Nije 15 nego 12,13
Pa nešto mi Zagarač, meso iz Plane i zaleđena orada ne zvuče kao eksluziva da bi cijena bila veća nego kod pola podgoričkih restorana sličnog tipa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Lovac je točeno 1.7e tako da ne vjerujem da je ispod 2e ovamoNe čini se ni meni preskupo čak je moguće da sam i zaboravio nešto, da pohvalim da smo i dvije ture od kuće dobili...
Ja sam se vodio ovom računicom (očigledno mi je previše dosadno kad ovo radim)
Ćevapi 5e
Popeci 7,8e
Punjene lignje 15
Orada 12
Salate dvije 6
13 točenih nek budu 20e
66e.
Mada sam možda mašio sa ovom ribom. Sad nešto razmišljam.
Last edited by Zuma; 22-06-23 at 11:45.
izbi mi oko ova kobasica.
molim vas da ne radite quote
nothing comes from violence and nothing ever could
@BiTrAtE ,odosmo mi put gore,pa ćemo unutra śeđet ako bude žaropek,a bogomi i gaće kupaće ponijet.
Ne bih reka da je skupojer izađe za 5-oro ako izuzmeš piće po 10€ hrana.
https://g.co/kgs/Lz2iMj
Je li to ova lokacija?
Pozz
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 22-06-23 at 12:47.
Kako se dolazi do tamo uopste?
,,Kutlača" Budva, imali velika očekivanja (obzirom na ime Sase Mišića) ali... razočarenje, Cezar salata bez slanine (hrskave) i soja sosa jednostavno nije to, pljeskavica ispod prosjeka... Ono što može da prođe su gotova jela. Ne bih preporučio.
,,Bar 11" iznad hipermarket a ,,Voli" u industrijskoj zoni Kotora (kod ,,ina" pumpe na kružnom toku) je iznenađujuće pristojan i hrana ukusna. Stali smo da odmorimo od vožnje u koloni. Preporuka.
Testirano porodično u zadnjih nekoliko dana.
Sent from my Motorola 8400
Drugari sta rekoste za restoran Plantaza na Jezero, nisam bio otkad se opet otvorio?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam nikog da tamo ide.
Do tamo prolazis pored Rostiljade, sto ces vise?
Ma svratih na Jezero samo zbog ambijenta, nesto mi je u Rostiljijadu ono katastrofa kako izgleda… Na Jezero isto kao i prije, otprilike to je taman neki omjer cijene i kvaliteta…
Stvarno u rostiljadu je kafancina samo im je hrana brutalna.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Kafančina je "Pod pločom", Roštiljijada je ok skroz, možda previše "sterilno" mjesto sa fenomenalnom hranom.
Roštiljijada nema šmek restorana.
Totalno bezlično mjesto.
I u sred Zete, nemaš riblju čorbu i ribu.
Maxe
ima u mojkovac
nothing comes from violence and nothing ever could
Ljudima koji sa puta gledaju Roštiljijadu zamišljaju da je neka truba pored puta...ko sjede istog časa će da se pozitivno šokne uslugom onda i nevjerovatno dobrom hranom...ako ima imalo domaćinskog u sebi vidjeće namještaj, nevjerovatni kamin i svedenost cjelokupnog ambijenta...ući će u toalet koji je pojam za ugostiteljstvo i td. Elem...bio sam sa familijom prije par dana...svratismo posle mora i zaista lijepo jedosmo i popismo nas cetvoro za malo manje od 30e
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
https://instagram.com/stories/_monte...RlZmRiZGNlZQ==
Jutros lagani doručak u Izlazak. Sve domaće (osim krema).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Zasto restoran mora da ima ribu u ponudi ako je u Zeti?
Ok, razumijem da je nedje ocekivano, jer tu je voda, jezero, riba, krapovi itd, ali nidje se ne pominje da je u pitanju riblji restoran, niti da u meniju ima ribe.
Jasno su ribi rekli, ne hvala, opredijelili se strogo na hranu sa rostilja, dali sebi ime Rostiljada, proculo se za njih po cijeloj drzavi, i po meni licno ne znam sto je tu nejasno.
----------
Inace, prije neki dan, neko mi prica kako je bio tamo i nakon malo cekanja je nasao mjesto, rucao itd.
Cekanje reda ispred tog restorana je uobicajena pojava, nekad je veci, nekad je manji.
Znate li ijedan restoran, osim Rostiljade, dje se redovno reka red, tj dje je to uobicajeno/normalno/ocekivano?
Ja se, iskreno, nesto ne mogah sjetit...
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks