Page 50 of 79 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 1961

Thread: Kosovo i Metohija, opšta diskusija

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Ma ko kaže da ne smiju?
    Joj, kad je Sergej Trifunović ušao u politiku obećavši da će im svima pišati po grobovima.
    Ne vidim da mu fali nešto zbog toga.

Tako i svi ostali.
    Hoćete protiv sistema, pa mazaće vas govnima.
    Šta drugo?
    Samo ne dramite.

Poenta je kao što sam već rekao, protesti na čelu sa glumcima i ekološkim aktivistima, nemaju baš nikakvu perspektivu.
    Čast izuzecima, ali to su uglavnom likovi koji žive u nekom paralelnom univerzumu u odnosu na ostatak Srbije.

Možeš li to sve da povežeš sa ovim tragedijama koje su zadesile Srbiju?
    evo ja ću da ti povežem,sendvičaru:

pi*kousni postavlja ministra obrazovanja.ministar postavlja direktno (jer od ozbiljne države tu nema ništa,samo čista diktatura) direktora škole.direktor uvaljuje polupriučenu pedagoškinju (opet direktno).likušu naravno baš zabolje da i pokuša da radi svoj posao pa pored jednog uspješnog i jednog neuspješnog prebačaja u drugo odjeljenje dečko se jedno jutro ustane,uzme od oca cz p75 i pobije pola škole.

ne pada vlada,ne otpušta se ni taj ministar,ne otpušta se ni direktor škole,čak ni ta pedagoškinja nego pi*kousni izlazi sa spiskovima.jel ti sad jasno,sendvičaru?

2. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

A dje si ti na sportskom podforumu?
    Ćutimo? A?
    Tamo se lova pravila ovih dana.
    Na onom što zaobilaziš a tiče se nauke baj d vej činjenica.

Naučno dokazana činjenica jes da je kolaborant najveća ološ na svijet.
    To su četnici i tako ti.
    Kičme bez.Što bi Danilo Kiš reka - "Ne volim ljude koji se izvlače iz svega kao kišne gliste.Bez ožiljka i bez ogrebotine."

A rekao je još nešto mnogo bitno.

"Nacionalizam je, pre svega, paranoja. Kolektivna i pojedinačna paranoja. Kao kolektivna paranoja, ona je posledica zavisti i straha, a iznad svega posledica gubljenja individualne svesti; te prema tome, kolektivna paranoja i nije ništa drugo do zbir individualnih paranoja doveden do paroksizma. Ako pojedinac, u okviru društvenog projekta, nije u stanju da se "izrazi", ili zato što mu taj društveni projekt ne ide na ruku, ne stimuliše ga kao individuu, ili ga sprečava kao individuu, što će reći ne daje mu da dođe do svog entiteta, on je primoran da svoj entitet traži izvan identiteta i izvan tzv. društvene strukture."

I stvarno me ne zanima đe se pare vrte zanima me samo jedno da potpuno besplatno iz čistog zadovoljstva isprozivam fašiste.
    A takve ko mene slični nazivaju stranim plaćenicima i to a ne kapiraju kad neko iz čistog zadovoljstva uđe u borbu sa Hebenim nacionalistima i sličnim go*narijama njih nijedna valuta na svijet platiti ne može pa prevashodno valutu ne mogu promjeniti.
    Kad je nekome antifašizam vertikala taj je spreman potpuno bez groša jednog da fašistima kompletno s*ebe koncept.

Enivej.

Znaš ti ko su ova dvojica ali što bi Danilo Kiš reka...
    Last edited by Bluemoon; 15-06-23 at 23:52.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ako nemaju ništa pametno da kažu, onda bolje da ćute ko i svi normalni ljudi koji zanijeme pred ovakvim tragedijama.

A nemaju ništa pametno reći, jer te stvari su uglavnom neobjašnjive i nerazumljive.

Na žalost, dešavaju se i u društvima koje bi civilzacijski mogli smjestiti mnogo višlje od Srbije.

I ne znam gdje je to pala vlast zbog toga.
    Zato što se svuda izbjegava politizacija takvih tragedija.

Na žalost, liči da se u Srbiji baš to dešava.
    Već neki i zaboravljaju protiv čega su krenuli u protest, pa razmišljaju o radikalizaciji.
    Čuj, glumci digli glas protiv monstruma. Kave hrabre i moralne vertikale.
    A neko slavi monstrume ili šta?

Ove stvari se u Srbiju nisu dešavale dok sektaši nisu došli na vlast i zajahali, simple as that.
    To što ti braniš vlast, kao nisu oni krivi za to što su 2 tioa odlučili da pobiju masu ljudi okači mačku o rep.
    Jesu, krivi su jer su dozvolili nakaradni sistem nepotizma, partitokratije, korupcije.
    Jesu, krivi su jer svakakvim prosipačima zla od medija su dali nacionalnu frekvenciju.
    Dje vam djeca gledaju nekakve poluproizvode, polusvijet od ljudi, od raznih kurvi, sponzoruša, kriminalaca, kriminalaca u pokušaju na nacionalnoj frekvenciji.
    Kriminalce u upravama sportskih društava.
    Jedan Belivuk je mljeo ljude u prostorijama FKP, a ovaj bolesnik žvalavi izlazio u javnost sa slikama i snimcima takvih i sličnih dogadjaja.
    Jesu, krivi su jer su jasno i glasno stavili do znanja da mogu svakakvi mediokriteti da se pitaju i budu glavni, samo ako imaju člansku kartu sekte.
    Jesu, krivi su jer jedan kristijan golubović ulazi u učionicu i drži čas, snima nekakve reklame.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ove stvari se u Srbiju nisu dešavale dok sektaši nisu došli na vlast i zajahali, simple as that.
    Simple as that?

To je simple, taman kao i tragediju na Cetinju objasniti političkim promjenama u CG.
    Te stvari se u vrijeme DPS-a nisu dešavale.
    Jesi li tako razmišljao?

Da sad ne pominjemo sva masovna ubistva u SAD, Norveškoj, Njemačkoj....Samo nisam čuo da se u Sjevernoj Koreji to dešavalo. Možda i jeste.

Meni su moja djeca preča od svake vlasti i politike. Nema vlasti koje ne bih "prodao i izdao"" zarad bezbjednosti moje djece, jer me to brine najviše na svijetu.
    Hoću da slušam o tome.
    Hoću rješenja, hoću preventivu, hoću lijek.
    Neću da slušam gluposti i prazne priče, jer iz elementarne logike i analogije zaključujem da je problem mnogo dublji i širi od politike, sistema i vlasti u nekoj zemlji.

Moja djecu niti zanima politika, niti gledaju televiziju, niti rijalitije na nacionalnoj frekvenciji, a još manje čitaju novine...Mislim da sve to danas rade samo sredovječni i stariji ljudi.
    99% sadržaja koji oni konzumiraju dolazi sa bespuća interneta, uglavnom preko mobilnih telefona.

Pričamo o Kristijanu Goluboviću u školi?
    Pa Kristijan Golubović im je dostupan na TikToku svaki dan. I ne samo Kristijan, već masa većih debila i debilki koji tamo nešto snimaju. Tipa Ja Morant mlati pištoljem ili Dragan Bjelogrlić nabada Gagu Antonijevića. To će tamo vidjeti, a ne na televiziji. A to je sve još jako benigno, kakvog odvratnog i mračnog sadržaja ima.

I ti meni pričaš o nacionalnim frekvencijama, kao da "riblju kost" još uvijek imaš na krovu.

Tako da mani me gluposti i praznih priča i ne pominji šta moja djeca gledaju, jer ne znaš ni šta tvoja gledaju.

Ne igraj se sa takvim stvarima i ne objašnjavaj mi ih simple, jer nema ništa simple kad neki lik uzme pušku i nekom pobije porodicu.

Svako normalan će protestovati protiv nasilja.
    Ali hoću da čujem nešto pametno na tim protestima. Neka rješenja, konkretne zahtijeve...
    A ne prazne floskule, tipa izadje glumac Marić i kaže "Srbija treba da bude zemlja ljubavi i empatije...tražimo smjene u RRA..." .
    Jao, kako je to mudro, odmah se osjećam bezbjednije...

To što ti braniš vlast, kao nisu oni krivi za to što su 2 tioa odlučili da pobiju masu ljudi okači mačku o rep.
    Jesu, krivi su jer su dozvolili nakaradni sistem nepotizma, partitokratije, korupcije.
    Jesu, krivi su jer svakakvim prosipačima zla od medija su dali nacionalnu frekvenciju.
    Dje vam djeca gledaju nekakve poluproizvode, polusvijet od ljudi, od raznih kurvi, sponzoruša, kriminalaca, kriminalaca u pokušaju na nacionalnoj frekvenciji.
    Kriminalce u upravama sportskih društava.
    Jedan Belivuk je mljeo ljude u prostorijama FKP, a ovaj bolesnik žvalavi izlazio u javnost sa slikama i snimcima takvih i sličnih dogadjaja.
    Jesu, krivi su jer su jasno i glasno stavili do znanja da mogu svakakvi mediokriteti da se pitaju i budu glavni, samo ako imaju člansku kartu sekte.
    Jesu, krivi su jer jedan kristijan golubović ulazi u učionicu i drži čas, snima nekakve reklame.[/QUOTE]

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    ...zanima me samo jedno da potpuno besplatno iz čistog zadovoljstva isprozivam fašiste.
    Kad je nekome antifašizam vertikala taj je spreman potpuno bez groša jednog da fašistima kompletno s*ebe koncept.
    Pušku u ruke mlada partizanko.
    Paradni antifašizam nikog ne dojmi.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Paradni veli.Buahahah.
    Ajde gledaj da ne prosipaš "viceve" jer za duhovitost treba imati prije svega dara a kad se isti nema ispadne ne duhovito no očajno.Puškaranje veli.

Bez ijednog ispaljenog metka se fašizuje društvo a to je kad se ološ useli u prosvjetu,nauku i kulturu.I reverzibilno je stoga tako.
    Više je zla Srbiji nanio krug u SANU devedesetih kad ih je jedan psihopata uzeo pod svoje no svi meci ispaljeni - meci su samo refleksija bili i mnogo toga užasa kao tamna mrlja na jednu takvu zemlju.Tako da što su ti svi ovdje odreda rekli ti znaš no eto praviš se da ne znaš.Više je Tanjug nanio svojom propagandnom mašinerijom kad ga je isti preuzeo.
    A što se tiče Vučićeve pretorijanske garde to jeste - to se tiče sistema bezbjednosti jedne zemlje pa još veliš ne znam ko je taj.Što je taj zanimljiv a već u sljedećem zboriš kako se osjećati sigurno u nekoj zemlji.

Pa eto da postavim i to.

https://nova.rs/vesti/hronika/vreme-...mandant-kobri/

Samo jedan kriterijum je tu ne obrazovani kadar i moralna gromada no baš naprotiv govedo koje je spremno da mu se stavi ular i služi samo onome što mu Vučić reče.Srbiju je urnisao od kad je došao na vlast bez ijednog ispaljenog metka.

A ima jedan ispaljen kada se u Srbiji zadnja nada ugasila nakon masovnih protesta i promjena upucan je premijer i reformator Đinđić.Nećemo stoga u igre francuske sobarice suština problema je sasvim poznata ko ima imalo intelekta samo da mu se perfidno na isti ne udara i to golim primitivnim pokušajima.
    Puška se uzima kad ti neko upadne u zemlju i hoće da ti pobije familiju, onda se puška u ruke uzima.A to je rat i to je ono zlu ne trebalo nikome.
    Jer rat se prvo u te krugove prodanih intelektualaca šematski planira a onda se obije o glavu običnim ljudima pa mi ne izigravaj duhovitost sa puškama na temu.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

A što se tiče Vučićeve pretorijanske garde to jeste - to se tiče sistema bezbjednosti jedne zemlje pa još veliš ne znam ko je taj.Što je taj zanimljiv a već u sljedećem zboriš kako se osjećati sigurno u nekoj zemlji.

Pa eto da postavim i to.

https://nova.rs/vesti/hronika/vreme-...mandant-kobri/

Samo jedan kriterijum je tu ne obrazovani kadar i moralna gromada no baš naprotiv govedo koje je spremno da mu se stavi ular i služi samo onome što mu Vučić reče.
    A no što bi trebao raditi komandant specijalne vojne jedinice?
    Izaći na proteste protiv Vučića?

Kobre obezbjedjuju predsjednika Srbije, još od vremena Tadića.

Ja i dalje nemam pojma ko je taj, niti što je tebi zanimljiv komandant "Kobri".

Jesi li tako uznemirena bila i dok ti je direktor policije bio onaj što je sjeko uši po Bukovici?

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Još od vremena Tadića.Vidiš kako znaš.

A kako ti mjenjaš teze to je za Oskara ali samo u slučaju da ti je sagovornik baš naivna budala pali.
    U tekstu koji je Vreme objavilo je sasvim jasno šta znači ovo oko "kriterijuma" i takvim kapacitetima se mogu prodavati priče i sa njima se upravljati dok se oni sa malo jačim biografijama preraspoređuju na mjesta đe mogu uticati koliko nikoliko.
    Ako je tebi sasvim normalno da funkcija predsjednika koja po definiciji je ništa do obični službenik koji ima ograničena ovlašćena pi*a po svim segmentima od vojske,preko policije - do ključno prosvjete,nauke,medija vidiš ono ipak nije u svijetu đe nema autokratije.

I ajde i ovo sve je bilo previše crtanja posebno nekome ko sve to savršeno zna.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

kad god ga neko poklopi činjenicama vezanim za zla koja sns radi gradjanima Srbije on napiše 'a što je radio dps' al dobro odajem mu priznanje, sns je ponosan na to kako ih zastupa

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Još od vremena Tadića.Vidiš kako znaš.

A kako ti mjenjaš teze to je za Oskara ali samo u slučaju da ti je sagovornik baš naivna budala pali.
    U tekstu koji je Vreme objavilo je sasvim jasno šta znači ovo oko "kriterijuma" i takvim kapacitetima se mogu prodavati priče i sa njima se upravljati dok se oni sa malo jačim biografijama preraspoređuju na mjesta đe mogu uticati koliko nikoliko.
    Ako je tebi sasvim normalno da funkcija predsjednika koja po definiciji je ništa do obični službenik koji ima ograničena ovlašćena pi*a po svim segmentima od vojske,preko policije - do ključno prosvjete,nauke,medija vidiš ono ipak nije u svijetu đe nema autokratije.

I ajde i ovo sve je bilo previše crtanja posebno nekome ko sve to savršeno zna.
    Jesi li to zabrinuta za Vučićevu bezbjednost kad te toliko brine kadriranje u Kobrama?

Možda previše visiš na temi Rat u Ukrajini.
    Last edited by Massaro; 16-06-23 at 13:44.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Rekoh kome ne ide duhovitost izgleda ovako - baš ovako kako si napisa'.

Inače zašto sam ja zabrinuta to nije tvoja rabota pa vidi kako da me zaobiđeš sa ovim perfidnostima dosta ih je bilo u par tvojih postova.Prelaziš onu granicu koja se u civilizaciji zove pristojnost tako da nagađuj,pretpostavljaj,konstruiši ko i do sad.
    Nema se što ni oduzeti ni dotati onome tekstu što je Vreme objavilo na konto teme a poznato je da ti prebacuješ na druge teme čim si kratak sa argumentima.

Govori o tebi,ne o drugima.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Rekoh kome ne ide duhovitost izgleda ovako - baš ovako kako si napisa'.

Inače zašto sam ja zabrinuta to nije tvoja rabota pa vidi kako da me zaobiđeš sa ovim perfidnostima dosta ih je bilo u par tvojih postova.Prelaziš onu granicu koja se u civilizaciji zove pristojnost tako da nagađuj,pretpostavljaj,konstruiši ko i do sad.
    Nema se što ni oduzeti ni dotati onome tekstu što je Vreme objavilo na konto teme a poznato je da ti prebacuješ na druge teme čim si kratak sa argumentima.

Govori o tebi,ne o drugima.
    Ja sam bio dojma da se bogznkakva priča krije iza tog imenovanja novog šefa Kobri, s obzirom koliko si na njoj insistirala.

A ono, postavljen ovaj, a trebo je onaj, iako je onaj po izvorima novinara mnogo kompetentniji od ovog.

Znam ko su i šta su Kobre, ali nemam pojma ni ko je ovaj, ni ko je onaj.

Valjda Vučić zna ko mu više odgovara kao šef jedinice koja ga neposredno štiti. Njemu o glavu, ako je kardinalno pogrešio.

Djindjić je recimo takvu grešku skupo platio.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Drži se teme to je sve.Tema je Kosovo i što on povlači istu na temi dok su masovni protesti u Beograd.
    Novinar Davor Lukač je objavio tekst vezano za ovo spuštanje kriterijuma i ubacivanje ljudi u specijalne jedinice koji su tog profila i jednog samo jednog kriterijima a takvi izvršavaju naređenje jednog čovjeka bez obzira na svoju profesiju i etiku prije svega.Vojska i Policija je prije svega u službi države i njenih građana ali ne i u društvima gdje neki moron poput Vučića preuzme uzde u svoje ruke.Demantuj ako ti basta samo ne podmeći mijenjajući teze i konstruisati sagovorniku neke konstrukcije iz svoje glave da bi ga diskvalifikova' udarcima ispod pojasa.

Elem.

Evo još jedan podatak u martu na stranicama istih novina i istog novinara.

"Nedavno je “vrhovni komandant” najavio povećanje broja specijalaca Vojske Srbije sa 1.500 na 5.000, i to sa početnim platama od 2.000 eura.Toliko specijalaca nije bilo ni u bivšoj JNA, a SFRJ je imala 23 miliona stanovnika."

Tako da ne prebacuj temu na Ukrajinu, Crnu Goru (više nije ista država ako ima ko da te obavjesti pošto to nikako da skontaš izgleda) ili na Aboridžine šta god.
    Dakle.Ako je vrhovna komanda odnosno ako je ova brojka nečija pretorijanska garda on može da čini što poželi u državi.
    U takvoj atmosferi biti opozicija je gotovo neizvodljivo.Pluralizam je misaona imenica.

Da dodam.Nažalost.Srbije i njenih građana.

I na kraju.

Može biti da ovi protesti iz svega navedenog će biti prosuta energija u tom dijelu smo saglasni no razlika između mojega i tvojega viđenja je što ja to Srbiji ne želim a ti se isti sprdaš sa ljudima koji su u tom paklu represivnom digli glas.
    Pri tom ne mislim na Bjelogrlića jer mi je sam antipatičan mislim na običnog građanina Srbije kome je svega više dosta.
    Last edited by Bluemoon; 16-06-23 at 14:48.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Колеге и колегинице тема је Косово и Метохија или Косово како ко воли.
    Модератор/Администратор би могао да пребаци постове који нисз битни за ову тему на тему Србија.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Drži se teme to je sve.Tema je Srbija.
    Tema je u stvari Kosovo i Metohija.
    Ali dobro...to je isto.

Novinar Davor Lukač je objavio tekst vezano za ovo spuštanje kriterijuma i ubacivanje ljudi u specijalne jedinice koji su tog profila i jednog samo jednog kriterijima
    Ja to nisam pročitao. Molim citiraj.

Elem.
    još jedan podatak u martu na stranicama istih novina i istog novinara.

"Nedavno je “vrhovni komandant” najavio povećanje broja specijalaca Vojske Srbije sa 1.500 na 5.000, i to sa početnim platama od 2.000 eura.Toliko specijalaca nije bilo ni u bivšoj JNA, a SFRJ je imala 23 miliona stanovnika."

Tako da ne prebacuj temu na Ukrajinu, Crnu Goru (više nije ista država ako ima ko da te obavjesti pošto to nikako da skontaš izgleda) ili na Aboridžine šta god.
    Dakle.Ako je vrhovna komanda odnosno ako je ova brojka nečija pretorijanska garda on može da čini što poželi u državi.
    U takvoj atmosferi biti opozicija je gotovo neizvodljivo.Pluralizam je misaona imenica.

Da dodam.Nažalost.Srbije i njenih građana.
    Hoćeš reći da Vučiću treba 5000 specijalaca da ga brane od opozicije i njenih pristalica?

Moguće je da i ove avione, helikoptere i PVO sisteme nabavlja, da ga lično brane ako glumci i ekolozi napadnu dronovima.

I na kraju.

Može biti da ovi protesti iz svega navedenog će biti prosuta energija u tom dijelu smo saglasni no razlika između mojega i tvojega viđenja je što ja to Srbiji ne želim a ti se isti sprdaš sa ljudima koji su u tom paklu represivnom digli glas.
    Pri tom ne mislim na Bjelogrlića jer mi je sam antipatičan mislim na običnog građanina Srbije kome je svega više dosta.
    Kako izmjeriti šta misli većina običnih gradjana Srbije?
    Last edited by Massaro; 16-06-23 at 15:05.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Колеге и колегинице тема је Косово и Метохија или Косово како ко воли.
    Модератор/Администратор би могао да пребаци постове који нисз битни за ову тему на тему Србија.
    A Kobre nemaju veze sa Kosovom?
    Evo nešto od prije.
    "Pripadnici odreda vojne policije specijalne namene Kobre izrazili su spremnost da budi angažovani na Kosovu i Metohiji i to njih 99 odsto.Ta jedinica odgovorna je za protivteroristička dejstva, zaštitu i specijalne operacije. Ona je direktno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije." iz smeća od uradka B92 koje je prije bilo normalno glasilo dok nije na isto kao na Politiku ovaj iz Beograda stavio šapu.

Nego.

Massaro zna se kakav profil političara geometrijskom progesijom povećava lično obezbjeđenje.Antiteroristička jedinica je kad ti neko državu napadne kad remeti mir i kroz sajber atakove.
    Jel ti kapiraš da je neki nn Marko iz Beograda koji plaća porez,ajtijovac neki,ili moler neki građanin Srbije bitniji od Vučića a da je obojici isti samo službenik.

Kad neko zaokruži nekoga na izborima ne zaokruži ga da mu bude vladar no da mu bude službenik.

Pojmove si ti pobrka' i u tome je sva tragedija.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Da tema je Kosovo ispravih u postu što je ujedno i tema upravo ovo.
    Nisu ni Srbi na Kosovu više tolike budale da ne vide kako radi Vučićeva garda.

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

https://m.cdm.me/svijet/region/napad...ena-mu-kamera/

Sta je sa ovim Srbima, prvo hapse "policajce" Kosova na teritoriji Kosova, sad ovo. Opet se trude da izazovu rat. Bolio bi me penis da je to nedje daleko od nas, ali kako nas je bog kaznio da budemo komsije sa njima onda smo prinudjeni da pratimo ova sranja

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Last edited by Tripleta; 16-06-23 at 18:33.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Ju, bre, strašno šta se radi. Da reaguje međunarodna zajednica hitno!
    Riječ nisi rekao za ubijanje nealbanskih civila, za rušenje spomenika, crkava, manastira itd od strane šiptarskih terorista, a sad roniš krokodilske suze zato što je neki novinar malo nalupan.
    Da ne pominjem što zdušno podržavaš ubistvo Duška Jovanovića, kad smo već kod novinara...
    Nego, dobro, shvatam da to ispoljavanje anti srpstva tako ide kad znaš da ti je neki predak bio gladan, a nije imao ništa za večeru u kuću...

21. The Following 2 Users Say Thank You to Laik For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Slatko se ismijah sta mi sve stavi na grbacu

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Jel ti kapiraš da je neki nn Marko iz Beograda koji plaća porez,ajtijovac neki,ili moler neki građanin Srbije bitniji od Vučića a da je obojici isti samo službenik.

Kad neko zaokruži nekoga na izborima ne zaokruži ga da mu bude vladar no da mu bude službenik.

Pojmove si ti pobrka' i u tome je sva tragedija.
    Pobrkala si ti svijet u kojem živiš.
    U tom koji zamisljas nikad nisi i nikad neces zivjeti.
    Mozda u Luksemburg da odes molerisati.
    Last edited by Massaro; 16-06-23 at 19:36.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Pobrkala si ti svijet u kojem živiš.
    U tom koji zamisljas nikad nisi i nikad neces zivjeti.
    Mozda u Luksemburg da odes molerisati.
    Karikiraš a sve u pokušaju da odbraniš neodbranivo odnosno Vučićevo ponašanje bahato.Ti bi da nešto što je nenormalno predstaviš ispravnim.
    Nije vojska igračka predsjednika po zakonu ne Luksemburga nego Srbije a on se tako ponaša prema istoj otkad je došao na vlast i koristi je u svoje lične promocije.Ne može predsjednik biti po zakonima Srbije vrhovni komandant no otkad je on došao sve može pa i da Vulin zauzme mjesto koje je zauzeo.Aj sad reci ne znam ko je taj i kakve su mu kvalifikacije ko za prethodnoga.

Jeste tema je Kosovo i glede teme kako isto zloupotrebljava jedan drama kvin bez ijednog kvaliteta kada mu zatreba.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Karikiraš a sve u pokušaju da odbraniš neodbranivo odnosno Vučićevo ponašanje bahato.Ti bi da nešto što je nenormalno predstaviš ispravnim.
    Nije vojska igračka predsjednika po zakonu ne Luksemburga nego Srbije a on se tako ponaša prema istoj otkad je došao na vlast i koristi je u svoje lične promocije.Ne može predsjednik biti po zakonima Srbije vrhovni komandant no otkad je on došao sve može pa i da Vulin zauzme mjesto koje je zauzeo.Aj sad reci ne znam ko je taj i kakve su mu kvalifikacije ko za prethodnoga.
    Nadležnost Član 112 Ustava R.Srbije

Predsednik Republike:
    1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,
    2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,
    3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,
    4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom,
    5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade,
    6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,
    7. daje pomilovanja i odlikovanja,
    8. vrši i druge poslove određene Ustavom.
    Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Najs Traj.

"Šef države, partije i vrhovni komandant.
    Pojam oružane snage, koji Vučić koristi u izjavama, u bivšoj SFRJ odnosio se na JNA - Teritorijalnu odbranu i policiju. Srbija teritorijalnu odbranu nema, a upotreba policije, posebno njenih specijalnih jedinica regulisana je Zakonom o policiji i nigde se ne pominje "vrhovni komandant"."

https://www.vreme.com/vreme/sef-drza...vni-komandant/

Pa dalje.

"Dakle, Vučić kao predsednik Srbije ne može ništa da naredi bilo kom ministru, sve mora da ide preko premijerke Ane Brnabić, kao što ni ministar odbrane ne može da izda naređenje načelniku Generalštaba bez saglasnosti predsednika Republike.

Ali, kako je u Srbiji i njenoj vojsci lanac komandovanja poremećen od dolaska Vučića na vlast – može sve."

Do parodije.

"Pitanjima nije kraj. Hoće li se možda za Vučića sašiti posebna uniforma "vrhovnog komandanta"… Istina, Tadić nikad nije obukao vojnu uniformu, Nikolić je to učinio samo jednom, i više nije, zbog podsmeha javnosti, ali sada su nova vremena i pravila… A ako se vratimo malo u prošlost, zar ne bi tragikomično zvučalo da je svojevremeno Zoran Lilić, na funkciji predsednika SRJ, izjavio, kojim čudom: "Ja kao vrhovni komandant oružanih snaga…" Ili Vojislav Koštunica?"

Dakle.

Moler ako oće da bude u specijalne snage sa osnovnom školom i dobije platu ka' u Luxemburg sve što treba jeste da bude spreman samo jedno da svašto čini za Vučića.

Sistem vrijednosti, škola, kvalifikacija sve i sve se svodi na jedno koliko si odan SNS-u i njegovom predsjedniku.U suprotnom neka je tebi biografija kao vojnom licu a zavidnom nivou ideš u preraspodjelu đe nemaš uticaja.Isto je sa prosvjetom, etc etc.

A sad na temu dovoljno je da izigravaš budalu na Kosovskoj granici ka kakva Kobra i slično.Sve je obesmislio ali ima i dalje onih koji ga brane.
    Last edited by Bluemoon; 17-06-23 at 14:08.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Сваки дан ново срање.
    Након напада на косовске новинаре, нове невине жртве, изгледа да су малољетног брата и сестру измалтретирали косовски полицајци, брат задобио лакше тјелесне повреде.
    Србија мора предати косовске полицајце, Кури мора повући РОСУ са сјевера, нема другог начина да се ово смири.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 50 of 79 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)