Page 78 of 127 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,926 to 1,950 of 3153

Thread: Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

DPS da podrži DemUra i manjine 42
    Ovo me bas lijepo nasmijalo.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

2. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Zahvaliti se DPS-u a URA nije sa kim nije ratovala a sa demokratama u prve frontovske linije.A što bi ono kad su Bečiću prijetili na neki najgori mogući primitivluk?To ništa ne važi se.

No biće da im je DPS svašta napakova' a sa istim onomad srušiše "istorijsku vladu."

Elita boktemazo.Za njih je i onaj Pipun gospodin dobro ih je u skupštini opisao a istoga ja ne mogu podnijeti da bilo gdje dođe na bilo kakvo mjesto no licimURAši su mi još grđi baš zato što očekuješ nešto od nekoga.
    Last edited by Bluemoon; 12-06-23 at 21:28.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ja nzm zašto je baš toliko nezadovoljstvo rezultatima izbora.
    Ajde, malo je gorak ukus što Preokret nije preša' cenzus, a Joko Tinjalica jes', i malo što ES nije ima' par procenata više.
    Ali ogroman uspjeh ovih izbora je to ono o čemu smo sanjali godinama, pa bilo i nezamislivo do prine godinu dana, a to je da DPS i DF nemaju 50%, sad nemaju ni blizu toga, nekih 37-38%, što je ogroman uspjeh
    Forever young, i want to be forever young

5. The Following 7 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Jedino je problem URAšima što nisu više tas na vagama nekim ko onaj iz Pozitivne Pajović pa i dalje guraju priču ko da su Prometeji neki.
    Sa sve Abazdom.

Goreg političara ne pamti CG scena.
    Ali teško je to nekima priznat što jes jes.

7. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Zar se URA nije rasula na dva dijela jos prije neki mjesec kad ih je pola preslo u PES? Onomad kad je Dritan prvo poceo sa optuzbama na racun Spajica i PES-a? Ne bi me cudilo da su sinoc slavili sto su to malo % uspjeli da im skinu, svakako su dokazali da im je strucni kadar ravan 0 i ne vidim sto bi to Dritan vodio neki bezbjednosni sektor, dokazao je da je nesposoban te ako oce neko ministarstvo treba mu dati ministarstvo kulture, to je zasrano da ne moze vise od trenutnog.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Sto je bilo ovoliko apstinenata? DF vise ne placa, DPS vise ne placa, Spajke je poprilicno izblamiran moze se pricati da mu je sve napakovano ali ima dosta ljudi koji ce povjerovati u price,Abazd je idiot populisticki trebalo je samo godinu dana da se to utvrdi, ostali nisu vrijedni pomena ne znam sto je cudno, na sledece izbore ce izlaznost jos grdja da bude
    Last edited by goldfinger; 12-06-23 at 22:27.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

10. The Following 2 Users Say Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ja nzm zašto je baš toliko nezadovoljstvo rezultatima izbora.
    Ajde, malo je gorak ukus što Preokret nije preša' cenzus, a Joko Tinjalica jes', i malo što ES nije ima' par procenata više.
    Ali ogroman uspjeh ovih izbora je to ono o čemu smo sanjali godinama, pa bilo i nezamislivo do prine godinu dana, a to je da DPS i DF nemaju 50%, sad nemaju ni blizu toga, nekih 37-38%, što je ogroman uspjeh
    Да знаш да и јесте успјех него смо изгледа похлепни па хоћемо и више него је могуће. Тј очекујемо и више него што је овај народ способан у овом тренутку.

Дпс/Дф су у ауту, овај распад се чекао толико година а добили смо га у року од 3 године. Добро је ово све , иде како треба.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,608
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Kakvi će potezi PESa biti u procesu sastavljanja vlade odrediće njihovu sudbinu. Okolnosti i stanje konfuzije u proteklih par godina im je pogodovalo, ali sada će morati da se odrede.

Imaju nekoliko opcija na stolu.

Jedna, ona koja im produžava status "kvo", je da zatraže podršku za manjinsku vladu. Mislim da nema nekog entuzijazma za još jedan eksperiment ni kod DPS-a, ni kod DNP/NSD, a veliko je pitanje i kod ostalih (o biračima da ne pričam).

Druga opcija je da idu u pro-srpsku koaliciju sa NSD i DNP i da konačno vidimo na ministarskim pozicijama Kneževića, Mandića, Vučurovića i ostalu kompaniju. Vjerujem da većina funkcionera PES-a ne bi imala ništa protiv toga, ali građanska i evropska fasada onda definitivno pada u vodu.

Treća opcija je koalicija sa DPS, koja bi vrlo vjerovatno izazvala cijepanje i propast partije.

Vrlo bitna stvar, koja u čitavoj priči može da bude džoker element - u međuvremenu Abazović nastavlja da bude za volanom i, sa velikim polugama moći i agendom, njegov potencijal za destabilizaciju može biti veoma opasan. Eventualno hapšenje Spajića i ili dovoljna diskreditacija, koja bi za epilog imala situaciju u kojoj on ne može da bude mandatar (ili da Milatović ima dovoljnu podlogu da ga ne proglasi) može opredijeliti stvar da ode u raznim smjerovima. Ne treba zaboraviti ni faktor Srbije, koja de facto direktno upravlja sa nekoliko političkih i parapolitičkih subjekata. Takođe, rezultat na izborima daje za pravo Milatoviću da preuzme kontrolu nad partijom (kao kandidat za predsjednika, uzeo je 98 hiljada glasova u prvom krugu, dok je Spajić u koaliciji, sa njim na čelu, uzeo 20-25 hiljada glasova manje), ako procijeni da je oportuno, tako da se ne bih iznenadio ni nekoj imploziji Pokreta Evropa sad.

Bilo kako bilo, politčka scena ide konačno ka čišćenju i katarzi. Vrijeme lova u mutnom koje je izrodilo URU, Demokrate, PES i slične se, vjerujem, ubrzano bliži kraju.
    Milatović koji u bukvalno prvoj medijskoj izjavi nakon pobjede na preshjedničkim izborima eksplicitno najavljuje DF u budućoj vladi, i Milatović koji taman bukvalno usred parlamentarnih izbora izjavljuje da OB podržava 60% građana Crne Gore, je, po meni, dovoljan pokazatelj da je opcija koja je već prethodno planirana neka modifikovana verzija Podgoričkog scenaria.
    Modifikacija proističe iz samo-tutumanja URE, i najavljenog ''moratorijuma'' ZBCG.
    Dodatno, svojevrsno Spajićevo prebrojavanje na 25k ispod Milatovićevog rezultata, što si lijepo zapazio, slabi mu poziciju da osporava ovakav scenario, i vrlo je vjerovatno da, u slučaju da mu se suprotstavi, PES ide u neku vrstu cijepanja. Što bi, u onda vjerovatnom scenario da na jesen idemo u nove izbore, za njih bilo ravno katastrofi.
    Konačno, i onoliko ne-diskretni ping-pong glasačima od preshjedničkih do parlamentarnih, između Đeljošaja i Mandića/Kneževića, upućuje da je ovakav scenario prethodno neđe i dogovoren.
    Da je PES ostvario očekivano visok rezultat, sasvim sam siguran da bi ovo izgledalo drugačije, i da bi Spajić, uz vjetar sa zapadnih strana, povukao na čistu ''centrističku'' opciju.
    Ovako, mislim da je to varijanta koja nam izvjesno slijedi.

Osvrnuo bih se kratko na rezultat SDP, koji čak i uz izlaznost koja favorizuje male stranke, (makar trenutno) nema cenzus u državnom parlamentu. Čak i na Cetinju, jako mršav rezultat i daleko ispod njihovih očekivanja. Od partije koje je sebe ugradila u temelje moderne dnžave, do skoro potpune marginalizacije - epilog tragične liderske zaslijepljenosti i lutanja u zadnjih 10 godina. Ali, tako je kad za sebe ne samo duboko vjerujete da ste Čerčil, nego to i glasno izgovorite i ubjeđujete druge.Ovo je lažna vijest (falsifikat).
    Čisto onako lično, ja ne mogu prežalit partiju koju sam zaokružio na svom prvom glasanju u životu, i slijedio je viš od decenije, kroz sva ona onako smutna vremena kakva su onda uslijedila, sve dok se Krivokapić nije ustoličio do pune samovolje. A ne mogu i reć da je ovo, po osnovu nekakve prilično ljigave prevrtljivosti koju javno iskazuju poslednjih godina, bilo nezasluženo, ili neočekivano. Totalno autoritarno lidersko sljepilo.

Objektivno, strašno mi je zanimljivo kako još niko ne uočava koliko su užasno drastičnu razliku na konačan ishod ovih izbora napravili samostalnim izlaskom. Jer, da su ušli u malteene već zaključanu koaliciju, ta koalicija bi bila pojedinačno najveća grupacija u parlamentu, pri čemu bi okrenula i Donta na svoju stranu. I ukupna slika, odnosno poruka glasača sa ovih izbora, bi izgledala drastično, drastično drugačije.

Vjerujem da su ovi procenti okvirni maksimum i za PES, DCG, URA i DCG tj. da od sledećih izbora ulaze u opadajući trend.

Za DPS je strateški najbolje da ovu koaliciju pretvore u potpuno novu partiju i prošire je sa onim što je ostalo od SDP-a, za početak. Ali, teško da bilo koja partija razmišlja o budućnosti od par mjeseci, tako da čisto sumnjam u taj scenario.
    Kritično važno.
    Siguran sam da obojica razumijemo ove neke dobre ljude sa foruma, ali mnogo je manje shvatljiva ta neobična potreba i želja, naširoko eksponirana i ovđe i svuđe, da se PES napuca do 40-45% ukupnih, i onda sve što ide sa time... Odnosno, kako to neobično ovaj naš narod, punih usta borbe protiv autoritarnog DPS-a, u ime demokratije i volje naroda, priželjkuje opet identično autoritarnu- apsolutnu vladavinu kakvu je imao od tog istog DPS-a

Zato je bilo tako kritično važno (znam, znam, ide anatema sad) da DPS zadrži značajne procente, i, meni lično, to je bilo maltene ključno pitanje ovih izbora. Ne jer sam ih glasao, glasao sam Preokret, već zbog toga što ONO, što se 30.08.2020. sastavilo ovoj nesretnoj zemlji na vlast, mora imat što jaču i moćniju OPOZICIJU, inače smo svi na gomilu otišli odakle smo i došli.

I jer se ovome nesretnom narodu nikad više, ako je sreće, ne smije desit situacija da neki Milačići, sa po' šake glasača, idu do tolike moći da, na noć kad se svima nama rješavala sudbina, i mogla se obrnut na potok krvi u narednih beskraj godina, shjede sa ženama tamo đe se rješava, i igraju glavne role.
    Kao ni da se neki Abazovići, sa šakom i po' glasača, pušte na nivo careva Afrike i Azije i bar polovine kosmosa.

A jes krajnje interesantno kako tolika gomila zdravorazumskog naroda može priželjkivat situaciju đe vlast nema opozicije, krajnje zanimljiva situacija

Što se tiče ocjene da je za DPS vrhunska strateška odrednica ujedinjavanje ovih lista u novu partiju, apsolutno sam saglasan, jedino što ja mislim da kod njih ipak neđe postoji klica takve ideje.
    Ono što bih tu lično baš volio da vidim, u godinama koje slijede, je ponuda takve partije Preokretu, kao i kvalitetnim nestranačkim ličnostima, za neku vrstu programsko-idejnog saveza, koji bi mogao da osnaži i jedne i druge.
    I mislim da bi sa takvim hipotetičkim scenariom, koliko god je nisko vjerovatan, po prvi put u svojoj novijoj istoriji, dobili jednu istinski kvalitetnu utakmicu.
    Last edited by Buva+gacce; 12-06-23 at 22:34.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

13. The Following 4 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Vidim, iskulirali ste me. A zar nismo ovo svi cekali? Bar sa ovog mjesta, odje je dominiralo to misljenje. Da tek bez DPS-a i DF-a mozemo naprijed. Etooo, dogurali smo dotle.

Takodje, meni je milo sto ni jedna partija nije, ono, razbila. Preko 30% itd... Neka se koprcaju malo, pa neka ne bude "politicke stabilnosti", na koju se pozivaju ljubitelji minule mafijaske partiokratije i kleptokratije.

Interesantno je sto PES moze da otkaci i DPS i DF i URU. Bilo bi nategnuto, sa svih 10 mandata manjina, ali knap, a lisio si se radikalnih elemenata. Ako u njih ne uvrajamo manjine, jel, heh...
    Vala si i u pravu, realno.

Malo je problematično što, ako otkačiš i DPS i DF i URA-u, imaš sitne partije i skupe mandate, kao i nestabilnost u smislu da ako se ti apetiti ne zadovolje eto nas na izbore prije Nove.

Ali generalno se slažem, vjerovatno očekujemo previše.

15. The Following User Says Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Nemam zivaca da chitam,zelim samo da izjavim da mi je žao Guzichka.
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Vala si i u pravu, realno.

Malo je problematično što, ako otkačiš i DPS i DF i URA-u, imaš sitne partije i skupe mandate, kao i nestabilnost u smislu da ako se ti apetiti ne zadovolje eto nas na izbore prije Nove.

Ali generalno se slažem, vjerovatno očekujemo previše.
    Имали смо владу у којој су били УРА, ЦИВИС, СНП, АФ, АА, СДП, БС, ХГИ и коју је подржавао ДПС и за то добијао мјеста по дубини, а коју није подржавао ДФ али је задржао мјеста по дубини.
    Зашто се не би могла саставити влада коју би чинили ПЕС, ДЦГ, БС, СНП, АФ, АА, УЦГ, ЦИВИС, ХГИ а да притом не мораш да подмириш ни ДПС ни бивши ДФ?

Има се тих министарстава да се намире сви, посебно ако би ово аминовали наши западни партнери слава им и милост.
    о пописа итд исл.
    Да поменем да ове партије могу да се посвађају око Отвореног балкана (наравно ако им то дозволи ПЕС) али не око нечег другог, нема темељног уговора више (осим са ЦПЦ ) имају већину у скупштини коју прошла влада није имала, нико нема проблема око пописа, штавише, нема препреке градњи комарнице итд исл.

Индикативно је оволико помињање ПЕС-ДПС коалиције од нво сектора и "аналитичара", или подсвјесно траже чврсту руку, или покушавају да дигну дух бирачима партије коју нико неће.
    Last edited by Mstislav; 12-06-23 at 23:05.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

18. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Nemam zivaca da chitam,zelim samo da izjavim da mi je žao Guzichka.
    Treba neko sastavit jedan Gone Fishin' poster ka na tnt tokom nba playoffs.

Medo
    Banjo
    Milaca
    Dajko
    Leposavic
    Ranja

A fali mi Jokovic u grupi strasno.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post

Medo
    Banjo
    Milaca
    Dajko
    Leposavic
    Ranja

Guzichko je bio dechko koji obecava,e sad pogledaj kako neki loshi potezi,a nije bio dijete tada,dovedu do ovakvog stanja...postanesh gori od onih sa kojima provodish vrijeme,zato odavno od sebe tjeram,a ako ne mogu otjerat,bjezim od otrovnih.
    I zalosno je zaista,supruga mu je prava dama,a gledaj shto on uchinje od sebe...predmet sprdnje.
    ...

21. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Nije povezano s temom ali ne mogu da trazim dje cu pitat, ali kako je moguce da mi jos nemamo ambasadora u SAD?

Btw, čuh neđe da se Milka T.M. odavno aktivno zainteresovala za poziciju. Jel joj muž ono Uraš bješe?

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Stvarno sprdnja, CG bez ambasadora u SAD je bas ******. Sad ce to Milatovic sa sredi, vjerovatno ce poslat Leposavica.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Nije povezano s temom ali ne mogu da trazim dje cu pitat, ali kako je moguce da mi jos nemamo ambasadora u SAD?

Btw, čuh neđe da se Milka T.M. odavno aktivno zainteresovala za poziciju. Jel joj muž ono Uraš bješe?
    Питај бившег предсједника Ђукановића.
    Још једном, добар је осјећај, БИВШЕГ предсједника Ђукановића.

И одмах креће из малог мозга - "весели се српски роде" софтли плејс ин д бекграунд.
    Last edited by Mstislav; 12-06-23 at 23:36.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

25. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Nijesam ispratio. Koga su nominovali?

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Nijesam ispratio. Koga su nominovali?
    Не сјећам се можда таман Милку.

https://www.slobodnaevropa.org/a/crn.../31320596.html

Ево списка :

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-za-crnogorca

Џемал Перовић се мислим оградио од ове приче тад.

Велики државник Мило Ђукановић.
    Last edited by Mstislav; 12-06-23 at 23:41.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,608
    Thanked in
    2,769 Posts

И одмах креће из малог мозга - "весели се српски роде" софтли плејс ин д бекграунд.
    Не сјећам се можда таман Милку.

https://www.slobodnaevropa.org/a/crn.../31320596.html

Ево списка :

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-za-crnogorca

Џемал Перовић се мислим оградио од ове приче тад.

Велики државник Мило Ђукановић.
    Zanimljivo.

Pretpostavljam da si upoznat sa činjenicom da je, od gomile predloga za ambasadorska mjesta koje je usvojila Vlada, skupštinski Odbor za međunarodne odnose dao pozitivno mišljenje samo za DVOJE, dok je sve ostale odbio.
    Odnosno, da većinu ambasadora nemamo jer do dana današnjeg nisu prošli nadležni Odbor, iako su većinom predloženi još u prvoj polovini 2021.

Nakon što su početkom iste godine u gomilama počišćeni na jedan krajnje diletantski i neprimjeren način, bez obraćanja pažnje koliko godina diplomatskog iskustva se tom prilikom bacilo u smeće. I bez dogovora parlamentarne većine kako će da ih zamijene.

Inače, među tada vraćenim ambasadorima je bilo i nekih sa krajnje visokim rezultatima, poput onoga u Budimpešti. Koji je nakon toga predložen za Berlin, ali Odbor nije prošao, kako se govorkalo jer je blizak Milu Đukanoviću. Pri čemu ga je za ambasadora u Njemačkoj predložila Krivokapićeva vlada, a javna je tajna u tim krugovima da je čoek bio vrlo blizak Demokratama
    Takođe, i Milica je u Njujorku radila odličan posao, čak i po priznanju samog MVP Krivokapićeve vlade.

Zanimljivo kako svuda nekako izleti taj Đukanović. Javlja mi se scena, Crna Gora, sredina 22. vijeka, pojedini ovđe pišu: Uh, samo da onaj Milo više pane...
    Last edited by Buva+gacce; 13-06-23 at 00:20.

29. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ja navijam za koaliciju pes +dps....premda nema leba od toga...ali vjerujem da bi to moglo donijeti boljitak...milo je van partije, valjda se povukao iz politike...što je Živković neprihvatljiviji od Abazovića koji je haos napravio ili od Spajkija koji se teke ispilio i u aferu upao...i samo ide iz afere u aferu...ne treba on da ispasta grijehe starijih partijskih kolega....samo treba da se trsi kolega koji imaju i najmanji rep za sobom. Ne može se najjača partija po broju glasača gurati u zapećak...kad padne ispod nekih minimuma pricajte ali 18 poslanika je najveci br glasaca i to je to...uoistalom, ako pipun poaveta, mislite d ane bi ponudio dps-u da zajedno formiraju vlast? Bosnjaci ce jedva dockat da budu tas na vagi i odose i pes i akeksa + dritan u opoziciju....treba biti pazljiv sa pipunom....sto se mene tice. svako ko sa Mandicem i Pipunom pravi dil je pokojnik....ali i to je moguce

Naravno da se može gurati u zapećak, ako većina ovih ostalih po drugim partijama tako žele, a vidimo da žele.
    Ne nego ćemo plalat za njima.
    Čuš što su neprihvatljivi, veli nemaju repova, alikovi od kad su člansku kartu dobili oni podržavaju i imitiraju najgori šljam i kriminalce koji su devastirali ovu državu.
    Za ovo zadnje, mislim da se do sad više luta pokazalo da je baš pravljenje bilo kakvog dila sa DPS-om političko samoubistvo...

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Да знаш да и јесте успјех него смо изгледа похлепни па хоћемо и више него је могуће. Тј очекујемо и више него што је овај народ способан у овом тренутку.

Дпс/Дф су у ауту, овај распад се чекао толико година а добили смо га у року од 3 године. Добро је ово све , иде како треба.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

A da zadnje 3 godine smo postali elita i bezgrešni čistunci, pa se sad svakome gleda ispod nokata.
    Ko bi reka da je odje 30 godina vladala ona ekioa kriminalaca iz DPS-a

31. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,608
    Thanked in
    2,769 Posts

Komentar samo još, na ove brojne a opravdano radosne izjave kako više nećemo gledati Meda i Banja.

Niko ne pominje Branku Bošnjak, interesantno mi je to. Iako mi je, u većini političkih mišljenja, dijametralna suprotnost, žena je definitivno kvalitetan kadar. Moj lični utisak, barem je umjela da iznese individiualno i nezavisno mišljenje i lično uvjerenje, što je mnogo više nego što se za ogromnu većinu onih ljudi tamo ikad može reći.

33. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Pa ostala je uz one avetinje, jbg sama pala, sama se ubila, što vele drevni Egipćani.

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Medo
    Banjo
    Milaca
    Dajko
    Leposavic
    Ranja

A Draginja i njeno bečenje na "********" tek.
    Svakome će nedostajati
    Last edited by MLS; 13-06-23 at 05:25.

36. The Following User Says Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,469
    Thanked in
    2,626 Posts

Dvije stvari moram da primijetim.
    1) Najviše Srba ima u BD i PV.
    2) Herceg Novi je izabrao drugačiji put bez nacionalizma.

Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Što je Budva seljana teška postala iako su sklonili one piramide,i dalje je seljana.A seljana i nacionalizam su simbiotski organizmi.

Page 78 of 127 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)