Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
U CG, ako ne računate dijasporu, nema ni 450-500 hiljada ljudi.
Mi smo toliko mala zemlja, i nevjerovatno je da se ne može živjet korektno na ovoliko stanovnika, no sve neka patnja i egzodus.
Ко гледа градску тв, ко се жртвује за остатак форума?
Она емисија за предсједничке избора траба да се чува за генерације које долазе, задржали су од те ноћи маруновића и ђоновића.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Navodno u zadnji sat izaslo 6%....
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Najniza izlaznost od uvodjenja visestranacja u CG. Svaka cast gospodo, za to je trebalo bas da se pomucite da se narodu toliko smucite.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je l bio nedje podatak da je Ukrajinaca i Rusa doslo oko 100 hiljada? Ne sumnjam da ih je puno doslo, samo mi se ne svidja da drzava izbjegava to pitanje. Treba iskoristiti i te ljude integrisati u drustvo(jer su dosli sa parama) ili im reci da putuju dalje(sto mislim da ne valja uopste)
pa ovo jeste odgovor naroda na politicku situaciju...ne odgovor dps-a kako neki odvde citaju moje odgovore...narodu i meni je muka da me ljudi nazivaju dps-ovkom ako sam nekad u zivotu dps glasala i jos mi je vise muka da u momentu kad na tacni imamo samo ogromne nacionaliste iz srpskog i crnogorskog korpusa i par lopovcica iz ovih umjerenih snaga, i par njunjavaca iz evropskih snaga, kazem da nemam za koga da glasam, da me dusebriznici zovu milogorkom, komitom i slicnim epitetima...e ovo je odgovor na to. Po meni, ostali su doma prevareni glasaci i oni koji ni inace nikad nijesu izlazili.
Ja ne vjerujem u Spajićeve priče....imam pravo i to je to
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo da napomenemo da je na ovu izlaznost oko 9k glasova cenzus
Srećno svima.
Bošnjaci će da naprave ozbiljan rezultat...
Evo kaže ova žena preko 40% Evropa sad uzela u Berane.
Fala Bogu na razumu, pa nas je najvise apstinenata od 1990., i to na rekordnih 15 listi. Licno sam sjetovao ljude da ne izlaze, pozitivno sam iznenadjen.
Pozdrav svim apstinentima i bojkotasima ; )
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ima posebna tema https://forum.cdm.me/showthread.php?...25#post5901925
Sent from my Motorola 8400
Bošnjaci 7%
Medo ispred skupštine...
Jesam rekao da će biti VELIKIH iznenađenja![]()
Jebeni SNP, katastrofa.
Znaci sve isto nas ocekuje
Iste koalicije ahahah
....
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks