Page 28 of 225 FirstFirst ... 182425262728293031323878128 ... LastLast
Results 676 to 700 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vrh... opet jadran prvi! primorac sesti!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mali, bice te zelja!
    Nego, pametnu igru igraju iz Srbije...:mad:
    Trebalo je razbiti savez(Srbije i CG), osvojiti PE kao SRBIJA, iskoristiti situaciju i oteti Prlainovica Jadranu (poznato je da je VS Srbije=VK Partizan), a sad da kao gradimo bratske odnose.
    Pogotovo kad su uvidjeli da mozemo u potpunosti bez njih i da je saradnja Vaterpolo saveza Hrvatske i CG uspostavljena na svim mogucim nivoima!
    Ja bi' ih najradje odjeb'o...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Mali, bice te zelja!
    Trebalo je razbiti savez(Srbije i CG), osvojiti PE kao SRBIJA, iskoristiti situaciju i oteti Prlainovica Jadranu (poznato je da je VS Srbije=VK Partizan), a sad da kao gradimo bratske odnose.
    Pogotovo kad su uvidjeli da mozemo u potpunosti bez njih i da je saradnja Vaterpolo saveza Hrvatske i CG uspostavljena na svim mogucim nivoima!
    i ja bi ih odjeb'o.Sta mi dobijamo sa njima, samo jedan dobar klub, Partizan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro niko nije njima oteo andriju...to svi znaju...sam je pristo...nisu oni nikog mogli nacerat...bogami ne znam kolko cg vaterpolo moze kad je liga u pitanju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A kako nece niko da oformi zajednicku ligu u odbojci ili rukometu?
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    cattaro niko nije njima oteo andriju...to svi znaju...sam je pristo...nisu oni nikog mogli nacerat...bogami ne znam kolko cg vaterpolo moze kad je liga u pitanju...
    O chemu ti prichash? Po tada vazecem (SiCG) zakonu, igrach koji napuni 18 godina duzan je potpisat' prvi profesionalni ugovor na 4 godine. Dakle Andrija je MORAO potpisat' ugovor sa Jadranom, jer iako se raspala zajednica, dok se ne donesu novi zakoni stari se moraju poshtovat'. Zashto je Jadran odustao od tuzbe, tj. da li su dobili neko simbolichno obeshtecenje - to znaju oni, ali prelazak tog mladica nije bio legalan.
    Da se vratim na VS Srbije.
    Svi smo slushali Porobica shto je rekao, zvali smo ih na sastanak - nisu ni odgovorili na poziv. Zvali smo ih da sa njima odigramo prvi mech izmedju reprezentacija - nisu ni odgovorili. Zvali smo ih na turnir u Bd - odbili su (sa obrazlozenjem da se spremaju za SP, samo ne znam shto su onda hrvati i talijani doshli ).
    E, sad oni zovu nas...
    Dobice oni po pikici u Beogradu na ljeto...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

polako samo...cekaj brate jesu li oni uvatili andriju za ruku uzeli pistolj i rekli ako ne potpises ode glava?
    i raspito sam se za '84 jadranovo bili su prvaci yu...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

O ovome smo nekoliko puta prichali, a sad potezesh neku djechju filozofiju.
    Iako momak sa svojih 18 godina ima zelju za promjenom (uslovljenom zbog fakulteta, cure, ljepsheg zivota... nebitno je!) on je duzan potpisat' prvi, profesionalni ugovor sa matichnim klubom!
    Inache, ovaj zakon je stupio na snagu nakon shto je N.Janovic preshao u CZ, a u obrnutom smjeru su krenuli Gak i M.Savic.(96-97)
    Ovo za '84. godishte... Rekoh da je Primorac u periodu od njihove 12-e do 19-e godine osvojio daleko najvishe titula, a ako je Jadran (kao i Vosha) bio jednom prvak... Na kraju krajeva, rekoh ti da nijedna generacija kroz mladje kategorije nije konstantno bila najbolja, sem mozda Primorac, klasa '79.
    I daj da se ne vracamo vishe na stare priche, mada bih volio da mi provjerish onu prichu za Stankovih 10 golova Partizanu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo sam reko zbog opakse tote-a a.k.a qlera...
    stanka ne vidim ovih dana...jbg zaposlen covek
    ne kazem ja da andrija nije trebo potpisat ugovor sa jadranom...nego ja pricam za igru za reprezentaciju srbije...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ko je pominjao reprezentaciju Srbije?
    Rekao sam da je OTET od Jadrana a ne od reprezentacije Crne Gore!!
    Shto se mog mishljenja o saradnji sa VS Srbije tiche, vidim da ni sekretar nasheg saveza nema drugachije mishljenje. Evo chlanka iz danashnjih "Vijesti":

Dogovor daleko

Iz Vaterpolo saveza Srbije juče je stigla najava da bi krajem godine mogla da počne zajednička liga Crne Gore i Srbije. Međutim, čelnici našeg nacionalnog saveza naglašavaju da je dogovor daleko.
    Sve opcije dolaze u obzir, ali je sada rano govoriti o bilo čemu. Kada smo mi insistirali na dogovoru, slali dopise u Vaterpolo savez Srbije, oni nijesu čak ni odgovarali. Tek kada smo mi stupili u kontakt sa Vaterpolo savezom Hrvatske, onda su pokazali interesovanje da pregovaraju sa nama. Kako sada stvari stoje, dogovor je daleko - rekao je Dejan Adžić, sekretar PVSCG
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kralj_Nikola View Post
    A kako nece niko da oformi zajednicku ligu u odbojci ili rukometu?
    ko kaze da niko nece, slabo si informisan

http://www.b92.net/sport/odbojka/ves...&nav_id=235111

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvastka ili Srbija,bilo ko samo da odrzavamo kvalitet.Najbolje bi bilo svo troje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mali, bice te zelja!
    Ne znam sta ce savezi da dogovore, al je cinjenica da ta "ujedinjena" liga ne bi bila mnogo kvalitetnija nego samo CG liga... u Srbiji je jedino Partizan vrijedan pomena
    A kad bi stvarno i Hrvatska usla u tu ligu, e onda bi se za tu ligu moglo rec da je extra kvaliteta (prakticki to bi bila liga kakva je bila prije 1991) mozda i najjaca u Evropi, tu bi bilo klubova koji imaju tone medalja..

JUG - visestruki prvak Evrope (i aktualni)
    MLADOST - 5-6 puta prvaci Evrope, najtrofejnija momcad Evrope
    PARTIZAN - osvajac kupa LENa 1998, bili i prvaci Evrope vise puta
    JADRAN SPLIT - dvostruki prvaci Evrope
    POŠK SPLIT - prvaci Evrope, dvostruki osvajaci kupa kupova...
    MORNAR SPLIT - osvajaci kupa kupova 80- ih
    JADRAN HN
    PRIMORAC
    BUDVA
    SIBENIK (SOLARIS se zvao prije)
    PRIMORJE
    ...
    bilo je tu jos klubova koji su ovajali Eurokupove, al su "propali"... Becej, KPK...
    http://www.lenweb.org/archives_new/L...es_winners.pdf
    (lista svih osvajaca eurokupova)
    Last edited by Vukasin Micunovic; 13-03-07 at 17:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Pobjeda Crne Gore 12-11 ja mislim, sjajno su igrali malo se opustili a vodili su i sa vise golova.

Admirale zelim da te obavijestim da od ponedjeljka svi vi koji ste sprijeceni u gledanju sportskih i drugih emisija iz Crne Gore da cete biti u mogucnosti da preuzimate gotove fajlove svega toga sa moje stranice koja je jos uvijek u izradi ali od ponedjeljka ce biti aktivna. Sve ovo pokrecem zbog nasih ljudi koji su van svoje domovine Crne Gore da im makar na taj nacin umirim nostalgiju, i ja sam takodje van rodne grude pa znam kako je to. Fajlovi ce biti postavljani u Torentima a vise o tome moci cete procitati na forumu kad za to dodje vrijeme do tada svako dobro zelim svima!
    Ponedjeljak je prosao, budel sta od toga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    ko kaze da niko nece, slabo si informisan

http://www.b92.net/sport/odbojka/ves...&nav_id=235111
    Hvala na linku, ovo je lijepa vijest.
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mladost je najtrofejnija sa 7 titula, slijedi Partizan sa 6 titula Kupa Evropskih shampiona...
    Perica Bukic smatra da Ex-Yu liga nije prihvatljiva, eventualno ako bi se madjari pridruzili, dok je recimo za ligu gdje bi bili samo crnogorski i hrvatski klubovi, zalazuci se za model 8 njihovih i 4 nasha kluba, shto je nama opet neprihvatljivo.
    Moj prijedlog bi bio 10 klubova i to: 4 hrvatska, 3 srpska i 3 crnogorska.
    Poshto je sadashnja klupska situacija u Srbiji katastrofalna (samo 1 jachi klub), moglo bi bit' i 5 hrvatskih a 2 srpska kluba.
    Izvjesno je da cemo mi najlakshe zashtit' nashe klupske interese, ali u toj ligi bi bilo neophodno zashtit' i neke vishe interese, a ne kao u regionalnoj kosharkashkoj ligi, gdje nekakvi Lisac i Radic kroje politiku.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zbog toga ce se vjerovatno srbija jos kolebat jer je svima jasno da je srpska kosarka unistena jadranskom ligom...srbija ima mnogo vise potencijala nego cg...vise ljudi,vise bazena,vise klubova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

srbija ima mnogo bazena i jedan ozbiljan klub a crna gora 3 bazena i 3 kluba... Ko je ovdje lud?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O chemu ti prichash? Po tada vazecem (SiCG) zakonu, igrach koji napuni 18 godina duzan je potpisat' prvi profesionalni ugovor na 4 godine. Dakle Andrija je MORAO potpisat' ugovor sa Jadranom, jer iako se raspala zajednica, dok se ne donesu novi zakoni stari se moraju poshtovat'. Zashto je Jadran odustao od tuzbe, tj. da li su dobili neko simbolichno obeshtecenje - to znaju oni, ali prelazak tog mladica nije bio legalan.
    Da se vratim na VS Srbije.
    Svi smo slushali Porobica shto je rekao, zvali smo ih na sastanak - nisu ni odgovorili na poziv. Zvali smo ih da sa njima odigramo prvi mech izmedju reprezentacija - nisu ni odgovorili. Zvali smo ih na turnir u Bd - odbili su (sa obrazlozenjem da se spremaju za SP, samo ne znam shto su onda hrvati i talijani doshli ).
    E, sad oni zovu nas...
    Dobice oni po pikici u Beogradu na ljeto...
    cattaro oni nisu hteli da sparinguju a kamoli da igraju s crnogorcima jer ne mogu da se biju i pljuju po satrim saigracima koji su im bili i ostali prijatelji,stvarno preterujes s tim pljuvanjem srba to posteno nije,i Andrija nije bio obavezan nista da potpisuje on je obavezan bio samo da umre,Andrija je sam otisao jer mu se ukazala bolja sansa ili mu se cinilo kao bolja sansa i ti ne mozes tu nista raspao vam se savez tacnije jedva ste ga imali i on je otisao kraj price,i nemoj da pricas kako cemo da dobijemo po pikici,tek kad budem videla da ste madjarsku onu madjarsku sa celim sastavom kompletnim dobili e onda cu tek da vidim da li ste spremni da nas odvalite ako jeste svaka vam cast,pricas o ovom sportu kao da oni ulaze u j***ni rat a ne u igru,koji vam je vise svi smo ziva bica pa bili kinezi belci ili crnci a po vama jos gore srbi daj malo postovanja
    :-x

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes ta generacija jadrana bila prva,jednom..........

@ waterpolistkinja zasto bi se pljuvali?ko je to spominjao?nismo se pljuvali sa hrvatima zasto bi sa srbima?to niko nije pomenuo no ti mozda bi vi pljuvali po nama????????mogla bi malo da se raspitas o ugovorima pa onda da dodjes neto da kazes

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mala, bez nervoze...
    Dje si bila do prije par dana kad srpski vaterpolo savez nije odgovarao na pozive CG saveza za saradnjom? Shto sad 'ocete?
    Sa hrvatima je krenulo sjajno, koliko god to mnogima smetalo! Mozda chak ni hrvati nemaju veliku korist od toga, ali mi itekako imamo!
    Oko Prlainovica necemo vishe, ne mogu crtat'...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Slazem se sa clanovima koji su naveli razloge da je bolje sa Cro napraviti zajednicku ligu,tacno je da iz Srbije dobijamo samo jedan klub (Partizan).
    Sto se tice ovoga sto napisa kako oni imaju dosta bazena itd oduvijek se zna da je kvalitet vazan a ne kvantitet,toliko o tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    jes ta generacija jadrana bila prva,jednom..........

@ waterpolistkinja zasto bi se pljuvali?ko je to spominjao?nismo se pljuvali sa hrvatima zasto bi sa srbima?to niko nije pomenuo no ti mozda bi vi pljuvali po nama????????mogla bi malo da se raspitas o ugovorima pa onda da dodjes neto da kazes
    at
    tote a.k.a Qler meni brat trenira waterpolo i jedan od boljih je ja treniram waterpolo in znam sve nisam glupa hvala ti,nervira me to sto sto ste to ocepljenje tolko slavili ali ne bitno i sad isoade kakoje srpska rep uobrazena jer ni prihvata pozive za vase turnire nisu hteli njihova stvar,ja ne branim srbiju ili nesto jer ja sam crnogorka samo zivim u bg ali me nerviraju te konstatacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mala, bez nervoze...
    Dje si bila do prije par dana kad srpski vaterpolo savez nije odgovarao na pozive CG saveza za saradnjom? Shto sad 'ocete?
    Sa hrvatima je krenulo sjajno, koliko god to mnogima smetalo! Mozda chak ni hrvati nemaju veliku korist od toga, ali mi itekako imamo!
    Oko Prlainovica necemo vishe, ne mogu crtat'...
    pa sta ako nije odg boli njih uvo bre,ko da ste vi ne znam sta pre ce grcima da odgovore za poziv za budjavi samarzis kup neg vama ko kaze da to nama smeta mi svi gledamo u srbiji svoja posla cak i kad ste se ocepili bilo nam je svejedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cudo jedno ti znaci interpunkcije! Kako znaju olaksati citanje tudjih postova... nevjerovatno! Mogla bi barem da recenice razdvajas sa tackama. Zarezi i velika slova nisu obavezni, vazno je da bar ispratimo sta si tacno htjela reci! Ovako sve sto napises je konfuzno i necitljivo!
    Inace moras priznati da je u najmanju ruku cudno, da su sad oni insistirali na nekom dogovoru, i to bas u trenutku kad smo se mi vec sa Hrvatima dogovorili! Ne cijenis sto imas dok ga ne izgubis... U svakom slucaju mislim da je sad kasno! Kako ono kazu "kasno Marko na ..." :-)!
    Last edited by pgmn; 14-03-07 at 01:09.

Page 28 of 225 FirstFirst ... 182425262728293031323878128 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)