Page 29 of 225 FirstFirst ... 192526272829303132333979129 ... LastLast
Results 701 to 725 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by waterpolistkinja View Post
    pa sta ako nije odg boli njih uvo bre,ko da ste vi ne znam sta pre ce grcima da odgovore za poziv za budjavi samarzis kup neg vama ko kaze da to nama smeta mi svi gledamo u srbiji svoja posla cak i kad ste se ocepili bilo nam je svejedno
    u gornjem desnom uglu imash opciju Log Out
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Mali, bice te zelja!
    Nego, pametnu igru igraju iz Srbije...:mad:
    Trebalo je razbiti savez(Srbije i CG), osvojiti PE kao SRBIJA, iskoristiti situaciju i oteti Prlainovica Jadranu (poznato je da je VS Srbije=VK Partizan), a sad da kao gradimo bratske odnose.
    Pogotovo kad su uvidjeli da mozemo u potpunosti bez njih i da je saradnja Vaterpolo saveza Hrvatske i CG uspostavljena na svim mogucim nivoima!
    Ja bi' ih najradje odjeb'o...
    da se ne lazemo, generalno je slabija situacija u srbijanskom vatrepolu od cg... srbija ima jedan klub da valja, cg tri... (da.... cak i primorac ). gledano u buducnost, vrhunska sansa da se u srbiju aktiviraju jos neki centri za vaterpolo kao nis, ns, sabac, cak i becej, a mozda i zvezda.... jer srbija ima daleko veci potencijal od cg, i treba ga gurat.
    EP je naravno trebalo osvojit kao srbija i to jos sa gojkovicem, zlokovicem i jokicem... sta bi boro mracevic, djuro maric i kompanija.... da se opet bukaju kako su strasno crnogorci, a vamo pod skute srbije EP... marsh tamo!
    necu da uvlacim politiku, ali znamo svi ko su hrvati.
    prlaina se trebalo uvuc, kao ostale, da igraju za cg... i zbog toga je navrijeme uhvatio priliku i posao u partizan.
    ali u svakom slucaju....primorac sesti! (ako bude liga imala toliko klubova)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nema se shto politika petljat', stvar je jasna...
    Nego, Primorac vec ove sezone igra potpuno egal sa Jadranom (8:8, 6:7, 9:6), a ne ubuduce, kad se drzavne pare koje novljani dobijaju (Elektroprivreda, CKB, Brodogradilishte) malo smanje. Ako se ostvare najave da cemo dogodine imat' budzet od 400 hiljada, za ochekivat' je uspostavljanje primata u CG. Chisto da stvari dodju na svoje mjesto.
    Nego, Srbija-Italija 11:11. Da nije Radic onako loshe branio mi bi te iste talijane ponizili u Budvi. I to bez Jokica i Zlokovica.
    Mnogo je primjera da smo u samom svjetskom vrhu!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema se shto politika petljat', stvar je jasna...
    Nego, Primorac vec ove sezone igra potpuno egal sa Jadranom (8:8, 6:7, 9:6), a ne ubuduce, kad se drzavne pare koje novljani dobijaju (Elektroprivreda, CKB, Brodogradilishte) malo smanje. Ako se ostvare najave da cemo dogodine imat' budzet od 400 hiljada, za ochekivat' je uspostavljanje primata u CG. Chisto da stvari dodju na svoje mjesto.
    Nego, Srbija-Italija 11:11. Da nije Radic onako loshe branio mi bi te iste talijane ponizili u Budvi. I to bez Jokica i Zlokovica.
    Mnogo je primjera da smo u samom svjetskom vrhu!
    nikad neces shvatit da jadran nije becej ili budva, pa je sve u parama......
    sjecas se ti dobro, imao je primorac dva puta jaci budzet od jadran i jadran prvi..... jos one prve godine.
    a makar bi covijek od tebe ocekivao da ne poredis pripremne utakmice srbije i utakmice cg u budvi.... nema smisla.... sve ce se vidit na SP.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pazi, vama godinama chovjek ne moze objasnit' da ste svih godina kad je Jugopetrol bio gazda Primorca dobijali po oko 300 hiljada eura od istog Jugopetrola!! Dakle, skoro koliko i Primorac! To je provjerena informacija koja je procurjela tek kad je Jugopetrol pustio Primorca niz vodu...
    A to shto vam Uprava kuka i plache godinama, to pali kod neupucenih.
    I da, dok smo mi ishli autobusom preko Kosova do Grchke na revansh mech LEN Kupa prije 3 godine vi ste imali charter letove i ugovor sa M-airlinesom! Niste falsi klub, to niko ne govori, ali koliko vam je novljana u ekipi trenutno?
    Nemojte vi o parama...
    Prozvakana pricha!

EDIT: poredjenje je samo u smislu potvrde da kvalitetom vaterpolo reprezentacija CG ne zaostaje ni za kim, pa ni za Srbijom. Ako ti to smeta to je tvoj problem! A bice i cijele vaterpolo Srbije kad ih na ljeto klepimo u sred Beograda!
    Last edited by cattaro; 14-03-07 at 15:29.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

necu da te podsjecam, da kad ste vi imali sve pare u cg vaterpolu... jadran je isao na treninge u kotor, jer je imao hladnu vodu u bazen i masu drugih stvari. a kada je uoceno ko je pravi klub u boki, pare su se slile na pravu stranu zaliva, sto je i normalno... ko vam je kriv sto niste iskoristili iskoristili svoju sansu.. mi jesmo.
    kompleksi kotorski.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Neka mali, u vaterpolu sam mnooogo duze izgleda nego ti, pa cu de podsjetit' da ste vi za vrijeme sankcija imali sponzora (JAT) i toplu vodu, a mi svake zime ili trenirali u Novi, ili u sali (!) doma gluvih, dje smo imali treninge na suvo.
    Nash prvi tim tada godinama ni bademantile nije imao... Generalno, mnogo vishe smo imali problema nego vi.
    A kompleksi su se vidjeli prije 4 godine, kad ste uprkos problemima sa vodom odbili nashu ponudu da trenirate u Kotor i otishli u Nish!
    Imali ste i placali Shefika, Udovichica, Janovica, Danilovica... Dakle sve najbolje u SiCG zadnjih godina, a oni su svi igrali za dz.
    Ma kako da ne!
    Imamo bolju shkolu od vas i to ce se kad-tad valorizovat'!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mali, jel.....
    neka te.... zivi u svoje price.
    opet ces plakat i zalit se na upravu, srbiju, jadran, mjeseceve mene, los horoskop, vanzemaljce... kad budete izgubili 10 titulu cg za redom.
    a za skolu se vec sada vidi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Perica Bukic smatra da Ex-Yu liga nije prihvatljiva, eventualno ako bi se madjari pridruzili, dok je recimo za ligu gdje bi bili samo crnogorski i hrvatski klubovi, zalazuci se za model 8 njihovih i 4 nasha kluba, shto je nama opet neprihvatljivo.
    Moj prijedlog bi bio 10 klubova i to: 4 hrvatska, 3 srpska i 3 crnogorska.
    Prvi put sam od tebe procitao za tu inicijativu i za tu Bukicevu izjavu, pa sam malo prosvrljao uz pomoc googla da vidim sta je Bukic u originalu izjavio:

Ako bi bilo teško organizirati regionalnu ligu, što je s najavama da bi se možda mogla oformiti hrvatsko-crnogorska:

„Mi smo imali razgovore sa predstavnicima njihovog vaterpolskog saveza, ali jedina tema je bila načelna suradnja i to smo načelno dogovorili. O regionalnoj ligi zaista nije bilo nijedne riječi.“

U tisku se provlači ideja da zajednička liga ima pet hrvatskih i tri crnogorska kluba. Bi li to bilo moguće?

„Nikako ne dolazi u obzir da od naših osam klubova pet igra, tri ne igraju. Da li postoji neka varijanta da se oni uključe u našu ligu, da budu van konkurencije ili nešto slično, to je sad pitanje – što bi bilo kad bi bilo. Nismo dobili njihov prijedlog, nismo dobili njihovu sugestiju, nismo o tome raspravljali.“
    Znaci sve je to jos daleko od realizacije, CG savez jos nista nije (ne)sluzbeno predlozio, postoji dobra volja, al ima tu otvorenih pitanja .... u sta bi se igralo, sta dobiva pobjednik te lige, (mozda da najbolje plasiran CRO klub bude proglasen prvakom Hrvatske, a najbolje plasiran CG klub prvakom Crne Gore)
    Taj prijedlog od 8 CRO i 4 CG kluba je po meni bolji od varijante 5+3, to bi prakticki znacilo objedinjavanje cjelokupne obje lige, skoro da bi se vratili na stanje od prije 1991 (minus Partizan i Becej) u tom slucaju bi 4 CG kluba igrali jake utakmice sa Jugom, Mladosti, Sibenikom....sta bi im sigurno bilo od koristi (doduse troskovi putovanja bi im bili kudikamo veci nego da se igra na potezu Boka - Budva)

Evo popisa klubova iz CRO i CG koji bi eventualno mogli igrat tu zamisljenu ligu:

Jug Dubrovnik
    Jadran Herceg Novi
    Mladost Zagreb
    Primorac Kotor
    Primorje Rijeka
    Budvanska Rivijera
    Sibenik
    POŠK Split
    Jadran Split
    Mornar Split
    Medvescak Zagreb
    Val (ili Bijela)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko gubi ima pravo da se ljuti...kad su oni uzeli kup prije par godina nije se moglo zivjet od njih pa smo ih isto na kraju prcali pa su im opet svi bili krivi sem njih...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet.... zar iko vjeruje da ce hrvati stvarno pravit ligu sa nama?!
    oni su takvi kompleksasi da je to strasno.... ne bi sa nama pravili ligu... nikad.
    kosarku su napravili samo jer im je taj sport u k..... i jos su im slovenci pare dali.
    vaterpolo nece. garant.
    i ne treba ih molit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    opet.... zar iko vjeruje da ce hrvati stvarno pravit ligu sa nama?!
    oni su takvi kompleksasi da je to strasno.... ne bi sa nama pravili ligu... nikad.
    kosarku su napravili samo jer im je taj sport u k..... i jos su im slovenci pare dali.
    vaterpolo nece. garant.
    i ne treba ih molit.
    Strasan si ti kompleksas kad ih stalno spominjes u negativnom kontekstu kad ti god padne napamet, prvo ja ne vidjo da je ovdje iko ikog moljakao, ako dva saveza nadju zajednicki interes, lige ce bit, a ako ne - nikom nista, ako recimo VSS i VSCG nadju zajednicki interes napravice oni ligu izmedju sebe, koliko ja mogu procitat iz onog Bukiceva intervjua, HVS je ponudio suradnju VSCG, a sad oce li bit sta od toga - vidjet cemo
    A drugo sta se tice regionalnih liga i to da oni nikad nebi u istu ligu sa CG, prvo skoci pa reci hop, osim muske kosarkaske regionalne lige, vec nekoliko godina postoji i zenska kosarkaska liga gdje igraju medju ostalim i CG i CRO ekipe, znam da i u drugim sportovima postoje neke "revijalne" regionalne lige u kojima sudjeluje Hrvatska, recimo muska i zenska odbojka gdje igraju sa SLO, AUT i jos nekim ekipama (slabo, odnosno nikako, to pratim pa ne znam da li je u proteklim godinama ucestvovala koja SCG ekipa....
    U rukometu je takodjer bila neka liga od Vardara do Triglava, ne znam jel jos postoji (znam da su Partizan i Zagreb igrali "vruce" meceve), u Hokeju takodjer ima neka zajednicka liga, sjecam se da je Zvezda igrala u Zagrebu..., prakticki ispada da u malo kojem sportu nema nekakvih "zajednickih" liga na ovaj ili onaj nacin
    Last edited by Vukasin Micunovic; 14-03-07 at 20:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pgmn View Post
    Cudo jedno ti znaci interpunkcije! Kako znaju olaksati citanje tudjih postova... nevjerovatno! Mogla bi barem da recenice razdvajas sa tackama. Zarezi i velika slova nisu obavezni, vazno je da bar ispratimo sta si tacno htjela reci! Ovako sve sto napises je konfuzno i necitljivo!
    Inace moras priznati da je u najmanju ruku cudno, da su sad oni insistirali na nekom dogovoru, i to bas u trenutku kad smo se mi vec sa Hrvatima dogovorili! Ne cijenis sto imas dok ga ne izgubis... U svakom slucaju mislim da je sad kasno! Kako ono kazu "kasno Marko na ..." :-)!
    jbg tesko mi je da udaram po tastaturi sa ogromnim noktima,mislim sta cu zena sam pa moram drzati do sebe
    :twist:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidi se da ne ides dalje od svog kompa....
    jbte, ja stalno idem do hrvatske, rodjen sam tamo, prelijepa zemlja, sve super, ali ljudi.... strasno. jos oni misle da sam ja hrvat. ja sam u fazonu da se mi svi trebamo ljiepo slagat i to, ali kad neke stvari vidis svojim ocima..... glupo je da ti ista pisem.
    i oni ce napravit ligu samo u slucaju da imaju tri puta vise koristi od nas, i pri tom nas iscijede....
    ma nista od toga. vidices.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    vidi se da ne ides dalje od svog kompa....
    jbte, ja stalno idem do hrvatske, rodjen sam tamo, prelijepa zemlja, sve super, ali ljudi.... strasno. jos oni misle da sam ja hrvat. ja sam u fazonu da se mi svi trebamo ljiepo slagat i to, ali kad neke stvari vidis svojim ocima..... glupo je da ti ista pisem.
    i oni ce napravit ligu samo u slucaju da imaju tri puta vise koristi od nas, i pri tom nas iscijede....
    ma nista od toga. vidices.
    e slazem se sa tobom,nego oni su sve oni oni pa oni,neka misle sta hoce,ali jednostavno po njima ti je sto da se slazemo kad mozemo da se "bijemo" za sve je kriva srbija,ni hrvatska im ne valja,tj cas im valja cas ne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vukasine oli ti poc autom na gostovanje bez da uzmes rent a car sa hr tablicama?a kotorani ce bar lako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja mislim da hrvati nece pravit zajednicku ligu s nama.Ne siplati im se.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto nema zlokovica na spisku za sjutrasnji turnir ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

povrijedjen!!!
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...umro!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@Vukasine,
    za Pericinu izjavu, nasha ochekivanja i srbijanske zelje sam prochitao u dnevnom sportskom listu start, prije 7 dana. Bila su 3 velika chlanka na cijeloj strani. Dakle, nishta ja nisam izmislio, a ako su novinari... To vec nije nishta novo.
    CKB novi generalni sponzor Jadrana, ugovor potpisan na 3 godine. Ajd' fala k. da ne kukaju vishe. Da mogu da kupe Radica i Brguljana. Tako njihova shkola funkcionishe.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li ko kako je igrala CRNA GORA utakmicu sa republikom irskom ?

sjutra igraju protiv austrije 18.00 h,a prekosjutra protiv selekcije svajcarske10.00 h

inace ovo je kvalifikacioni turnir za B prvenstvo evrope

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

25:2
    Njihov golman odbranio 2 peterca i mnooogo teshkih shuteva. 14:0 bilo poslje 2/4.
    Nashi kadeti bi se proshetali na ovom turniru.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

25:2
    Njihov golman odbranio 2 peterca i mnooogo teshkih shuteva. 14:0 bilo poslje 2/4.
    Nashi kadeti bi se proshetali na ovom turniru.
    ahahahahahahaa znaci show je bio na utakmici
    pa dobro to je realno bilo za ocekivati,kakve su ekipe nize klase
    u svakom slucaju,hvala na info

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e, jbga... ja se kladio sa drugom da ce bit +32....
    a opet bestije neki kompleks od jadran, a? sta je to vise.....

Page 29 of 225 FirstFirst ... 192526272829303132333979129 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)