Oce li bit sudijske nadoknade? Ili se zatvara tacno u minut
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ideal je ono čemu treba težiti i biti privržen,pogotovo ako hoćeš da te neko doživi ozbiljno.da do bar neke 26-7me provališ ko si,šta si,i đe si šupalj.
jedna stvar je npr da ljevičar bira u tom momentu opciju koja će najviše donijeti njegovom idealu (socijalnu pravdu,prava radnika,budžete za zdravstvo,obrazovanje itd) a drugo je da se biva dukljaninom,pa kad obrnuše kola nizastranu 3 godine srbenda i sad samo ekonomija brale,europa,kao pojedini na forumu.
Crnjak su ove partije koje imaju standardno glasačko tijelo i nema toga što političari mogu da urade da bi te glasove izgubili. Upravo zbog toga birač i glasač nisu isto, odnosno od birača nema glasača. I obratno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U pravu je ovaj profesor na RTCG. Ljudima je dosadila politika. Socijalna pitanja su najbitnija.
19:55 glasah -> masu naroda bilo.
Izgleda se tenis dobro pratio.
Br. 11
Pa da se slavi nocas.
Osim minornim listama, ovakva izlaznost izrazito pogoduje onima koji su zapošljavali ko čarobnim štapićem. Odnosno, krnji DF i URA-DCG popravljaju relativni rezultat, ostaje da se vidi koliko.
Lično, jedino eventualno pozitivno što bih mogo viđet iz ovih izbora je ulazak Preokreta u parlament. Iako mislim da je to teško moguć scenario.
Sve ostalo, i što se tiče ovih izbora i što se tiče razvoja političke situacije u CG, može samo izazvat tešku mučninu sa povraćanjem ako se ne uzima u ograničenim količinama.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Tako je i 30. Avgusta bilo krcato pred zatvaranje BM, makar dje sam ja bio.
Sramota je da o sudbini 600 hiljada ljudi odlucuje 250 hiljada jedva u ovom slucaju. Volio bi da izlazak na glasanje bude obaveza, siguran sam da bi bar 10% onih koji ne glasaju promijenilo misljenje i glasalo nekog(pa koga god glasali) nego ovako da bude.
Demokratija u EU ima ovakvu izlasnost svugdje. To je kao da kažeš u Americi sramota je da 170 miliona odlučuje o 350 miliona ljudi. Tako je svugdje.
Kakvi asovi na gradsku uzivanje
Jedan dio je čekalo da im se plati, pa da izađu, no na ovim izborima toga nije bilo (u obimu kao na prošle izbore) pa te osobe nisu ni izašle.
Jedan dio je zgađen političkim dešavanjima pa nije izašao na izbore.
To su dva glavna razloga malog broja glasača (u odnosu na ono što smo navikli).
Procenti će biti takvi da je formiranje pretprošle vlade biti ,,limunada" naspram ove.
Sent from my Motorola 8400
Разочаравајуће је то што после 30 год партије причају о правим стварима и како да им побољшају живот а људи узврате тако што покажу да им то није интересантно. Жалосно тачније.
У западним земљама је излазност слаба јер људе боли уво за политику и ко води земљу док год су услови за живот добри и пристојни. То код нас још није реалност.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Last edited by nimfa; 11-06-23 at 19:19.
Sate sate sate
56.4% izlaznost.
Eo u dps već slave izlaznost. Ovo ih je spasilo brodoloma.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ja pisem da NIKADsvoj glas lopovu dati necu a ti čitas da branim Mila?! Ja napisem da tri izborna ciklusa nijesam glasala dps iako sam bila do prije tri ciklusa a to je vise od 10 godina dps glasac, a ti velis da sebi pravim pokrice da i sad glasam dps-a...
evo si zakljucio i da sam napravila razliku izmedju dps i df iako sam pominjala sve lopove na gomilu i plus mi inputiras da sam bas ja od tih kojs je vucics pljuvala a mila opravdavala? Evo te sestrinski molim da nadjes dio posta moga u kojem sam rekla ISTA od toga sto ti inputiras....otprilike, ako se sluzim tvojom logikom, moj odgovor bi sad trebao da bude:
nemas sto branit cetnički df, tacno se vidi da pokusavas svim silama da ih aboliras od odgovornosti...vi drzite mila na vlast godinama i ti licno koji glasas za nazadnu Crnu Goru si odgovoran sto je Crna Gora na korak odutapanja u veliku Srbiju....e nece ti se zelja ispunit![]()
![]()
nemoj više analizirat napamet no sa razumijevanjem procitaj dome
inace, moja zelja je bila d izlaznost bude ispod 50 %...zamalo da mi se ostvari
neko rece, ja ponavljam, zbilja nam je pun kufer politicara lazova, a vi entuztijasti pokusavajte da iz gomile brabonjaka izvucete najmirisniji...ja nesto ne bih.
Dako Peric udje u parlament, mozda on bude neko kome b se u nekom narednom ciklusu mogao dati glas
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
20h..
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Samo da vam javim da ne očekujete da će Preokret fino proći, kao što možete da pretpostavite ja sam glasao za njih i sagorio ih.
On izgleda ima informacije iz svih štabova.
Inače nije dobra mala izlaznost jer društvo kreće u apolitično društvo iako je meni 30.avgusta bilo baš toliko svega dosta jer opozicija je bojkotirala do zadnje ure a u međuvremenu su pripremali kampanje što je bio vrhunac licemjerja.
Podmuklo je to bilo u najmanju ruku.
Mislim da je zbog tog danas priča jedno, ujutru drugo, radi treće ljudima svega dosta.
E da.Samo neki četnik da ne bude premijer a i Dritan.
@NHM rekoše da će pročistiti birački spisak.Buahaha.
Last edited by Bluemoon; 11-06-23 at 19:33.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks