem u "svo" da mu skloni služba fajlove isto taman ko što je on ispunio obećanja robijašima.
Tamo svako svakog laže a potpis znači taman ko i onaj što je velji predsjednik potpisa svaki pa je svaki prekršio i onda se neko pita što se s njim ne može pregovarati.Šta..kakvi pregovori,sporazumi.Rekord je kad je za 24h pregazio onaj potpis da neće napasti tankove sa pšenicom.
Last edited by Bluemoon; 26-06-23 at 15:13.
Ja mislim da, ako ovo nije Putinova lična strategija, da se Prigožin previše zaigrao i da sad mora po svaku cijenu slati Wagner u samoubistvo na ukrajinsku granicu. Putin možda želi ugasiti 2 muve 1 udarcem. Generalštab i Wagner. Ja sam rekao u prvom postu tokom ovog puča da je ovo možda Putinova strategija, i da će ako pobjedi postati veoma totalitaran.
Što izgleda biva.
Minsk je sad novo čvorište sukoba. U Bjelorusiji su skoro raspoređene taktičke nuklearne bombe, a evo sad došao i Wagner u brojki od oko 8000 boraca. Što nije neka suma, ali zajedno su tu sa ruskim regularnim snagama, i sa vojskom Bjelorusije. Da li će Bjelorusija rizikovati da i ona ode u samoizolaciju zbog napada na sjever Ukrajine, vidjećemo.
Ослобођен Ривнопил на великоновосилском правцу.Ривнопил је била најсјсевернија тачка на јужном фронту.
Овим је на том сектору ослобођена територија ширине 35км и дубине 10км, односно 350km2, и велилоновосилска избочина руске војске је готово елиминисана.
Готово половина површине у односу на оно што је Вагнер 8 мјесеци освајао.
Украјинске бригаде на том сектору раде веома добар посао задњих 20так дана.
https://twitter.com/NOELreports/stat...j_grs1B9A&s=19
Напад из Бјелорусије на Кијев би био самоубиство.То није успјело Русима са четири армије, камо ли војскици Бјелорусије или Башибозуку.
Појели би их Енти по шумама западне Украјине.ЛукаВшенко није будала, иако на први поглед дјелује тако.
Све ближи сам утиску да су Пригожин и Уткин само жељели да их ослободе опасности Украјине да се могу вратити Африци и тамошњим уносним пословима.
И да је Минск прихваћен као база и ново сједиште, као мјера компромиса.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Украјинске снаге су заузеле рушевине антоновског моста са обије стране обале, протјеравши тамошње руске трупе.
Поставља се питање могже ли украјинска војска са својим напреднијим потнонским способностима да ту, из рушевине антоновског моста изгради понтонац, који би био функционалан.
Наравно предуслов је да се заузме Олешки.
Catch me if you can.Buahaha.
https://twitter.com/novayagazeta_eu/...SyOE-vcfg&s=19
https://twitter.com/_surovikin_/stat...28/mediaviewer
Video nije za svakoga. Evakuacija ranjenika iz neke ukrajinske nedodjije. Ne znam cija je strana u pitanju, zao mi ih je ko god da su.
Primjetan je trend video sadržaja koji pokazuju ubistva i te nesreće uglavnom. Na tw se ne može više uć da ne vidim video nekog ubistva . Ispada da se filtrira slika neke normalne djevojke kao potencijalno uznemirujući sadržaj a ubistva i kad se prče neki nesretnici moramo vidjet . Ako nije naredba sa vrha mogli bi makar cdm poštedjet toga pa ko voli ima dje da nadje .
deuscroix
Napisano je da video nije za svakoga, pa zasto ulazis da gledas?
Pise da se desava na ratistu. Sta ocekujes da vidis? To je realnost rata.
Napiši "gore" ili uznemirujući sadržaj.
I nemoj puno gledati taj sadržaj, jer se od njega provjereno dobija PTSD, oni OSINT kanali na Twitteru je jedan pisao da je morao kod psihijatra od predugo godina gledanja tog sadržaja radi informacija i medija. Ne sjećam se jel bješe Oryx onaj što broji ruske gubitke u ratu. Valjda je on pisao ili neko drugi.
Ja sam ga lično dobio od rata u Siriji i horora tamo koji sam pratio online.
Putin standardno najdosadniji lik ikad.
Ništa spektakularno od njegovog govora.
A najavljivaše ga ka istorijski.
Kakva dosada od čovjeka, zubna muka.
Sudan, Mali, Centralna Africka Republika, Sirija, Libija, pa malo Venecuela, malo Sri Lanka, malo Emirati... Sve su to zemlje koje imaju ugovore sa Vagnerom. Kad se obezglavi ta zverka i stavi pod direktnu drzavnu upravu, uticaj u svim tim zemljama od strane Rusije ce biti znatno neposredniji. I to Prigozhin nece moci da sprijeci, ma koliko ga neki mediji isticali kao neko mudo. Ne bio ga ja u njegovoj kozi sad...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja sam spominjao u prvim postovima puča da je možda to i cilj. Jer Rusija bi bez Wagnera izgubila carstvo u Africi. Ovako ako eliminiše Wagner i Prigožina, dobijaju legitimno prisustvo koje mogu povećati na veći broj vojnika i maltene postati nova USA. Barem što se tiče Afrike.
Važno je znati doduše da je Kina mnogo više bacila oko na Afriku nego ijedna druga sila trenutno. Puno ulažu u kredite zemljama tamo. Opraštaju zajmove siromašnim zemljama za infrastrukturu, svašta nešto. Neće Kina pustiti Rusiju.
Izgubio je toliko pripadnika VDV-a u ovom napadu, a sad od sebe pravi heroja kao da je on satjerao Prigožina u ćošak.Sve je medije okrenuo da ga podrže.Ima i ono kad je pravio onu paradu pa je otetu djecu iskoristio da ispadne da ih je spasio to je naravno gore od ovoga no ovo je bilo naočigled svih Rusa.I sad će njegov informacioni balon đe drži Rusiju opet njemu sve u korist.
Ološ teška.Veće ološi nema na svijet.
I mene je trebalo dugo da se oporavim od nekih snimaka. Ali ako udjes na temu "Rat u Ukrajini", i nadjes na video za koji kaze da nije za svakoga, ne ocekujes valjda da vidis kako cvjeta cvijece?
To se desava svaki dan tamo. Ljudi umiru ili postaju invalidi.
Kad neko odje od forumasa navija za unistenje, navija za ovo.
Neko ostaje bez oca, neko bez muza, neko bez sina. Neko ceka da mu se najrodjeniji vrati kuci, a ovaj iz CG uziva. Dno dna.
5d шах.![]()
Ovo sa Putinom dođe, hajde još jednom ako smiješ. A Ruski narod će izjavit, Nemoj me više branit zivota ti.![]()
Ma, ovo je odlicno ishendlovano, obzirom kakav picvajz se mogao desiti. Naravno, na totalno razocarenje zapada se sve ovako okoncalo, a svi znamo sta bi bilo da je svim silama udareno na Vagenra na ruskoj teritoriji. I da su ubili Prigozhina, sta bi postigli? Napravili bi heroja od njega i tek bi se onda mogli ocekivati nemiri u Rusiji. Ovako, zakovana mu je etiketa kriminalca i ostavili su ga jos neko vrijeme.. dok se ne objavi informacija o naglom pogorsanju njegovog zdravlja...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks