Evo Dritan veli URA i Demokrate nastavljaju slozno kao i do sad![]()
Ovaj Dritan... Što je ovo?!
Pukao skroz :-)
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
.Na Balkanu bi trebalo uvesti pravilo da je za bavljenje politikom potreban odredjen broj godina zivota npr 60. Ove mlade alfe i zenetine i slabići koji ih prate ne djeluju previse dobro za CG. Imali smo jednog alfu i evo dje smo
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Kakva ekipa iy DPSa![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Pobjeda ovih izbora je što je sdp, čuš mene hdz, sdp ispod cenzusa. Drago mi je i za ove ostale što su ispod cenzusa, posebno pzp i snp koji su imali po 5 mandata, a sada se vidi na čemu su. Još kad bi bili ponovljeni izbori na neka mjesta pa da se hgi nakrca preko 0,7% jer će svakako biti u vladi, pa makar da ih nema u skupćini.
Do jeseni čekamo dogovor oko vlade iako je jasno ko će je činiti, ukoliko do tada ne bude nekih hapšenja, ko zna šta nas čeka tokom ljeta...
Je li Spajic zaboravio mozda da ga Becic ne voli, taman koliko li i Dritan. Bojim se da mu je matematika malo pogresna. Bice da gledamo koliko mu je ego jak u odnosu na ostatak partije
Veli Pipun da su im analiticari predvidjali 2-4%. Poceo je kao Vucic da izmislja stvari pa sa njima se raapavlja.
Poruka svih lista. Stabilne Vlade nema bez nas
Evo Pipun cak i prijeti da neko slucajno nije bez njih sastavljao Vladu... auuuu...
Svaka partija "to znaci, bez nas .... nema stabilne vlade" hahaha, ovo je komedijaaaa
хахахахахахах Кнежевић и Живковић исто причају!
Нема стабилне проевропске владе без њих у влади!!!
И после кажу ДПС није као ДФ.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mene sramota Vlade u kojoj su Pipun i Dritan. Ovo je na nivou cirkusa. Level neozbiljnosti na maksimumu.
Milan Knežević je najveća splačina koja postoji na političkoj sceni CG
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo nek pizde Spajica pa kad im ga zavuce sa DPS-om i Bosnjacima![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ko ovo glasa majko mila!? Lik je ladno prepisao Vucicevu PR masinu i isvadja se sam sa sobom i zamisljenim neprijateljima.
Oce kako ne pa da prodju ko Dritan onda, a i nema sanse da bi se iko normalan oslonio da ga BS i albanci ucjenjuju i obale vladu sa DPS na prvu krivinu posle pola godine
Sent from my phone
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks