PG-NK-Lipci-Debeli Brijeg
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Hoće sigurno, po onom sjajnom putu i asfaltu
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Preporuka za dobrog majstora u Bar koji ne odlaze danas sutra nego se dogovoris i odmah krene da radi i sat dva gotovo?
Treba mi se promene diskovi i plocice.
Druze imas ih masu,al kod svih čekas tj moras da zakazes.
Imas auto kucu Šćekic,Autobaneb,Mladen Vukmanovic,Kojo.... Zoves pitas i dogovoris se.
Imas jos masu njih koji rade i zavisi koji je auto u pitanju.
Al uglavnom tesko ces to izvesti da poneses u 9,da ti bude u 11 gotovo.
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Jesu li BMW-ovi dizel motori tolko smece(a i ovi xdrive) da se jedino oni vrte po oglasima kod nas a i u srb/hr? Pokusavam evo mjesec dana da nadjem solidan E90 330i i nemam nikakve srece u tome, imate li koga da znate da prodaje?
Ja sam jurio i odustao od e90 serije...jednostavno platit auto iz te klase star 15-16 godina 11k eura mi je previse.
Skupi su i u njemacku ako ista valjaju, ove odje ne treba ni gledat.Svaki je razgazen i cipovan za 40 eura.
Pogotovo primjerci od 4-5k eura...A rekao sam sebi ako ga budem kupovao mora biti ful sto se tice opreme, i apoteka odrzavan.
sto se tice manjih motora, tj 2000 kubika, odrzavanje im je skoro isto...Jer i dizel i benzin znaju bit skupi i imaju boljke...
Dizel mozda i bolje ide i manje trosi.
Na kraju sam odustao, jer za tebe pare kupujem Volva 2015 (jes da je vise Ford nego volvo, ali je opet mladji dosta)
vrtio se skoro na mobile de crni 330i sa AC Shnitzer kitom, ali isto mu ga seljacki dodju ti branici![]()
Last edited by Laz; 12-06-23 at 00:25.
Mislim da ko se iscima da nadje po Njemackoj moze cupnuti neki dobar primjerak(prije facelifta) za 7-8k. N52 je meni vrhunac BMW-ovih motora. Imao sam priliku da vozim i N52 i N54(na 335i) i jes da N54 bukv leti po putu al se ne isplati za obicnog smrtnika.
Na kraju cu vjv otici na neki A6 sto me nenormalno smara jer pored E90 mozda bi se usudio da uzmem neki E46 330i ali oni su EURO3 standard pa se ne mogu uvesti.
320 modeli su mi smece, pogotovo ovo sto sam imao priliku u CG da vidim, sporiji a isto trose kao 3.0, mozda cu spustiti granicu da trazim neki manje sredjen 328i pa da sredjujem ja al od toga ljeba nema.
Prije 5 godina sam uzeo da sredjujem 528i E39.
Bio je M paket spolja i unutra.
Jedan EURO nisam uložio u estetiku.
Sve u mehaniku.
Auto nije bio udaren, i nisam stavljao tjunerske djelove ili felge.
U BMW krugovima sam bio "brat", pa su me djelovi često koštali duplo manje nego druge.
Epilog: Nakon uloženih 4000€ (bez cijene kupovine auta) prestao sam da zapisujem.
Mislim da je pojeo 7000€ s cijenom auta. U doba kad je "obični" na oglasima bio da se bira 1000-1500€.
Inače sam M5 E39 prodao za slične pare prije 12 godina (Danas košta 30K)
Zaključak izvedite sami.
Njemcima je TUV strog, tako da je kupovina od disciplinovanog Njemca koji finkcioniše "po knjizi" džekpot.
Nedavno, kupio sam na nevidjeno 40 godina star BMW motocikl, od pravog Njemca. Rekao mi je "samo zamjeni akumulator i ulje".
Motor stigao, stvarno je sve bilo kako je rekao, upalio je za sekund, brutalno očuvan, ništa zamazano.
Last edited by cvxcomputers; 12-06-23 at 08:58.
Kolege,precesljah forum vezano za zatamnjivanje stakala...moram zadnja da zatamnim zbog djeteta...
Skontao sam da idem na 50-70%. Bitna je i UV zastita.
Lavi glass ili neko drugi?
Sent from my S22+ using Tapatalk
Lavi glass.
Instagram: zatamnivanje auta pg bp
Broj: 063 222 070
Preporuka
But if you never try, you'll never know..
Dok je radio u bp folije, imalo je musterija gdje mu zadnji grijac stakla pokida skalpelom kad folije lijepi, moze i to al oprezno.... Pg je vece pa i procenat reklamacija veci![]()
Meni da je radio kupio bi novo zadnje staklo jer ide u gps/radio antena i daljinsko od kljuca preko istog stakla
Da sam kojim slucajem majstor, jedva bih ceka da mi dodju ovi sto bi odma da im se radi, moze, redovna cijena x3, pa ako ti se isplati skidam kola sa dizalice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Momak pita može li se dogovoriti sa majstorom termin a ne da ostavi auto pa kad ga vidi.
A dje to ima da ostavis auto pa kad ga vidis, to moze ako si drug sa majstorom pa nema kad da ga radi. A da to rade musterijama ne vjerujem
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks