MNE 11-4 RUS poslije 3/4
R A Z V A LJ I V A NJ E !
to bi bila najveca glupost ali znajuci kakvi su ovi nasi likovi-sve je moguce.
Ako bude padala kisa ovih dana mozete mislit kakav ce bit teren u subotu.vaterpolo mec.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
MNE 11-4 RUS poslije 3/4
R A Z V A LJ I V A NJ E !
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
15-6
Sto bi ovim rusima te padose?![]()
Dobra utakmica.
nisu vishe onako jaki kao lani![]()
cak evo nekoliko zadnjih godina ne postizu bas neke fine rezultate
nije im ovo prvi tim... inace, gojkovic najbolji, vicevic rupa.
kasno sam se ukljucila ali sam procitala sve na forumu,i upravu ste klikovac je sjajan igrac,doncic nema pojma,pero tomasevic trenira u zvezdi i tamo sad ostvaruje ono sto nije mogao dole,neko je pomenuo tatine sinove ako pratite srpski waterpolo generacija 87-90 lakica i bradajica koji su bili u partizanu su unistili u partizanu zbog para,i po cenu tih para gube jedne od najboljih igraca,a sekulica su bili izbacili iz zadnje juniorske SCG reprezentacije zbog malog sljampavog Saponjica.Radovic je takodje jedan od jakih igraca,Gopcevic igra u partizanu i vec se preobrazio u uobrazenka,kolko sam ja cula tj kolko mi je sam radosevic rekao radovic ga je zakacio na nekoj tekmi i povredio mu rame,e zuba vec ne znam ali moj brat i prema njemu i prema aleksandru radovicu ima respekt jer dok su bili zajedno u reprezentaciji oni su cinili bukvalno celu igru...sinoc na danu waterpola je bilo sjajno odusevila sam se
Samo da ne ostvari to kao Nikola Janovic. Ili Djurica prije njega. Tako se to u Zvezdi radi.
Pa Zvezda ima jako loshe uslove za rad i ekipa im je makar za 10 razlike gora od kotorske.
Pera pamtim kao dobrog dechka, odrastao je u moj komshiluk. Bez obzira shto je izabrao pogreshan klub i pogreshnu zemlju za koju ce nastupat' ja mu zelim sve najbolje u zivotu.
Danas u Bd pocheo turnir, zadovoljan sam fizichkom spremom, Mirko je odigrao josh jednu uzasnu utakmicu, bash mu se ne da...
Isto tako, zbog chestih promjena u sastavu imacemo problema sa uigravanjem igracha vishe/manje, ali to ce to sve na svoje mjesto.
Nadam se pobjedi i protiv talijana, protiv hrvata ce bit' teshko, sobzirom da smo bez Zlokovica i Jokica oni su favoriti.
P r i m o r a c
pazi ja sam crnogorka isto kolko i ti familija mi je cela odatle i ponosim se time sto sam crnogorka a ne srpkinja ali to ne znaci da napadas ovu zemlju u kojoj zivim jer smo svi ravnopravni zar nekad je janovic igrao u tom klubu stvarno je bio raspad ne kazem da sad nije mislim budimo realni primorac i partizan su bili najaci i jadran je tu jurio za nama,ne znam za primorac ali za partizan znam da su klub zauzeli sami burzuji koji sve kupuju parama gledam igraju neke osobe koje skroz nemaju talenat za waterpolo,mislim znam o cemu pricam jer treniram waterpolo vec 4 godine a brat 12 godina profesionalno,pero je meni najbolji drug volim ga ko rodjenog i znam da je jako dobar,ali i njega bi kao i sve druge istrebili iz nekog boljeg kluba u Srbiji jer nije tatin sincic da daje pare da bi igrao jer je sam svestan da je talentovan i da za tim nema potrebe......a jesi ti trenirao isto?
Koga sam ja napadao![]()
Pogledajmo predsjednika Zvezde, ne moramo dalje...
Trenirao sam 7-8 godina.
Pero da je ostao odje sad bi bio 1. centar i Primorac bi sa njim vec mogao da udje u trku sa Jadranom i Budvom.
Razlozi njegovog odlaska su mislim stariji od njega, zao mi je shto se neke stvari ochigledno nisu zaboravile. Shteta...
P r i m o r a c
cattaro jesi tu?
posto vidim da pise da jesi pa se pitam zasto ne odg
mislim na to sto si rekao pogresna zemlja,realno i srbija i cg dok ne stanu na noge bice obe pogresne zemlje za sve,e aj necemo vise oko tih glupih politickih tema...reko mi je pero zbog cega je otisao,bitno da je njemu dobro,jer realno ne zivi se od vaterpolo,reci mi jesi ti nesto stariji ili ... i reci mi samo jesi trenirao u primorcu,ako si do 21 god mozda te znam
![]()
To su stvari za P.M.
Pod "pogreshna zemlja" nisam mislio nishta ruzno, vec sam misljenja da bi vishe mogao da pruzi (u) Crnoj Gori.
P r i m o r a c
ma opustenoako je njemu dobro kao sto kaze da jeste i meni je jos bolje jer je dobrica,da te pitam nesto znas li Marka Ercegovica
Imash private message!!
Moderatori, brishite i moj i prethodni post!
P r i m o r a c
Zna li ko rezultat mecha Crna Gora - Italija?
Pobjeda Crne Gore 12-11 ja mislim, sjajno su igrali malo se opustili a vodili su i sa vise golova.
Admirale zelim da te obavijestim da od ponedjeljka svi vi koji ste sprijeceni u gledanju sportskih i drugih emisija iz Crne Gore da cete biti u mogucnosti da preuzimate gotove fajlove svega toga sa moje stranice koja je jos uvijek u izradi ali od ponedjeljka ce biti aktivna. Sve ovo pokrecem zbog nasih ljudi koji su van svoje domovine Crne Gore da im makar na taj nacin umirim nostalgiju, i ja sam takodje van rodne grude pa znam kako je to. Fajlovi ce biti postavljani u Torentima a vise o tome moci cete procitati na forumu kad za to dodje vrijeme do tada svako dobro zelim svima!
Ja mislim da mi imamo jednu vrlo mladu i talentovanu reprezentaciju i sa obzirom da su ostale puno iskusnije i uigranije, mi dobro igramo.
Mada prijeteljske utakmice nisu mjerilo za dobar duel dvije ekipe, ali mislim da je ovo jedan dobar pocetak.
I naravno treba uzeti u obzir da tu hvale i dva internacionalca ...
Mozda bi bilo dobro kad bi se (one krace) video snimke sportskih susreta stavljale i na youtube, tako bi ih najvise ljudi na najlaksi nacin moglo vidjeti, steta sta to niko nije napravio za ovaj turnir u Budvi...
btw
CG je pobjedila 14:13
MEĐUNARODNI VATERPOLO TURNIR U BUDVI - NOVA POBJEDA NAŠE REPREZENTACIJE
Crvene ajkule pojele i azure
Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Gledalaca: 500. Sudije: Borel (Italija), Juhas (Mađarska). Igrač više: Crna Gora 10 (6), Rusija 8 (4). Peterci: Crna Gora 3 (3), Italija 1 (1)
Crna Gora: Radić , Brguljan, M. Janović 1, Danilović 1, N. Janović 3, Vukčević 3, Vičević 1, Uskoković, Ivović 3, Petrović, Gojković 1, Pasković 1, Šćepanović, Barba.
Italija: Tempesti, Postiljone, Prešuti, Bonokore 4, Galeta, Felugo, Mistranđelo, Rico, Benćivenga 1, Kalkatera 3, Di Konstanco 2, Đorđeti 1, Fiorentini 2, Violeti.
I druga utakmica turnira u Budvi pokazala je da su vaterpolisti Crne Gore već sada jedna od najboljih reprezentacija u Evropi. Poslije lake pobjede protiv kombinovane selekcije Rusije, crveni su juče nakon velike borbe savladali odličnu ekipu Italije.
Sam početak je najavio sjajnu utakmicu, već u 4. minutu Crna Gora je golovima Aleksandra Ivovića povela 3:0, ali su azuri brzo anulirali prednost (u 8. minutu gol Fiorentinija za 4:4). Međutim, brzo su naši vratili sigurno vođstvo od tri gola, koje su bez problema sačuvali do poluvremena.
U drugom dijelu Italijani su zaigrali mnogo agresivnije. Preko Di Konstanca i Đorđetija smanjili su na 10:9, a glavni krivac što nije došlo do potpunog preokreta je golman crvenih Zdravko Radić, koji je sjajnim odbranama zaustavio šuteve Kalkatere i Benćivenge u nekoliko navrata.
U samom finišu nova neizvjesnost - nakon trećeg gola Vukčevića za 13:10, Bonokore i Fiorentini vraćaju nadu azurima. Ipak, svaku dilemu oko pobjednika otklonio je Nikola Janović golom iz peterca, na 25 sekundi do kraja meča. Konačnih 14:13 postavio je odlični Kalkatera u posljednjim trenucima meča.
U posljednjem meču na turniru, reprezentacija Crne Gore igra danas protiv Hrvatske, koja je sinoć savladala Rusiju sa 16:4 (4:0, 5:1, 6:2, 1:1).
REZULTATI I RASPORED
2. kolo
CRNA GORA - ITALIJA 14:13
HRVATSKA - RUSIJA 16:4
danas
ITALIJA - RUSIJA (18.00)
CRNA GORA - HRVATSKA (20.00)
IZJAVE
Petar Porobić, selektor Crne Gore: Nakon što smo savladali reprezentaciju Rusije, uslijedili su komentari da oni nijesu neka ekipa. Valjda poslije ove sjajne igre i pobjede niko neće postaviti pitanje kakva je ekipa Italija. Igrali smo veoma borbeno i iz atraktivnih akcija postigli golove. Imali smo i grešaka, ali imamo dovoljno vremena da to ispravimo. Zasluženo smo slavili, jer smo znali kako da se suprotstavimo ekipi sa kojom je izuzetno teško igrati, koja je uvijek gruba, bez obzira gdje igra. Takvu selekciju dobili smo bez standardnih Zlokovića i Jokića, kao i Trajkovića koji konkuriše za ekipu.
Nikola Vukčević: Odigrali smo izuzetno dobro i borbeno, bili smo jako motivisani. Savladati jake, ali i tradicionalno prljave Italijane, nije mala stvar. Oni su igrali u najačem sastavu i kandidati su za jednu od medalja na Svjetskom prvenstvu u Melburnu. Ako ovako nastavimo, daleko ćemo dogurati.
mogren-buducnost 1-0 (poluvrijeme)
Petrovac-Zeta 1-0
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nije losa ideja ni youtube ali ja sam mislio nesto slicno i sam napraviti na mom serveru,to jeste krace vide sazetke utakmica pojedinih koje se moci gledati klikom na play i to je to. Takodje ce biti postavljane muzicke emisije,dokumentarci itd. Ipak mislimd a je torrent dobra stvar jer svi koji su vani imaju dobre konekcije tako da im to ne bi bio neki problem.
Last edited by Montenegrino-CT; 03-03-07 at 15:30.
Evo 7:5 za MNE na kraj trece cetvrtine.
Vodili smo 8:5 i konacan rezultat je 8:8. Bruka!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks