Izvini što više vjerujem svojim očima nego Ljalju. Božović izabran glasovima DCG... DCG opoziciona u Budvu. Ima smisla...
Od sad ću više vjerovat Ljalju no svojim očima, samo da mi se ti ne ljutiš
Božović imenovan za predsjednika Opštine Budva
Božović je izabran glasovima DF-a, GP URA, SNP-a i Demokrata, protiv bili SDP i koalicija okupljenja oko DPS-a
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-opstine-budva
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Opet nemas pojma o cemu pricas, njihovi glasovi su simbolicni i znak dobre volje, da se ispostuje volja vecine od skoro 50%, da se batale svadje. Inace DF ima 18 odbornika a za vecinu tj izbor mu je dovoljno bilo 17. Jel ti ovo dovoljno da skines mrenu sa ociju?
Sent from my phone
Kao sto i mišljah.
SDT nije htio da uhapsi Spajica na osnovu ovakvih dokaza,što im je i saopštio.
Zatim su uSraši tražili da se spusti nadležnost za predmet sa sdt na odt,jer je cilj bio da se po cijenu svega nadje jedan tužilac koji ce Spajica makar pozvati na razgovor kako bi ga diskreditovali.
I tu identično pukoše.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 10-06-23 at 17:11.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Moze li mi neko reci zbog cega TACNO da ga uhapse? O kojem prestupu pricamo?
A slusam Pipuna sinoc, glavni argument mu je koliko su kostala jaja i psenica prije ES i posle. To je na toliko nivoa glupo i manipulatorski. Mada razumijem zasto, njihovi glasaci ne znaju u CG sta se desava a ne u svijetu. A da znaju znali bi da njihovi puleni podrzavaju rat koji je uslovio ovakvu inflaciju u svijetu, ukljucujuci PSENICU.
Sate sate sate
Jel moguće da nema nikakvih dokaza protiv dps funkcionera nakon svega što su radili svih onih godina dok su ovi novi stalno na nekom udaru?
Vecina se izvukla na zastaru. Tipa Katnic je vratio mjesec pred smjenu oko 8 predmeta koje je izvidjao godinama. Potrefilo se samo slucajno da zastara za sve nastupa od 20 do 30 dana.
Plus ih imas dje ih je Medenicin sud i Blaza Jovanica oslobodio poslije sudjenja na sumnjivim obrazlozenjima, a po nasem zakonu ne moze da ti se sudi dva puta za isto sa istim dokazima
Pipun je sinoc pokazao zasto je dostojan svog nadimka.
Zalosno je da za onoga glasa 10-15% ljudi.
Becic klasican politicar koji veze s mozgom nema, samo zapjeni na DPS i mlati postapalice o bratstvu i jedinstvu. Momku ne bih dao nikakvu odgovornost. Zalosno je i da Becic ima sljedbenike.
Zivkovica nemam sto komentarisati. U kolo kad oces, iz kola kad te puste. Oni bi sad svi najradije napustili DPS, ali ne smiju od gazde. Zato samo mlati neku praznu pricu.
Spajic, sa svojim kontraverzama, zasluzuje glas, jer je jedini za mandata 42.vlade uradio nesto u ovu drzavu, sto niko nije uradio.
Ako kaze da ce sprovesti ES2, ajde da mu damo sansu. Inace neka pada vlada na kraj iduce godine ako slaze.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Plus Spajki je zaradio na onom hedzingu za autoput. Ne smijem da kazem koliko. Ali previse sklon riziku i laganju. Nije on za drzavnu upravu no za neki hedge fond ili tako nesto
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
A ко је из ове екипе за управу?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Kolike su sanse da Preokret predje cenzus?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Nikakve.
Nažalost
Dakle, Ljaljaši glasali za narko bosa kao mayora da bi se batalile svađe i ispoštovala volja većine.
Ajde poruči Bogdanoviću da vam spremi bolje teze, ove vrijeđaju inteligenciju.
Ako nije tajna koga je to oslobodio sud Blaža Jovanovića, pošto je dotični bio predsjednik Privrednog suda. Pokušaj neki post da ne budeš u ratu sa zdravim razumom.
Kad moj favorit laže i mulja sa parama i nekretninama i krije imovinu, pa i familiju, onda je to kontroverza.
Kad neko drugi to radi, onda je to kriminal.
Zbog toga smo i tamo đe smo. A roditelji koji protestuju sa retardiranom đecom đe traže da ih pušte da prođu uprkos prepisivanju i Abazdova vlada koja ih pušti zbog glasova, prirodna posledica je povlađivanja ljudima kojima kad naši lažu i kradu onda su kontroverzni, a kad njihovi lažu i kradu onda su kriminalci.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Сопствено говно не смрди, рекоше стари.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Isto sam pomislio, ali isto tako govor tijela može da pokaže da je neko uznemiren i uplašen, ne i da laže i da nešto krije. Ljudi se ne uznemire samo kad lažu, nego i kada su npr. lažno optuženi. Tako da ipak ne uzimam taj svoj inicijalni osjećaj za fakt.
Tolika je zaglušujuća količina smeća sa svih mogućih strana, da sam jedino siguran da znam da ništa ne znam. Što se mene tiče, nečija propaganda je definitivno postigla svoj efekat i apsolutno mi zamutila vodu.
Više me ne bi iznenadilo ni da se ispostavi da je Katnić čestit, a Knežević najveći 4D-chess borac za suverenost Crne Gore.
Hrabro prebrojite!
Abazović tvrdi da je na finale Lige šampiona išao o svom trošku
https://www.cdm.me/politika/abazovic...o-svom-trosku/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neka MANS dokaze da nije, kad već iznose takve optužbe, simple as that
S tim što je obezbjeđenje vjerovatno pokriveno po službenoj dužnosti iz državnog budžeta...
TT
Vjerujem da je platio kartu za ulaz, vjerovatno i let do tamo (ako se išlo Komercijalnom linijom).
Međutim postoje skriveni troškovi koje on ne zna ili se pravi da ne zna , a to je
Ljudi koji ga prate
Karte avionske za njih
Ulaznice za njih
Spavanje za njih
Hrana za njih
Transport za njih
Logistika iz CG za takav događaj.
Tako da država teško može da nije imala ni jedan cent troška jer je veoma teško platiti državno obezbeđenje iz svige džepa.
Osim ako nije kao Vučić, koji jedne u svoju staru škodu i pobjegne obezbeđenju*
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
U drugi krug do 08h glasalo je 3.6 a sad 2.1
Sto radi ovaj narod -> dje su da svi izadju masovno jos ovaj put.
Ma sve je Abazdovic platio iz djepa, i karte, i smjestaj, i obez….ma kakvo obezbedjenje, pa ko ce da dira takvog dasu?
Prema tome, šta da ti kažem?
Bice manja izlaznost. Obzirom da će bit klanice nakon izbora. Teško će se dogovorit ko će s kim.
Al podržavam ove izbore samo da se Medo makne iz skupštine.
Ostalo mi je svejedno ko će s kim...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks